שרשור עונה 6 פרק 16

The WizardMan

New member
לא מבין , אתה לא קראת בערך כל מש"ש אפשרי ?

ופרשת פה את הפינאלה הודעה אחרי הודעה ? אתה לא יודע מה הולך לקרות ? ובבקשה לא למש"ש בתגובה.

austin1

New member
יודע הרבה מאוד

אבל עדין יש חורים באמצע המש"Aים בעיקר מהחלק הראשון של הפניאלה לגבי מציאות ב גם לקוראי המש"שים אין מושג ( חוץ מדבר אחד גדול אבל זה לא מספיק לכל התמונה ) יש השערות רציניות בתאכלס קוראי המש"Aים נמצאים באפלה לגבי הסוף של הסדרה אלה אם נקבל איזה מש"ש עסיסי לסוף השבוע אבל שוב יש כמה דברים גדולים מאוד מאוד מאוד שהולכים לקרוא בפינאלה שאני יודע ( 2 התסריטים שדלפו אמיתים במאה אחוז ויש הרבה מאוד מש"שים מהצילומים עצמם )

voguemaster

New member
מה זה מש"ש ?

אבל נראה לי שדזמונד ימצא את עצמו בתוך האור עם איזה מטען שיכול להשמיד אנרגיה אלקטרומגנטית (נו טוב..) ובכך יביא את "השמדת" האי, למעשה שקיעתו בים. למה ? כי כנראה שהשמדת האור היא הדבר היחיד שישמיד את העשן השחור ודזמונד היחיד שיכול לעשות את זה, וג'ק וחבורתו הולכים להבין את זה ממש בקרוב. זה מה שנראה לי...

korinalir

New member
לא חושבת שג'ייקוב מתכוון שדזמונד יהרוס את האי

לדעתי כשג'ייקוב אומר "פייל סייף" הוא מתכוון לקשר למציאות ב': אם סמוקי מנצח נוצרת מציאות ב' (שלא ברור למה היא רעה אבל כנראה זה כך)- ואם זה קורה אז דזמונד שזוכר את מציאות א' אוסף את כולם ואז איכשהו הסיפור יתחיל מחדש... it only ends once...or does it? חח הרגע מה שכתבתי הזכיר לי יותר מדי סידרת ילדות בשם "מייטי מקס" שהתאפסה בפרק האחרון

korinalir

New member
תירוץ הפסיכופטיות כמובן- הוא כבר התחיל

הוא שאל "אמרת שיש עוד כמה אנשים להרוג?" סמוקי גם ככה מאמין שאנשים הם זבל...אז לבן לא יהיה קשה לשכנע אותו שאם כבר למות אז להרוג את הלוסטיז קודם עושה לו את היאוש יותר נוח...ובגלל זה הוא נשאר
אני רק לא מבינה למה הפציעות שלהם ממציאות א' מופיעות במציאות ב' מה זה עוזר לי שג'ק מסתכל על חתך בגילוח וזה בעצם מדמם ממציאות א'? זה לא זיכרון, זה לא כלום למה זה טוב? חוץ מזה היה פרק מעולה מעולה מעולה ! כמו פעם מותח, קיוויתי כל הזמן שלא יגמר (בעצם אפילו בפרקים החלשים אני מקווה שלא יגמר) הרבה מידע באופן נונשלנט ולא מאולץ

voguemaster

New member
אולי זה טוב כי

המציאות (א') מתקרבת למציאות (ב') ובסיום הפינאלה הם יהפכו למציאות אחת בחזרה (כאשר הפיצול היה בפיצוץ הפצצה הגרעינית...). אנערף... its as good as any explanation

בהלםם

New member
אם אני צריך לנחש..../images/Emo58.gif

אני חושב שברגע שהוא אמר את המשפט סיום לבן שהוא הולך להשמיד את האי אז הוא בעצם חשף בפניו את התוכנית האמיתית שלו בן יודע למה העשן מסוגל וכשהוא הציע לבן שליטה מלאה על האי אז הוא בעצם שאל אותו אתה רוצה לחיות עכשיו או למות עכשיו? זה לא בדיוק משנה מה בן חושב על זה אין לו יותר מידי ברירות אז הוא זורם חח :)

בהלםם

New member
תהייה../images/Emo58.gif

האם זה הגיוני שאולי בעצם המפגש בקונצרט במציאות ב' הוא זה שייצר את המציאות א' החלופית ולא להפך ?!

דהאמא

New member
אני תוהה... ../images/Emo58.gif

מחליף לג'ייקוב כבר נמצא, כ- 50% מהשחקנים כבר מתים, כולם במציאות האלטרנטיבית על סף 'התעוררות' - על מה בדיוק נותר לדבר בפינאלה? אני מקווה שלא יעבירו את השעתיים האלו במרדפים סתמיים בג'ונגל בין לוק לניצולים שנותרו בחיים.

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

אני חשבתי בדיוק ההפך - אני מקווה שהם יצליחו לשתף את כולם בצורה כלשהי. יש את מיילס לבד, את קלייר לבד, את רוז וברנרד אולי איפשהו, אולי ריצ'רד לא מת. במציאות ב' יש כמה דברים מאוד מעניינים שיקרו, חוץ מהקונצרט - דזמונד אמר לג'ק בטלפון שהוא מאושיאניק ושיש ו את הגופה של כריסטיאן. לא אמור להיות לזה קשר לקונצרט, כי ג'ק במילא יגיע לקונצרט של הבן שלו. אז מדובר במשהו אחר שדזמונד מתכנן... יש גם את הניתוח של לוק שג'ק בטח יבצע.

reasonforall

Active member
../images/Emo58.gif

הרגע גרמת לי לחשוב על משהו... אולי, בדרך כלשהי, כל מי שיהיה בקונצרט יגיע לאי (כולם צריכים להיות במקום המתאים ובזמן המתאים). אבל! ג'ק לא יהיה שם! בגלל שהוא ילך כביכול לראות את הקבר של אבא שלו. דזמונד (כשליח של האיש בשחור, או האיש השחור בעצמו) בעצם מחפש אחרי מועמדים (לא מועמדים של ג'ייקוב אלא של סמוקי), וגורם לכולם להגיע לקונצרט חוץ מג'ק (למה דווקא ג'ק? אולי בגלל שהוא עתיד להחליף את ג'ייקוב, וסמוקי רוצה למנוע ממנו להגיע לאי בכלל).

daeve1

New member
אחרי שהפרק הקודם כמעט הרס את הסדרה

הפרק הזה הרס אותה סופית בזה שג'ייקוב אישר שסמוקי הוא באמת אחיו
אוקי, אז אני קצת מגזים. "אבודים" תהיה אחת הסדרות הטובות של כל הזמנים, ולא משנה כמה העונה האחרונה גרועה. חוץ מזה שבפני עצמו הפרק דווקא היה מצוין.. אני גם בטוח שפרק הסיום יהיה מצוין, אבל AtS הפך את הסדרה לאכזבה עצומה.. ולמרות שהסדרה תזכר כיצירת מופת, היא בטח תיזכר על ידי לא עמט כאכזבה כמו ש"מלחמת הכוכבים" נחשבת כיום לאכזבה בגלל הפריקוולים.. וגם אם הסוף הוא מה שנראה שהולך להיות (האי יהרס והמציאות הנוכחית תהרס ותיווצר מציאות חדשה בה כולם מגיעים לסוף הטוב שלהם) אז בכלל.. כל הסדרה תראה כחסרת פואנטה לחלוטין. אז למה בעצם הם עברו את הכל אם גם ככה זה לא ישנה כלום בסוף? פשוט תמוה..

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif לא הבנתי למה

דווקא האישור של ג'ייקוב שסמוקי הוא באמת אחיו איכזב אותך ? זה די היה ברור לנו מהפרק הקודם. דווקא זה ? לא הבנתי בדיוק את הנקודה שהעלית.. אולי לא הבנתי נכון... ציפית שמה.. .שבעצם סמוקי הוא לא אחיו של ג'ייקוב שהושלך למערה ? תראה, מבחינתי כל הקטע של לאסוף את כל הניצולים מסביב למדורה ו- "נשבה מסביב למדורה ונשמע הסברים" - יכל היה להיות רע אבל הוא דווקא היה ממש בסדר- דווקא בגלל שלא חידשו לנו שום דבר, רק הסבירו את כל מה שידענו - באריזה רשמית. ג'ייקוב בעצם, מסביב למדורה, לא חידש להם כלום, רק אמר בקול רם ובצורה די מסודרת דברים שידענו. ולמרות חוסר החידוש וההפתעה, והבנאליות - זה התאים לי מאוד. היה לי קצת שקט בראש.. בלי כל מיני המצאות מופרכות חדשות. הכל קצת הסתדר בקו הסיפור הכללי, גם אם לא נרשמה ולו טיפת הפתעה אחת (הרי ידענו שצריך מחליף לג'ייקוב, הרי ידענו שזה יהיה ג'ק שיקום ויתנדב). ואולי הטוויסטים יהיו בפרק הבא, אבל כרגע זה המצב. ואני מעדיף כבר את הבנאליה הזאת מאשר עוד איזה המצאה מופרכת כמו לחש הקסמים במים.

daeve1

New member
../images/Emo58.gif קיוותי ש..

סמוקי הוא לא אחיו של ג'ייקוב אלא ישות רעה קדמונית שקמה לתחייה כשגופתו של אחיו של ג'ייקוב נפלה למערת האור.. זה לדעתי היה גואל קצת מכמה גרוע וכמה התשובות היו מביכות ומפגרות בפרק הקודם כי אז באמת יש סיבה שבגלל ג'ייקוב יקרא לו "הגיהנום והרוע המוחלט" כמו שהוא עשה וגם תהיה סיבה קצת יותר מספקת ללמה ג'ייקוב מתייחס אליו בכזה זלזול ולא נותן לו לצאת מהאי. אבל זה לא קרה

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif מבחינתי

בין אם העשן השחור הוא רוחו של אחיו של ג'ייקוב , ובין אם הוא "שות רעה קדמונית שקמה לתחייה כשגופתו של אחיו של ג'ייקוב נפלה למערת האור.." שתי התשובות מטופשות ומביכות וילדותיות באותה מידה
דווקא לפחות זה שמדובר ב"נשמה" של אח של ג'ייקוב - יש פה איזהשהוא קשר , וסגירת מעגל. זה קצת יותר מהודק מבחינתי. אבל, הבנתי למה שהתכוונת.

MoGanC

New member
../images/Emo58.gif

הפרק בו מיילס לא יודע מתמטיקה. מה זאת אומרת "חייתי פה 30 שנה לפניך?" לבן. בן בכל זאת גר שם יותר ממיילס, ולפניו. כשהוא הגיע לדרמה ב74, בן הקטן כבר היה שם, והוא חיי שם 30 פאקינג שנה. חבל שזה לא התפתח לשיחה יותר מעמיקה איתו ועם ריצ'רד "אה, ואללה באמת היית שם. אני זוכר שסעיד תקע לך כדור בלב" בן: "מה? על מה הוא מדבר, ריצ'ארד?" ריצ'ארד: "בן, I'M YOUR FATHER" סעיד:"wot hoppen". סה"כ הרבה עלילות שלא הרבה התקדמות היתה בכל אחת מהן. זואי מתה בצורה אכזרית. אהבתי את זה. דמות מיותרת ומעצבנת. וידמור ובן נפגשים. ציפיתי ליותר ANGST במפגש. וגם איזהשהי הכרה בזה שמיילס והוא אמורים להכיר (הוא הרי שלח אותו לאי מלכתחילה, וגם פגש אותו בשנות ה50 אם אני זוכר נכון). סה"כ עוד דמות שלעולם לא נדע מה באמת היה איתה. ובן סתם הרס את הגאולה שנתנו לו לפני כמה פרקים. מה היה הטעם בפרק ההוא שכולו היה להראות שיש לו עוד תקווה לטוב, אם בסוף הורסים את זה בפרק הזה? למרות שיכול להיות שיש לו איזו תוכנית על. הצחיק אותי שאחרי היריה הראשונה בוידמור, וידמור נבהל והסתכל למטה, כאילו "אממ... נראה לי שירו בי... בוא נסתכל.. OMGWHY? " ואני מאמין שריצ'ארד עוד לא מת. כל הקטע של ג'ייקוב הקטן-הופך-גדול-פתאום-נראה-לכולם-עד-שהאפר-יישרף היה ... חביב. לא ממש הסבירו מה לעזאזל קרה שם, וגם כל ההסבר הפשוט של למה קייט מחוקה היה דיי מעפן. אז מה משמעות החוקים במקרה הזה? אם היא מחוקה מהקיר זה אומר שMIB יכול להרוג אותה? אם זה רק "גיר על לוח" זה אומר שהיא עדיין מועמדת? והאם זה שג'ק הפך לג'ייקוב החדש אומר שכל מי שהיה מועמד כבר לא מועמד? הAR מתקדם לאנשהו. יש לי הרגשה שזה קשור ללידה של אהרון. זכרו את זה: הלידה שלו (בקונצרט) תשבור את הייקום של ה AR. זאת תיאוריתי. עוד הופעה חסרת תכלית לאנה לוסיה. זה כזה ברור שהם סתם מנסים להביא את השחקנים להופיע בשביל שיוכלו להגיד שהם היו בעונה האחרונה. מזכיר לי את הפרק האחרון של סיינפלד. יאללה, יום ראשון!

למעלה