שנה טובה!

ס ת י ו 3

New member
שנה טובה לפחות כמו זו שהייתה../images/Emo74.gif

איך אפשר להתחיל שנה בלי לסכם את קודמתה? השנה שבה הגשמתי את החלום הכי חשוב שלי, השנה שבה הפכנו את משפחתנו למשפחה שלמה
עם בואו של השלישי בחבורה, ה-
של כולנו. מאחלת לי ולמשפחתי קודם כל שנה של בריאות, אושר ושמחה.
לאיש שלי (שלא קורא כאן אבל בכל זאת) שתהיה לנו שנת זוגיות מאושרת, שנמשיך לשתף אחד את השני ב-כ-ל, אפילו בדברים שנראים לפעמים שוליים. שהאהבה תמשיך לשכון במעוננו ושכל יום נקום עם חיוך גדול על שפתותינו.
אותך עד השמים ובחזרה.
לשני - בתי הבכורה, הפילפלית שבחבורה. שתמשיכי להצחיק אותנו עד דמעות. להפוך כל יום למיוחד, מאתגר ולא שגרתי.
לליאב - ילד הסנדביץ' שלי. שתמשיך להיות אוהב, אהוב ורגיש.
למתן - בן הזקונים שלנו (YYY אני נשמעת לעצמי זקנה אמתית
). עוד לא בן שנה אבל כבר כל כך הרבה הספקת. נכנסת לחיינו והבאת איתך המון חיים, אושר ושמחה. שתהיה לך שנה נפלאה, שתלמד המון דברים חדשים ושתדע שהגעת למשפחה שאוהבת אותך הכי בעולם ושתעשה ה-כ-ל כדי שהחיים שלך יהיו מלאים ומאושרים.
ולי עצמי - בריאות, אהבה, אתגרים בעבודה, והמון זמן איכות עם המשפחה הנפלאה שלי.
אחרון חביב - לפורום הנפלא הזה - שנצמח ונגדל יחד עם עוד המון המון תינוקות חדשים וחברים חדשים, נפלאים לא פחות מאלו שכבר נמצאים.

מתרגשת

New member
התרגשתי מכל הברכות והתמונות של

הקטנטנים המקסימים עד דמעות
כולם מקסימים וכל אחד הוא נס קטן ומדהים.

מתרגשת

New member
שנה טובה ומתוקה לכולם../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

מאחלת לכולם שנה מאושרת ומתוקה, שנה שבה נצליח להגשים חלק מחלומותינו ומשאלותינו, שנה שבה יופרה כל רחם, שנה מלאה בהריונות וילדים מתוקים כמו אלו שכבר יש. עוד אאחל שנה שבה לא נדע עוד טרדות, שנצליח בכל מעשה ידינו ולא נדע צער או כאב. שנה אותה נמלא בחיוכים ואהבה. ובעיקר מאחלת טובה, מתוקה ומקסימה לילדתי האהובה, כליל השלמות שלי שנוצרה באהבה, דם, יזע ודמעות רבות, ומאז היוולדה הותירה את כל הכאב מאחור והדמעות הן דמעות אושר, שמחה והתרגשות.

לבנה123

New member
איזה מדהים לראות את הקטנים

בתמונות מהשנה שעברה. ולכולנו - שנה טובה. שנה של בריאות, שלום, ושלווה. ואיחולים? אני מאחלת לעצמי לקראת השנה הבאה להיות אמא קצת פחות חרדתית, קצת יותר בטוחה, ושאדע למצוא את האיזון בין הבית לעבודה כשזו תתחיל. מי היה מאמין שנחגוג את ראש השנה הזה בשלושה, כמשפחה. מדהים.

דש1דש

New member
שנה טובה לכולם -

שהשנה הבאה עלינו תביא איתה ים של תינוקות - ספונטניים או ממבחנות
ושפיץ הרבה אושר ושמחה צחוקים אהבה והצלחה שכל המצוקות והמחלות כאבי הלב, הריבים והקללות יעלמו להם במצולות שיהיה רק טוב!!! ובקרוב!!!!! סליחה על החריזה הלא משהו - תמונות במהרה!

אלהלי

New member
שנה טובה ומאושרת לכולנו../images/Emo48.gif

מלאו אסמינו בר וייקבנו יין בתינו הומים מתינוקות כן אני יודעת שזה שייך לשבועות,אבל בעייני זו מין ברכה לקיים ולעתיד לבוא. מאד מרגש אותי לראות את תמונות הילדים המטריפים שממלאים לנו את הפורום,אני מאחלת שיבואו עוד ילדים מקסימים בהמונים ואם אפשר להתפנק על ספונטנים אני מבקשת גם אחת נוספת משלי, בעיקר אני מאחלת לאלה שלי המון בריאות ושהבדיקה בנובמבר תהייה האחרונה.. ולכולנו המון אהבה שמחה וסיפוק בחיינו.

אלהלי

New member
אהה ושאני אפסיק לאבד דברים

כמו את המצלמה שצלמה תמונות אלו..

שנה טובה גם ממני ../images/Emo74.gif

בערב אני אקרא מה כל אחת כתבה ואאחל משהו "עם נשמה", בינתיים מאחלת שהשנה ייצא להיות יותר נוכחת בפורום
ובעיקר מכניסה שנה טובה מצולמת......

ואתם בטח מבינים אותי אם פשוט אסתפק

בלאחל לנו ולכולם שנת בריאות
אני בטוחה שכל השאר יסתדר ויהיה טוב. אנחנו רק זקוקים להרבה הרבה בריאות שתסב אושר לכל המשפחה

מיכל25אב

New member
../images/Emo79.gif תראה כמה טוב יהיה בשנה הבאה

כשזמזמתי לעצמי את השיר הזה בשנה שעברה לא היה ל מושג עד כמה יהיה טוב. כמה אהבה,כמה אושר,כמה סיפוק,נחת,תחושת ניצחון והקלה יציפו אותי לקראת השנה החדשה. השנה שבה נהייתי אימא,השנה החשובה בחיי'. צורי שלי,האושר שהבאת לי ולאביך עם בואך לעולם גדול ממילים,ואני מקווה שהאושר בביתינו רק יגדל ולא יעלם לעולם. ולבית הזה,(לפעמים הבית היחידי שאני מרגישה בו בבית) אני מאחלת שנה טובה יותר מהחולפות,שנה של התגשמות משאלות,שנה של הצלחות,בטות חיוביות, שנת אושר,בריאות,שלווה ונחת. הלב מתרחב מכל התמונות,ממש כייף להיות חלק מהמשפחה ברוכת הילדים שלנו. יצא קצת דביק,זה בגלל התמונות...

למעלה