מקוויקאנד

sweet shir

New member
סטפו זה נראה לי גם האגודה למען גמדוני הבית

באנגלית XDDDDDDDDDDDDDג או שאני ממציאה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כן, דימיינתי.
לונורא<:

OneStepCloser

New member
אני יצרתי את

קאז ד'ה הארד דיק נוור ליייייייייז! חעחעחע XD אכלתי עכשיו סושי, והיה לי טעים מאודD: XD

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

הציטוטיםXDDDDDDDDDDDDDD עם הקונדום, ודני, חחחח והבטטה
(אני שונאת ת'סמיילי הזה הוא כזה גיי) אוווו
שיר נכון שממש בא לך להעלות את danny is gay

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח כן, הנה:

http://www.sendspace.com/file/oy8vew
לא יותר גיי מ"רועי"!!!! XDDD אולי
נראה גיי כי הוא עליז כזה ומאושר מהחיים. XDDDDDD זה כמו שאמא שלי התקשרה היום לדואר בשביל לשאול עם הדיסק הגיע, והיא אמרה לי שדיבר איתה מישהו מאוד נחמד.. ואני כזה לנסטיה: "הוא בטח גיי." נסטיה: "למה?! O:" אני: "כי הוא היה נחמד.. תמיד הומואים מאושרים.או זה או שהוא סטרייט ממש מאושר!" ואז בסוף גילינו שהוא גבר זקן בן 65 פלוס XDDDDDDDDDDD

N e r d y

New member
פחחחחחחחחחחחחחחח

אני ממש מתאפקת לא לצחוק בכל |סמייליגיי| חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקי סיימתי (באתי לכתוב גמרתי ואז קראתי את זה וזה לא נראה משו) עזבו לא השעות שלי.. אווו שיר תודה על השיר (חעחעחע!) סתם, שקט טל
טנקסטנקסטנקס

N e r d y

New member
יאפ:]

הלכתי לישון אתמול
נרדמתי על המקלדת
אז החלטתי לעשות 2 צעדים אחורה ולהרדם על המיטה, אז סורי על הדיליי
[email protected] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פתאום ראיתי את הסמיילי הזה-
והתחלתי להתפקע מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כאילו ראיתי אותו לפני אבל אפעם לא התעמקתי בו כל כך חחחחחחחXDDDDDDDDDDDDDD בדיוק חברה שלי סיפרה לי שהיא טסה לפריז לפני איזה שבוע, אז היא ראתה בשדהתעופה מלא חרדים כאלה שלבשו את השמלות האלה שלהם (גאד הם חיים בסרט) ואז היא אמרה שהיו שם גם מלא צעירים כאלה שנראו ממש ממש טובXDDDD אוקי זה לא קשור אבל זה ממש הצחיק אותי

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDD

Love is a strong word, but I really really want to fuck you XDDD כמה צחקתי
יותר גאוני מהמשפט המקורי אפילו! וגם הציטוט עם חברה שלך, שאמרת לה שהיא זקנה ממורמרת חהחה. תתחדשי על הGH!

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo9.gif

היא באמת זקנה ממורמרת. היא פשוט נולדה זקנה הילדה הזאתי. XD תודה! D:

Yu vi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

שירD: אומר/ת: אם יהיה לי חבר בריטי הוא יצלע. שירD: אומר/ת: איף יו נואו וואט איי מין. שירD: אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD MoRaNa אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ღ...שרמי...ღ אומר/ת: אני אוכלת עכשיו מרק בטטה נמס בכוס,ובחיי,צריכים לרשום על האריזה: כל קשר בין המוצר הנ"ל לבין הירק העמילני המכונה 'בטטה',מקרי בהחלטXD כמה צחקתי מאלה ^^
דאגי
#$^%$ הוא כזה מושי פה
DDD:

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo9.gif

לגמריייייייי שיואוא למחוץ אותו! *__*

JuSt My LuCk

New member
עונה ......

שיר השבוע של מקפליי: BW,TCFC.THNL,TWYMMF,AAY שיר השבוע לא של מקפליי: SWEET DREAMS,DROPS OF JUPITER וכול מיני שירים שאין לי כוח לכתוב אותם להקת / אלבום השבוע: מקפליי קליפ השבוע: החדש של פו פייטרס תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תוכנית:על טבעי,מגרש ביתי. סרט: אגדה,המומיה(1+2) משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן= חברות ,שימח= לא יודעת אבל היה לי מצב רוח טוב. אהה וסוף סוף עשיתי את המבחן במד"א!!!(בגלל זה גם לא פרסמתי אתמול את הפאנפיק=אני עוד מעט אפרסם). עיצב= שאני אמות בתולה זקנה ובודדה עם מליון חתולים
ציטוט השבוע:חברה שלי "מכירות את האלמנה השחורה?"(להקה) אני "כן!!! ברור!!!!" חברה שלי "באמת!?" אני "כן נו העכביש" חברה שלי "לא הלהקה!!" (היה מצחיק XD זה פשוט לא נשמע ככה
) אנחנו משחקות ארץ עיר"מקצוע ב-ס'" אח של חברה שלי "ספרות!" מהמערכון של אסי וגורי: "זהירות תנין!" "זהירות נחש!" "זהירות אלמנה שחורה! אנחנו משתתפים בצערך..." תמונת השבוע:

למעלה