אחורי=אחורה
R RonenM62 New member 24/11/03 #173 דעתך התקבלה בהבנה...../images/Emo8.gif חברים יש לי גם חברה לנהל חוץ מלנהל פורום וירטואלי... הנוכחיות האינטנסיבית שלי בשבוע ההפעלה הראשון, באה על חשבון דברים אחרים... קצת הבנה. אם אני לא מגיב "מיד" אין זה אומר שאני מתעלם...
דעתך התקבלה בהבנה...../images/Emo8.gif חברים יש לי גם חברה לנהל חוץ מלנהל פורום וירטואלי... הנוכחיות האינטנסיבית שלי בשבוע ההפעלה הראשון, באה על חשבון דברים אחרים... קצת הבנה. אם אני לא מגיב "מיד" אין זה אומר שאני מתעלם...
ב בחור בשם יאיר New member 23/11/03 #122 הובנת הקרן שקהית היא לא קרן צמודת מדד לכן אין התאמה מלאה בינך למדד 25
M mah1 New member 23/11/03 #124 קודם כל תבררי מה מרכיבי הקרן. לאחר מכן תוכלי לעקוב אחר אותם הענפים ולדעת +\- מה עושה הקרן כל יום. שנית אין כל אפשרות לדעת מה עשתה קרן מסויימת לפני הפרסום מדובר בחישובים פנימיים.
קודם כל תבררי מה מרכיבי הקרן. לאחר מכן תוכלי לעקוב אחר אותם הענפים ולדעת +\- מה עושה הקרן כל יום. שנית אין כל אפשרות לדעת מה עשתה קרן מסויימת לפני הפרסום מדובר בחישובים פנימיים.
א אהבלונת בעסקים New member 23/11/03 #127 מאה איך אני יכולה לדעת ממה מורכבת הקרן...? מרקר אופ אני שוב רעבה
א אהבלונת בעסקים New member 23/11/03 #129 יאיר בקשר למסרישי ...השם שלי מעיד עלי ועל הבנתי ..אז ככה אני קניתי בלי לדעת את ההרכב.. לאקס המיתולוגי שלי קראו מגי'ק אז קניתי מג'יק..
יאיר בקשר למסרישי ...השם שלי מעיד עלי ועל הבנתי ..אז ככה אני קניתי בלי לדעת את ההרכב.. לאקס המיתולוגי שלי קראו מגי'ק אז קניתי מג'יק..
ב בחור בשם יאיר New member 23/11/03 #130 מגיק זה שם של שחקן כדור סל מה שעשית זה הימור על עיוור בדיוק מה שאנחנו נגדו בפורום
א אהבלונת בעסקים New member 23/11/03 #131 יופי אז למדתי לשאול ... ועכשו שענית אני כבר יודעת ממה מורכבת הקרן המקסימונת שלי שאני מטפחת כבר שלוש שנים באהבה
יופי אז למדתי לשאול ... ועכשו שענית אני כבר יודעת ממה מורכבת הקרן המקסימונת שלי שאני מטפחת כבר שלוש שנים באהבה
ב בחור בשם יאיר New member 23/11/03 #132 שמחתי לעזור יש משו שמפריע לי אבל תבדקי טוב את מדיניות המס שכן את יכולה לטעון שרווחים עד תחילת השנה אם היו הם פטורים
שמחתי לעזור יש משו שמפריע לי אבל תבדקי טוב את מדיניות המס שכן את יכולה לטעון שרווחים עד תחילת השנה אם היו הם פטורים
א אהבלונת בעסקים New member 23/11/03 #133 יאיר ..לאקס הלא מיתולוגי שלי קראו דלק רכב מה אתה אומר? ... כדאי גם להשקיע בו ? או שהוא כבר עלה מספיק ולא כדאי להרים לו את האף יותר מידי?
יאיר ..לאקס הלא מיתולוגי שלי קראו דלק רכב מה אתה אומר? ... כדאי גם להשקיע בו ? או שהוא כבר עלה מספיק ולא כדאי להרים לו את האף יותר מידי?
א אהבלונת בעסקים New member 23/11/03 #135 קראתי ולא ממש הבנתי אבל אני אשאל את אחי או מישו אחר.. אולי אותך...?
א אהבלונת בעסקים New member 23/11/03 #138 יאיר אני יודעת אבל זה און אנד אופ לא רצוף ולכן מה שפטור ממס כבר אצלי.. חוץ מזה אם ירוק מחר שווה לך לזרוק הכל? לא מוכרים בירידה או שאני טוטאל לוסט בהבנה..?
יאיר אני יודעת אבל זה און אנד אופ לא רצוף ולכן מה שפטור ממס כבר אצלי.. חוץ מזה אם ירוק מחר שווה לך לזרוק הכל? לא מוכרים בירידה או שאני טוטאל לוסט בהבנה..?