שאלון אוקטובר

nini18

New member
אכן, בעיקר עם אדם יעשה אותם

עם בראד
סתם חחחח באמת יהיו להם ילדים יפים. אני הראשונה שאמרתי את זה כשראיתי את התמונות יד ביד בפורום איידול זוכרת?

mokasosex

New member
איככככככככככ

פררררררררזזזזז הילטוןןןןןןןן !? עזבי שאדם שונא אותו ..

ר ו ח ל י

New member
אולי לא? ^^

לפעמים אנחנו מביעים שנאה כלפי מישהו שאנחנו הכי אוהבים. חח לא לא סתם סתם אסור לדבר על דברים כאלה פה.

ר ו ח ל י

New member
נכון שאפשר להגיד פה הכל,

אבל מסתבר שיש גבול מסויים בסופו של דבר. שזה גאגא ופרז.

nini18

New member
אהה ועם גאגא הוא יכול לשיר

ולהיות חבר ... אז כן מותר לדבר. על פרז גם אפשר כל עוד הוא במרחק מאה מאר מכל חלק בגוף של אדם. על ברטני אסור בכלל
רק עם זה בהקשר של קריס אלן שר בריטני ספירס חחחחחחח (אני מקווה שזה הובן שלמרות רפלקס ההקאה וההלחצה והעונשים, הכל היה בצחוק
)

InbarKiii

New member
רק אם קריס שר *לו* בריטני ../images/Emo99.gif

Oh baby baby, the reason I breathe is you Boy youve got me blinded Oh pretty baby, theres nothin that I wouldnt do Thats not the way I planned it השיר הזה קראדמי להפליא

nini18

New member
חחחח אף פעם לא התעמקתי במילים שלה

אבל אם קריס שר את זה לאדם.... ברור שמותררררר חחחחחח
וואו יש לה מילים יפות לפיק של קראדם חחחח

InbarKiii

New member
חחחחח לגמריי

וגם אני לא התעמקתי חחחחח רק עכשיו כי כולם העלו את המילים כדי להראות שהשיר הזה ממש מתאים לקראדם

איך שכחתי את מתיו פרי ? ../images/Emo2.gif

והצטלמתי עם ג'רארד באטלר לא מזמן, כשהייתי בארה"ב

mayarel

New member
../images/Emo192.gif

שם – מאיה גיל – 32 מזל – דלי ימניים או שמאליים? ימנית שמאלנית צבע אהוב? משתנה כל הזמן. כחול כהה כרגע. עקרונית הכל. -כללי- ההופעה הכי טובה שראיתם (לייב \ דיוידי \ מחשב \ ) - מוריסי בארץ. חשבתי שאני פשוט מתפגרת שם על המקום. מה הכי מושך אתכן אצל גברים ? רוך
שיר שלא יוצא מהראש - TFM
ו uprising של מיוז איך אתם עם השעון חורף? לא מפריע לי אם יכולתם לברוח לאן הייתם בורחים? פאריז ספר טוב שקראתם לאחרונה - לא קוראת לאחרונה. תזזיתית מידי. סרט טוב שראיתם לאחרונה - Little Ashes אבל בגדול אדם דיי התנגש לי בצריכת התרבות. מחר הולכת אולי לסרט על וודסטוק... טרנד שנוא - אף פעם לא שמה לב לטרנדים... אין לי מושג... שחקן אהוב - דניאל דיי לואיס. אהבה ראשונה מהסרט הראשון שראיתי שלו. יש עוד הרבה אבל הוא משהו. שחקנית אהובה- מריל סטריפ. רואה בשבילה את הסרטים הכי דפוקים ועוד נהנית... ספורט אהוב - שחייה. אבל מתעצלת. נו נו נו. הסינגל של אדם - בסגנון של TFM או שונה לגמרי? שונה. עם איזו שחקנית \ זמרת מהארץ או חו"ל היה מתאים לאדם לצאת? לידי גאגא. מעניין מי היה המוביל שם.. עם איזה שחקן \ זמר מהארץ או חו"ל היוה מתאים לאדם לצאת? גם אני רוצה לראות אותו עם רן דנקר
מחו"ל הייתי רוצה אותו עם ג'ונתן ריס מאיירס, זה מולוט גולדמיין ומשושלת טיודורס (שיחק את המלך הנרי). מודה שהבחירות לגמרי שטחיות... רק לראות אותו עם בנים ממש יפים

nini18

New member
סליחה שאני מתערבת אבל איכסססססססססס

את רוצה שהוא ייצא עם ליידי גאגא
למרות שהיא תצא איתו היא אמרה שהיא אוהבת ביג דיק ואצלו בלי עין הרע יש אקסטרא ביג חח
אין פלא שאנחנו מסתדרות טוב מאזניים ודלי השילוב המנצח
אני בשוק שלא רשמת קריס אלן

למעלה