שרשור עונה 6 פרק 15

יש רק מפלצת עשן אחת

ואין שום קשר בינה לבין האיש בשחור. האיש בשחור מת, ומפלצת העשן הפכה לאיש בשחור ולא להיפך! וזה בדיוק מה שמראים לנו בפרק הזה.

austin1

New member
אתה טועה מספיק להתווכח כמו איזה ילד

אני קורא מש"שים ואני אומר לך חד משמעית האיש בשחור הפך למפלצת העשן ולא להפך

tamarhp

New member
זו היתה גם ההשערה שלי אבל הדיעות היו חלוקות

כי לא כולם הבינו ככה...

מה אתה מפגר!?!?!??! מגיע לך באן תמידי,

אתה באמת לא מאמין כמה אני שונא אותך
עשית משהו שלא עושים, אידיוט...

voguemaster

New member
לא מאמין שהיא הטוב המוחלט ../images/Emo58.gif

היא הרי הודתה שהיא השומר של האור והאי. בעצם, כל מה שהיא רצתה זה לגדל מחליף. היא מצאה אישה בהריון ותיכננה לגנוב לה את התינוק אבל יצא שלאותה אישה היו תאומים ולכן היו שני ילדים. אנחנו לא יודעים מה המשמעות של זה מבחינת כוחות ומה מותר ומה אסור, אבל היא אמרה שאחד מהם יצטרך להיות השומר. לגבי השני לא ברור. מה שעוד לא ברור זה בעצם מאיפה היא יכלה לוודא שהם לא יוכלו להרוג אחד את השני. גם אם נניח שהיא השומר של האי ויש לה כוחות, מה ז"א שהיא "וידאה" את זה ? בכל מקרה, הסיבות למעשים שלה הם לדעתי אינטרסנטיים לגמרי. נמאס לה מהתפקיד והיא רצתה מחליף.

CallMeCavanaugh

New member
../images/Emo58.gif זה לא נשמע לי נכון

האמא המאמצת אמרה שהם לא יכולים להרוג אחד את השני. אם כך, ג'ייקוב לא יכול היה להרוג את MIB, ולכן המפלצת היא MIB, ולא סתם מפלצת שלקחה את הדמות שלו אחרי שמת. תומכת בטענה הזאת העובדה שגם אחרי שהיה המפלצת, MIB לא יכל להרוג את ג'ייקוב בעצמו והיה צריך למצוא מישהו שיעשה את זה בשבילו.

N o a m V

New member
../images/Emo58.gif לדעתי אתה צודק

הוא לא מת כי הם לא יכולים לפגוע אחד בשני, זה מה שהאמא אמרה להם. היא עוד אמרה על האור שזה חיים, מוות, לידה מחדש .הוא פשוט נולד מחדש בצורת עשן שחור שמייצג את הרוע. מה שכן, ג'ייקוב יצא דרעק כי האמא הזהירה אותו לא לרדת לשם אף פעם כי יקרה לו מה נורא, יותר ממוות והוא בכל זאת זרק את אחיו לשם. בקיצור הוא אשם בכל מה שקורה.

יפעת777

New member
לי דווקא נראה שהעשן זה...

אפופיס, בעלה של תאוורת אלת הפריון. אפופיס הוא אל נחש ענק שמייצג את טרום הבריאה, אי הקיום, הכלום הלא מוגדר, הרשע והתוהו ובוהו.

geula26

New member
העשן השחור

האי נמשל על ידי גייקוב כפקק העוצר את היין מלהשפך.בגן עדן היה האור שלפני מעשה בראשית אור המיועד לצדיקים לעתיד לבוא שאם יפול לידיים של הרשעים העולם ייחרב ולכן לאחר גירוש אדם וחוה כתוב שאלוקים שם את להט החרב המתהפכת בכניסה לגן עדן בכדי שתשמור על האור ובפירוש נדמה לי רש"י כתוב שאילו מלאכים.כידוע ביהדות למלאכים אין בחירה חופשית ויש לכל מלאך רק שליחות אחת שבה הוא צריך להתרכז סמאל המלאך הכי חזק התקנא בחופש הבחירה והתנועה של אדם ולכן החטיא אותו וע"י כך היה מסוגל להכנס לתוכו [אכילה מעץ הדעת טוב ורע הפרי שהיה בחוץ נכנס לתוך אדם וחוה] ולהבטיח לעצמו חופש תנועה והתפשטות.

geula26

New member
העשן השחור 2

עכשיו קראתי בחומש בראשית "ויגרש את האדם וישכן מקדם לגן עדן[ האי?]את הכרובים[מלאכים]ואת להט החרב המתהפכת[העשן?]לשמר את דרך עצ החיים"

A m o s 2 9

New member
../images/Emo58.gifשרשור עונה 6 פרק 15../images/Emo58.gif

שרשור זה מיועד לתגובות שלכם על פרק 15 של עונה 6 ששודר אמש בארה"ב.
יש להוסיף את האייקון
בכל הודעה שמכילה מידע על פרק זה עד לאחר שידור הפרק ב-HOT. דהיינו, יום חמישי בלילה.
אם יש לכם מידע על פרקים עתידיים, נא סמנו
מש"ש בכותרת.
וכמו תמיד, אין לפרסם לינקים להורדת הפרק או לצפייה ישירה בו. שם הפרק: "Across the Sea" (מעבר לים) מס' פרקים עד סיום הסדרה: 3 עמוד הפרק בלוסטפדיה:http://lostpedia.wikia.com/wiki/Across_the_Sea מקווה שנהניתם מהפרק

dm101

New member
קשקשו לנו מאיפה נוצר העשן אדם וחוה סתם סתם סת

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif מה שאני כן אוהב, שכל האנשים פה

שיש להם ביקורת הכי קשה על הפרק- אנחנו בעצם הגרופיז הראשונים שקמים על הבוקר ורואים אותו

22ק ו ס ם

New member
זהו בדיוק, זה מראה כמה המצב קשה

ואם תכנס לפורומים של הסדרה או לכתבות באתרי טלביזיה על הפרק היום תראה תגובות דומות.

22ק ו ס ם

New member
../images/Emo58.gif כגודל הציפייה כך גודל האכזבה

בעיניי הפרק גרוע ביותר, שלא לומר עלבון לצופים. לא ניתן שום הסבר מהותי למה שקורה באי. ההסברים שניתנו הם ילדותיים ברמה של המשחק שגייקוב שיחק עם אח שלו. למה? ככה. אין שום הסבר למה לאח אחד יש יותר כוחות מהשני, למה בדיוק הוא לא יכול לעזוב את האי, למה רצחו את האמא, למה זה רעיון גרוע לעזוב את האי לאיש בשחור, מאיפה היא הגיע וכו'. אז יופי, גילו לנו מי אדם וחווה ואיך נוצרה המפלצת. למה בדיוק אסור ללכת למקור האנרגיה של האי ומה בדיוק קורה לו כשהאיש בשחור נכנס אליו לא ממש ברור. העיקר שיש חוקים שצריך להקפיד עליהם!

טיי 1

New member
פחדתי לכתוב את זה , כי לא רציתי לעורר../images/Emo58.gif

רעש... אבל הנה, אם אני לא היחיד... לא הייתי אומר "פרק הגרוע ביותר" , ולא ברמה של עלוב...וגם לא ברמה של עלבון לאינטילינציה. אני אגיד לך למה - כי כבר התרגלתי, והבנתי, שהעונה הזאת מגוחכת ברמות שהלוואי הלוואי לא היו נעשות העונות האחרונות (העונה האחרונה בטוח, ולדעתי גם הקודמת לא זוכר בדיוק מאיזה פרק). פשוט לקחו את הסידרה מסידרת A .. וערבבו אותה עם משהו שהוא נחות ברמות. היתרון של הפרק - שראיתי אותו בצורה שגומעים מים. אני מודה. הוא זרם מהתחלה עד הסוף. אבל בסוף הרגשתי - א. שלא היה שם כלום. ב. שההסברים היו מפגרים. ג. המילה שכתבת - בול עלתה לי בראש - משהו כמו סרטי ילדים פנטזיות מטופשים .. מנהרה עם אור וכו'.. כל התפאורה גם הייתה כמו כל מיני סרטי מומינים ביערות ברמה של ילדים. אתה יודע מה , אני משנה את דעתי. כן תומך בזה שזה זלזול וצחוק על האינטיליגנציה של הצופים אם זה הפרק המדובר שהיוצרים הצליחו להוציא. הדבר היחיד שכל הזמן היה ברקע זה ההקשים לסיפורים מקראיים.. זה כל הזמן הרגיש כמו "סיפורים תנכיים" מצולמים... יעקב, עשיו, הבכורה, סיפור גן עדן כמובן . עד שבא האדם ופלש. לא יודע. מוזר לי.

למעלה