מקוויקאנד

sweet shir

New member
אני יכולה לשלוח לך ת'אלבום של פראמור. ^^

ישלי ת'אחרון שיצא, אין לי מושג בכלל אם יצאו להם עוד אלבומים. XD ואני יכולה לשלוח לך שירים של SOD. אני כמעט משוכנעת לגמרי ששלחתי לך פעם את בוייבאנד, מורדרד אין ד'ה מוש ואדי'ז סונג. ^_^

sweet shir

New member
דרווווווווור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין לי מה להגיב בנוסף, אז סתם, דרווווווווור! וואי, ממש לא מתאים לך השם! XD שכחתי לשלוח לך תמונות! ~שולחת עכשיו~

sweet shir

New member
אומג, הנוסטלגיות. XD

כיתה ח'!!!!!!!!!! אני וחברות שלי שמענו אותו באמטיוי במהלך עשיית עבודה בטכנולוגיה. קיבלנו 95.

Charley XD

New member
סתומה !! למה את לא מבקשת ? סוד

יש לי הרבה !! וכן אני מסכנה ... במיוחד בשיעור ערבית (חופשי בשבילנו...) XDD נראה לי סיגל עוד שנייה זורקת אותנו מהחלון... זונתי

just orr

New member
את אכן חזרת, ובגדול ../images/Emo6.gif

אהמ חצי מהשרשור הזה זה את ושיר XDDDDD נכון ש- Curtains Closed כל כך
? ואני שמחה שאהבת את הדיסקים שקנינו לך חח ^^
אה ואני לא יודעת למה, אבל בתמונה ששמת דאגי נראה לי לשניה.. מרחף
>< ואני מקווה שנהנית לך היום בבית.
אבל בהצלחה בבדיקה =/

loli kiss

New member
ME ../images/Emo9.gif

וואוו השבועות עוברים לי בזמן האחרון בטילל P: שיר השבוע של מקפליי: Nothing Don't Wake Me Up No Worries (המיליםם שלו ואוו
) The Balled Of Paul K Down By The Lake Hypnotised שיר השבוע לא של מקפליי: Backstreet Boys- Inconsolable Britney Spears- Piece Of Me Gym Class Hero- The Queen And I Hollywood Undead- Scene Of Dummies James Bourne- New Song Stacia Orrico- More To Life Whatever I Think About U (מהסרט "פתאום 30") להקת/אלבום השבוע: מקפליי
Hollywood Undead קליפ השבוע: הראיון של ה- Greatest Moments http://www.youtube.com/watch?v=eQwEtspiPoU והקליפ הזה- וואוו דנידנידנידנידני
http://www.youtube.com/watch?v=pd7b7UOXn0o תוכנית הטלוויזיה/הסרט של השבוע: ווואוו יש המוןןן P: עקרות בית נואשות, עקרות בית אמיתיות (התמכרתי, רק חבל שבסוף XD), הלוחשת לרוחות, מגרש ביתי, 8 כללים פשוטים, דרייק וג'וש (
), זואי 101, לא מדהימה.. אממ זהו נראלי D: משהו שעיצבן השבוע: ילד חש אחד אהה כן וצבוע. אחותי, כרגיל. אמא שלי, כרגיל. התקלות של יס כשיש גשם
משהו ששימח השבוע: הזמנתי את ה- GH - מהדורת המעריצים, ת'DVD של ה-GH ות'סינגל THNL- CD2 (עם איגנורנס, אמברלה ושאר התוספות)
השביתה לא נגמרה XD עלו הפרקי הקדמה לעונה ה-5 של מגרש ביתי D: חח ציטוט השבוע: יש 2 - שניהם בשיחות שלי ושל שני (LDN) "חברים גידלתי ורוממתי" "He's drinking COKE MOCA" (אני שיבשתי ת'BOPK חחח) תמונת השבוע: ממ אני לא על המחשב שלי .. אז נסתפק בזאתי >>

L D N

New member
../images/Emo215.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

he's drinking coca-mokaaaaaa חחח את כזאת סתומה!!! קולד קורונה!!

lovemcfly1

New member
המקוויקאנד שלייי!!! :):):)

שיר השבוע של מקפליי: i wanna hold you. שיר השבוע לא של מקפליי: .keep your hands off my girl -Good Charlotte להקת / אלבום השבוע: the black parade,three cheers for swwet revenge - mcr שבמקרה קניתי את 2 הדיסקים השבוע (אני חושבת שמגיע לי להתחדש.. :)) . קליפ השבוע: Fightstar - Palahniuk Laughter. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מעודדות צמודות במיוחד (אדיוטי אבל זה הסרט היחיד שראיתי השבוע...) משהו שעיצבן / שימח השבוע: עצבן - המורה ללשון שימח- קניתי 2 דיסקים חדשיייים ציטוט השבוע: מגומי : "עשירי 'חת, שתיים ('חת, שתיים) שלוש, ארבע (שלוש, ארבע) חמש, שש (חמש, שש) שבע, שמונה (שבע, שמונה) תשע, עשר (תשע,עשר) י-צ-י-א-ה-!". תמונת השבוע: כל כך חמוד...

Yu vi

New member
חחחחחחחחח אהבתי תתמונה!! ../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

ג'רארד3> תתחדשי על הדיסקים =] יש לי את שניהם והם מעוליםםםםם. DDDD:

lovemcfly1

New member
תודה :)

נו נו נו למייקי שגנב לג'רארד את הקוקי שלו.. XDDD (אני במצב של חרפון... בבקשה להתעלם...)

למעלה