קובץ שאלות ותשובות מס' 2:

RonenM62

New member
נייס - ניתוח:

נייס נמצאת כרגע בגל מתקן לאחר שהוסיפה 33% לערך ב-14 ימי המסחר האחרונים. עפ"י פיבונאצ'י, יכול התיקון להגיע עד לשני שליש ממהלך העליות האחרון, קרי- לשער של 9510. (כפי שתוכל לראות על גבי הגרף המצורף). לנוכח העובדה כי המניה בגל מתקן, אין זו פעולה חכמה לאסוף את המניה כרגע (הסברתי מספר פעמים את הגישה שלי לנושא...) למחזיקים במניה, סטופ ראשון ב- 10500 - יחייב שחרור 1/2 פוזיציה. איתות קניה יתקבל בפריצת 11340, מעלה. בהצלחה

איציק100

New member
לכל השואלים מה עם ומה יהיה?

נראה לכם שיש פה נביאים למחר? איזה שאלות אילו ? אתם מציפים את הפורום ולא עוקבים

איציק100

New member
רונן שלומי בסדר ראיתי את ההודעה ו

ולא עשיתי כלום אם אתה יכול תתקשר
אין לי את המספר שלך פה

RonenM62

New member
עומרי...

תחזור לעיין בבקשה ב"הודעת המנהל" ותתרכז במיוחד בסעיף 7 בכללים...

RonenM62

New member
אני מניח שקראת את הסקירה

על המניה במאמרים... המניה פרצה רמת שיא ולפיכך אין לפני כל התנגדות הסטורית. אם כך, תמשיך לנוע צפונה עד לאיזון בין המוכרים לקונים. מאחר ואתמול פורסמה ידיעה חיובית על המניה, הוזרם ביקוש ולפיכך לחץ הקונים מעלה את השערים. הנה גרף ארוך טווח על מנת לתת לך פרופורציה ...

RonenM62

New member
בגרף היומי ניתן לראות...

שמניה נסוגה לאחר שפרצה את רמת השיא של כל הזמנים במחירי המניה. התנהגות זו אופיינית למהלך פריצה, ובמיוחד לאחר מתקפה שניהלה על רמה זו בשבוע האחרון. עוד ניתן לראות הזרמה של מחזורי שיא למניה, עובדה אשר תסייע לה לפרוץ. הנסיגה התוך-יומית ככל הנראה נובעת, ממימוש רווח מצטבר על ידי אילו שטיפסו עם המניה עד כה.

RonenM62

New member
חבר'ה...

אתם פשוט מתישים אותנו... השאלה נשאלת כאן אחת לשעה עגולה... כנסו לחיפוש וחפשו את התשובות וגם כנסו למאמרים ותקראו את הסקירות. אני ממש לא רוצה לפגוע בכם, אבל אנחנו לא עובדים אצלכם. אנחנו פה על מנת להנות, ללמוד ולהעשיר את הידע ולא להתרוצץ סביבכם. יש כאן מספיק כלים חזקים ודי פשוטים לשימוש, על מנת לאתר כל תשובה שניתנה הי-פעם בפורום בכל נושא שתעלו על הדעת... אז תשקיעו את המאמץ הדרוש. אתכם הסליחה.

RonenM62

New member
אגב, הסימול שנתת הוא בנאסד"ק

והניתוח שקיבלת הוא בתל אביב.

עומרי1232

New member
תודה רונן

אני מסיק שאם קניתי היום עדייןכדאי להמשיך ולהחזיק וכן, התכוונתי לאורמת ב TASE

למעלה