../images/Emo58.gif
הפרק בו מיילס לא יודע מתמטיקה. מה זאת אומרת "חייתי פה 30 שנה לפניך?" לבן. בן בכל זאת גר שם יותר ממיילס, ולפניו. כשהוא הגיע לדרמה ב74, בן הקטן כבר היה שם, והוא חיי שם 30 פאקינג שנה. חבל שזה לא התפתח לשיחה יותר מעמיקה איתו ועם ריצ'רד "אה, ואללה באמת היית שם. אני זוכר שסעיד תקע לך כדור בלב" בן: "מה? על מה הוא מדבר, ריצ'ארד?" ריצ'ארד: "בן, I'M YOUR FATHER" סעיד:"wot hoppen". סה"כ הרבה עלילות שלא הרבה התקדמות היתה בכל אחת מהן. זואי מתה בצורה אכזרית. אהבתי את זה. דמות מיותרת ומעצבנת. וידמור ובן נפגשים. ציפיתי ליותר ANGST במפגש. וגם איזהשהי הכרה בזה שמיילס והוא אמורים להכיר (הוא הרי שלח אותו לאי מלכתחילה, וגם פגש אותו בשנות ה50 אם אני זוכר נכון). סה"כ עוד דמות שלעולם לא נדע מה באמת היה איתה. ובן סתם הרס את הגאולה שנתנו לו לפני כמה פרקים. מה היה הטעם בפרק ההוא שכולו היה להראות שיש לו עוד תקווה לטוב, אם בסוף הורסים את זה בפרק הזה? למרות שיכול להיות שיש לו איזו תוכנית על. הצחיק אותי שאחרי היריה הראשונה בוידמור, וידמור נבהל והסתכל למטה, כאילו "אממ... נראה לי שירו בי... בוא נסתכל.. OMGWHY? " ואני מאמין שריצ'ארד עוד לא מת. כל הקטע של ג'ייקוב הקטן-הופך-גדול-פתאום-נראה-לכולם-עד-שהאפר-יישרף היה ... חביב. לא ממש הסבירו מה לעזאזל קרה שם, וגם כל ההסבר הפשוט של למה קייט מחוקה היה דיי מעפן. אז מה משמעות החוקים במקרה הזה? אם היא מחוקה מהקיר זה אומר שMIB יכול להרוג אותה? אם זה רק "גיר על לוח" זה אומר שהיא עדיין מועמדת? והאם זה שג'ק הפך לג'ייקוב החדש אומר שכל מי שהיה מועמד כבר לא מועמד? הAR מתקדם לאנשהו. יש לי הרגשה שזה קשור ללידה של אהרון. זכרו את זה: הלידה שלו (בקונצרט) תשבור את הייקום של ה AR. זאת תיאוריתי. עוד הופעה חסרת תכלית לאנה לוסיה. זה כזה ברור שהם סתם מנסים להביא את השחקנים להופיע בשביל שיוכלו להגיד שהם היו בעונה האחרונה. מזכיר לי את הפרק האחרון של סיינפלד. יאללה, יום ראשון!