קובץ שאלות ותשובות מס' 2:

mah1

New member
אני רואה שיאיר סיפק לך תשובות

מקצועיות ואפילו התייחס אלייך יפה ובסובלנות . ח.ח לך יאיר.

jaja22

New member
לא תוכל המחזור נמוך

מחזור של 7400 ש"ח צריך לחכות לתקופות טובות יותר...

RonenM62

New member
התשובה על כך ניתנה אתמול כאן

בפורום... נסה להעזר באפשרויות החיפוש...

RonenM62

New member
הבעיה היא שלא ניתן במדיה זו לספק

לך הדרכה רצינית. לא ברור לנו מהו הרקע שלך, מה הידע והניסיון שצברת, מה היקף הידע שלך בסטטיסטיקה ומה היכולת בביצוע פעולות חישוב מהירות... בנוסף, לא ברור האם יש לך ידע וניסיון בניתוח טכני (חיוני בפעילות תוך יומית) ועוד אלף נושאים... צר לי אך אין זה המקום והזמן לעסוק בכך. אני שוקדים על הכנת קורס שיעסוק בכל מכלול התחומים שהזכרתי. לכשיהיה רלוונטי, נעדכן.

JackBar

New member
ידידי היקר

אין תדריכים, זה לא משהו לקוני ויבש יענו "סודות הבורסה" קודם כל עליך להפסיד בבורסה (ואני לא צוחק אני מאד רציני) כדי שתרגיש את כאב ההפסד וגם כדי שתלמד להתרחק ממים רותחים. לאחר מכן עליך לאמץ שיטה בין אם שיטה טכנית ובין אם קריאה נכונה של מהלך האופציות (לשם כך עליך ללכת ללמוד וישנם קורסים טובים בנושא). ולבסוף עליך לגבש כללי ברזל שאסור אבל אסור בתכלית האיסור לשבור אף כלל מכללים אלו. עכשיו תוסיף לזה קצת סבלנות + הורדת הגרידיות (טמאות) והרבה משמעת עצמית ואתה יכול לצאת לדרך. תשמע עצה מידיד: אם התחלת עכשיו להשקיע בשוק הנגזרים (כן אותו שוק שיודע לקרוע לגזרים ) קח 1000 ש"ח ותעבוד איתם במשך חצי שנה לפחות דהיינו אופציה אחת בלבד או שניים מקסימום. (ברור שבחודש הבא אתה תביא עוד 1000 ש"ח היות והסיכויים שה-1000 הראשונים ימחקו הם מאד מאד גבוהים). לאחר חצי שנה הגדל את הסכום נניח ל-2000 ש"ח וכך הלאה עד אשר תתחיל לראות את המסחר בתלת מימד. בהצלחה ידידי

אתה רוצה

לומר לי שאתה עושה ניתוח טכני תוך יומי ועובד על סמך זה? הרי הניתוח נותן לך שני קצוות.

yanivforcegate

New member
ג'קי אתה רוצה שהבאדם יהיה בן 70

רק אז אימא תרשה לסכן יותר מ 10000 אש"ח טוב אבל מה שבטוח הוא לא יפסיד הרבה

JackBar

New member
איזה קצוות ? לא הבנתי

הניתוח הטכני מאפשר לי לעבוד עם קוי תמיכה והתנגדות ולפיהן אני סוחר + סיסטם בו אני נעזר כדי לבדוק האם קיימת סטיה או לא.

RonenM62

New member
ליפמן, יש סקירה במאמרים...

לגבי נייס, נעלה סקירה יותר מאוחר. היה יום מתיש ואנחנו צריכים לנוח מעט. איתך הסליחה.

חח תנוח כמה שאתה רוצה

אני גם ככה מציק לכם הרבה הריי הידע שלי בנושא הוא דיי זעום אני מבין פה ושם אבל לא הרבה

למעלה