קובץ שאלות ותשובות מס' 2:

יאיר יקירי

מי בכלל התכוון אליך?אתה ענית חזק ולענין.סליחה אם נפגעת.לא רציתי לציין שמות דווקא כדי לא לפגוע וזה מה שיצא.מכל מקום לא כל אחד שחסרה לו אינפורמציה בתחום מסוים אוטומטית צריך להיות מקוטלג כטעון טיפוח.והרמה של הפורום תעלה אם יענו ענינית על השאלות.ומי שירצה תמיכה נפשית או עצות בסגנון של תנסה קודם חצי שנה לשחק באסימונים יכריז על כך במפורש ויאמר"אני טירון, אני טירון,נודף ממני ריח-הלא רק פעם בשבועיים נותנים להתקלח".

JackBar

New member
לבורסהצופולוס

אני מבין שהתכוונת לעצה הידידותית שנתתי לך. כל מה שנאמר לך שם נאמר מתוך כנות אמיתית של אדם שעבר הרבה (מפולות) בשוק ההון עד שהגיע למצב שבו שוק הנגזרים נותן לו תוחלת חיובית. דע לך שמעטים האנשים שלאורך תקופה שומרים על תחולת חיובית. מרביתם לצערי נמחקים ומאבדים את כל ממונם בגלל שלא מבנים שהשוק הזה קורע לגזרים 95% מהמשקיעים. חשבתי שתקרא ותפנים את מה שכתבתי אך לצערי כרבים אחרים העצה פשוט עוברת מעל אוזנם. לא טענתי שיש צורך לקטלג אותך כטעון טיפוח נהפוך הוא נתתי לך עצה מעשית (לך ללמוד ניתוח טכני או הבנת שוק האופציות) על מנת לעזור לך להצליח. אתה הרי לא מצפה שאני אתחיל להעביר אותך קורס, כיצד להצליח בבורסה, דרך הפורום. הזלזול שלך לא במקום (כפי שציינת בהודעתך "... או עצות בסגנון של תנסה קודם חצי שנה לשחק באסימונים"). שיהיה לך בהצלחה ידידי.

RonenM62

New member
בורסהצפולוס...

לא בדיוק עקבתי אחר חוט המחשבה. מה בדיוק מטריד אותך? האם אני יכול לסייע במשהו?

כן אתה יכול

אתה תמיד עונה קצר ולענין.אבל יש כאן חברה .שמתוך כוונה טובה מוסיפים לכל שאלה שנראת להם קצת אהבלית צרור עצות למתחילים,וזה מיותר וגם גורם להחמצת הנושא העקרי של החלפת אינפורמציה.אני באמת מודה לחברי הפורום ובראשם לך,עזרתם לי המון ואין בכוונתי להתחצף או להיות כפוי טובה,יחד עם זאת ,אני ושכמותי יודעים איך לנהל את ענינינו הממוניים,מה לסכן וכמה וכו...לכן הצעתי שיהיה לינק עצות למתחילים שישחרר את גוף הפורום למידע עניני.

RonenM62

New member
תרשה לי להסביר לך בשתי מילים את

מהותו של פורום: הפורום לא מהווה "שיעור פרטי" או דו-שיח פרטי בינך לבין הצוות. כל אחד רשאי לקרוא, להגיב ולהשמיע את דעתו, בין אם הוא יודע על מה הוא מדבר ובין אם לאו. כל שאלה שנשאלת, אנו מביאים בחשבון שגם אחרים יקראו אותה, ואת השתובה לה. ישנם כאלה (כמוך) השולטים בענייניהם המממוניים, וישנם אחרים, שלא. יש כאן משתתפים מכל הסוגים והמינים, פעילים ושקטים, ולנו כמפעילי הפורום יש אחריות מצפונית לכולם. לכן, אנו מנצלים כל שאלה, על מנת לתת תשובה שתהיה רלוונטית למגוון רחב ככל שאפשר של משתמשים, גם אם זה מעיק לעיתים אליך באופן אישי. אם זה באמת מהווה בעיה עבורך, יתכן שהמדיה הזו לא מתאימה לצרכיך. שבוע טוב.

רונן.... תודההההההההההההה

אין לכם מושג כמה נעים לי כאן כי עונים לי ברצינות ואפילו במסרישי על השאלות הכי אהבליות כי מה לעשות יש לי לא מעט כסף ובא לי להבין קצת יותר מה לעשות איתו אז מה לעשות שלא כולנו כרישים אבל ככה לומדים ולמי שזה מפריע שיילך לקרא גלובס ויעזוב אותי מהעלבות ושוב תודה לרונן וכל הצוות ...

RonenM62

New member
../images/Emo24.gif תודה

כל כך אהבתי את התשובה שלי, שצרפתי אותה מיד ל"הודעת המנהל"... איזה כיף שאני לא היחיד שמפרגן לי... תודה.

yair71

New member
שטות- עבדתי עם בטוחה

ומה שהם עושים................ אני מעדיף אפילו לא להעלות על הכתב יש טובים מהם אך כאן אסור לפרסם

שלח לי במסר

אני עובדת עם בנק. שואלת בטלפון (אם אני יכולה כי אני עובדת במשהו שונה) על שערים ואם מתאים לי אני מזרימה הוראה באינטרנט. אפשר לעשות את זה עם בית השקעות? איך? מה ההבדל בעלויות?

RonenM62

New member
יש להם אתר די מוצלח. יחד עם זאת

המידע מגיע בדיליי מסויים מאחר והוא מומר לפרוטוקול IP ומועבר ברשת האינטרנט. למרות מגבלות אלו ולמרות ?"נפילות" תכופות - עדיין אתה מקבל מידע בזמינות סבירה. זה לא מתאים ל"סרחן" יומי, אבל למשקיע סביר, זה בהחלט בסדר.

RonenM62

New member
הנטיה הטבעית שלי היתה לענות

מהמותן ולומר שזה נכון, אבל ... החלטתי להמתין ולהעביר את השאלה לבדיקת גורם המתמחה בנושא. תשובה תנתן (אני מקווה) בקרוב. אנא התעזר בסבלנות.

RonenM62

New member
יורם,

ניתחתי בעבר את המעו"ף לפי "גלי אליוט" בפורום אחר, ויש ניתוח מפורט גם של דואל ביד... מאחר ואנחנו בתקופה של גל עולה ומנהלים תיק דינמי, לא כל כך חשוב לי להביט לטווחים ארוכים... אנחנו מגיבים לארועים.

A r r o w

New member
אהבלונת, דפדפי אחורי ותראי שלפי חלו

פי הדברים היה באמת מעניין היום

למעלה