../images/Emo192.gif
שם – מאיה גיל – 32 מזל – דלי ימניים או שמאליים? ימנית שמאלנית צבע אהוב? משתנה כל הזמן. כחול כהה כרגע. עקרונית הכל. -כללי- ההופעה הכי טובה שראיתם (לייב \ דיוידי \ מחשב \ ) - מוריסי בארץ. חשבתי שאני פשוט מתפגרת שם על המקום. מה הכי מושך אתכן אצל גברים ? רוך
שיר שלא יוצא מהראש - TFM
ו uprising של מיוז איך אתם עם השעון חורף? לא מפריע לי אם יכולתם לברוח לאן הייתם בורחים? פאריז ספר טוב שקראתם לאחרונה - לא קוראת לאחרונה. תזזיתית מידי. סרט טוב שראיתם לאחרונה - Little Ashes אבל בגדול אדם דיי התנגש לי בצריכת התרבות. מחר הולכת אולי לסרט על וודסטוק... טרנד שנוא - אף פעם לא שמה לב לטרנדים... אין לי מושג... שחקן אהוב - דניאל דיי לואיס. אהבה ראשונה מהסרט הראשון שראיתי שלו. יש עוד הרבה אבל הוא משהו. שחקנית אהובה- מריל סטריפ. רואה בשבילה את הסרטים הכי דפוקים ועוד נהנית... ספורט אהוב - שחייה. אבל מתעצלת. נו נו נו. הסינגל של אדם - בסגנון של TFM או שונה לגמרי? שונה. עם איזו שחקנית \ זמרת מהארץ או חו"ל היה מתאים לאדם לצאת? לידי גאגא. מעניין מי היה המוביל שם.. עם איזה שחקן \ זמר מהארץ או חו"ל היוה מתאים לאדם לצאת? גם אני רוצה לראות אותו עם רן דנקר
מחו"ל הייתי רוצה אותו עם ג'ונתן ריס מאיירס, זה מולוט גולדמיין ומשושלת טיודורס (שיחק את המלך הנרי). מודה שהבחירות לגמרי שטחיות... רק לראות אותו עם בנים ממש יפים