אבל פינקי מאושפז!!.. לא נורא, אני אמלא את מקומו..
D Dynamo1929 New member 24/6/04 #88 ננסה להשתלט על העולם... ( it's the freaky girl and the brain... the freaky girl and the brain.... One is genius, the other insane... (
ננסה להשתלט על העולם... ( it's the freaky girl and the brain... the freaky girl and the brain.... One is genius, the other insane... (
T the freaky girl New member 24/6/04 #97 אני היכרתי.. הדוב מהבית הכחול (?) חח.. אם נתחיל, זה אף פעם לא יסתיים..
T the freaky girl New member 24/6/04 #101 אני היכרתי.. הדובים הנועזים.. ("שם מאחורי ההר, בתוך יער דיי מוזר.. מעופפים, הנועזים..")
T the freaky girl New member 24/6/04 #104 וכמובן, לא לשכוח.. את הדוב "מישקה".. (מישקה קסלפיי פוליסו אידזוט.. שישקי סבירייט וו קארזינאצ'קו קלאדזוט..)
וכמובן, לא לשכוח.. את הדוב "מישקה".. (מישקה קסלפיי פוליסו אידזוט.. שישקי סבירייט וו קארזינאצ'קו קלאדזוט..)
B bariska New member 24/6/04 #107 וסליחה שאני נדחף לשיחה המרתקת שלכם.. אבל מה עם דובוני אכפת לי? יאאאאאאאאאאאא היו זמנים היתי חורש על זה
וסליחה שאני נדחף לשיחה המרתקת שלכם.. אבל מה עם דובוני אכפת לי? יאאאאאאאאאאאא היו זמנים היתי חורש על זה
T the freaky girl New member 24/6/04 #110 לא שכחנו אותם.. פשוט לא הגיע עדיין תורם.. אבל עכשיו דחפת אותם לקידמת התור, אז...
D Dynamo1929 New member 24/6/04 #113 ../images/Emo16.gifיזכור... את דובוני אכפת לי שנדחפו לקידמת התור ומאז נעלמו עקבותיהם...