שאלון אוקטובר

ר ו ח ל י

New member
איזה שיר מעולה זה

של הבלאק אייד פיז. לקחו לי כמה שמיעות להכנס אליו אבל הוא ממש מעולה.. בכלל גם כל האלבום שלהם נהדר.

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo13.gifפעם ראשונה חזרתי הביתה כ"כ מוקדם !

שם – רנטה גיל – 16 מזל – סרטן ימניים או שמאליים? ימנית צבע אהוב?אפור,כחול,סגול -כללי- ההופעה הכי טובה שראיתם (לייב \ דיוידי \ מחשב \ ) - - מה הכי מושך אתכן אצל גברים ? העיניים והחיוך
שיר שלא יוצא מהראש - TFM FLORENCE AND THE MACHINE-DOG DAYS IMAX-SPIT IT OUT HOCKEY-LEARN TO LOSE איך אתם עם השעון חורף? לקום בחושך לחזור בחושך. אם יכולתם לברוח לאן הייתם בורחים? לונדון ספר טוב שקראתם לאחרונה - סופסוף החלטתי לחזור לקרוא ספרים,לקחתי מספריית בית הספר את "הקתדרלה ליד הים" של אילדפונסו פלקונס סרט טוב שראיתם לאחרונה - קדושות מעונות. טרנד שנוא - לא עוקבת אחריהם.. שחקן אהוב - דיוויד טננט,דניאל רדקליף,ג'וני דפ,רובין וויליאמס שחקנית אהובה- מריל סטריפ ספורט אהוב -כדורעף ! הסינגל של אדם - בסגנון של TFM או שונה לגמרי? שונה עם איזו שחקנית \ זמרת מהארץ או חו"ל היה מתאים לאדם לצאת?הממ..זה היה מגניב אם הוא היה יוצא עם לילי אלן עם איזה שחקן \ זמר מהארץ או חו"ל היוה מתאים לאדם לצאת? הממ ג'ונתן ריס מאיירס !

lama ken

New member
המממ

ההופעה הכי טובה שראיתם (לייב \ דיוידי \ מחשב \ ) - אדם בכל ההופעות שלו באיידול מה הכי מושך אתכן אצל גברים ? אופי בשילוב עם יופי, לא יודעת שיר שלא יוצא מהראש - The Love Boat חחחח השיר הזה תקוע לי בראש כבר שנים. איך אתם עם השעון חורף? השנה אני בסדר איתו. אם יכולתם לברוח לאן הייתם בורחים? לשוויץ. ספר טוב שקראתם לאחרונה - "עיר" של קליפורד סימאק סרט טוב שראיתם לאחרונה - האביר האפל (כן אני בפיגור) טרנד שנוא - שחקן אהוב - מייקל סי. הול שחקנית אהובה- ספורט אהוב - הסינגל של אדם - בסגנון של TFM או שונה לגמרי? שונה לגמרי, אבל לא אכפת לי מה העיקר שיצא כבר. עם איזו שחקנית \ זמרת מהארץ או חו"ל היה מתאים לאדם לצאת? אף אחת בשום אופן. עם איזה שחקן \ זמר מהארץ או חו"ל היוה מתאים לאדם לצאת? עם קריס אלן, כאילו דה!

t r e c o o l

New member
../images/Emo192.gif

שם – טרקול גיל – 20 מזל – תאומים ימניים או שמאליים?ימניים צבע אהוב?שחור,חום -כללי- ההופעה הכי טובה שראיתם (לייב \ דיוידי \ מחשב \ ) - רק מחשב..אדם באיידול טור, קווין בליוו איד, אואזיס, ההופעה האקוסטית בmtv,אנפלגד, רדיוהד, פסטיבל גלסטונבורי ב2003http://www.youtube.com/watch?v=ESYEod6c12E&feature=channela> border=0 src=https://timg.co.il/f/Emo99.gif> מה הכי מושך אתכן אצל גברים ?עיניים וכלמיני.. שיר שלא יוצא מהראש - tfm ברור ו oasis- whatever,listen up איך אתם עם השעון חורף? סבבה אם יכולתם לברוח לאן הייתם בורחים?לונדון ספר טוב שקראתם לאחרונה - אלף שמשות זוהרות שheart1soul המליצה, לא גמרתי.. אבל איזה ספר מדכא.. סרט טוב שראיתם לאחרונה -לא זוכרת שראיתי סרט טוב בשנים האחרונות, לפני חצי שנה ראיתי סנשיין בע"מ והוא היה מזעזע טרנד שנוא - אני כ"כ אוהבת את האופנה עכשיו, אז אין..אני אוהבת הכול! שחקן אהוב - ג'וני דפ שחקנית אהובה- ווינונה רידר..(המספריים של אדוארד ) ספורט אהוב -הליכון הסינגל של אדם - בסגנון של TFM או שונה לגמרי?שונה, לא לגמרי.. עם איזו שחקנית \ זמרת מהארץ או חו"ל היה מתאים לאדם לצאת?אף אחת עם איזה שחקן \ זמר מהארץ או חו"ל היוה מתאים לאדם לצאת?רופוס ווינרייטטטטט!!! הם פשוט כ"כ מתאימים מכל בחינה.. נכון?

t r e c o o l

New member
הוא לא כזה..הוא רק קצת יאזן את BB..

ויגרום לו להפסיק לשמוע כל מני דברים מלחיצים.. אולי השירים שלו מלנכולים, אבל הוא לא כ"כ.. הוא הכי מאוהב בעצמו חח והכי מתוקיי..

mayarel

New member
הוא נראה מאוד אינטילינגנטי ומאוד מוכשר

יש מצב שהוא לא הכי נחמד ויש גם מצב שהוא לא הכי לא עושה סמים.. לא שילוב טוב לאדם לדעתי כי הוא פשוט לא כיף. ואדם הוא כזההההההה כיף
אבל אני רואה מה את מוצאת בשילוב הזה.

t r e c o o l

New member
הראיון לא טוב..ואומרים עליו שהוא מאוד נחמד..

והוא כבר לא משתמש בכלל בסמים, אחרי האשפוז האחרון!! חח
באמת, אאל"ט אלטון ג'ון אשפז אותו..וזה הוא נגמל..

mokasosex

New member
מסכימה עם טרקול, הוא חתיך ..

ויש בו משהו שמזכיר את הטעם של אדם

nini18

New member
ממש לא הוא מבוגר, מסומם ולא יפה מוכשר הוא כן.

ואת תשכחי מאוזן ימין. זה העונש שלך.

t r e c o o l

New member
../images/Emo2.gifהוא יותר גדול מאדם רק

ב9 שנים
..זה לא כזה נורא.. ופעם הוא השתש בסמים..כבר לא ואני חושבת הוא מהמם.. אבל אני לא רוצה לשבור לך את המילה ולכן אני תומכת בעונש!
סליחה מירב
נו אוטוטו צוואר! יאיי

mokasosex

New member
שיווו תודה על התמיכה באמת -.-

וזה אחרי שאני תמיד מגבה אותך, סבבה. זוכרת

mayarel

New member
קטעים

ואני עוד ניהלתי שיחה עם עצמי שאני חייבת להפסיק לשפוט אנשים לפי מראה חיצוני
איך רובי וויליאמס בעיניך? הולך? נראה לי שBB גם ככה קצת דלוק עליו אם הוא אשכרה קרא את הביוגרפיה שלו...

nini18

New member
לא רוצה אותו לאדם ../images/Emo88.gif

וואי טרקול איזה אנשים את מסדרת לו??? את ככה |..| קרובה לחודש עונש!!!!!!!

למעלה