תשובות../images/Emo66.gif
שם –קטיה גיל –23 עוד מעט מזל –קשת ימניים או שמאליים?ימינית צבע אהוב?סגול -כללי- ההופעה הכי טובה שראיתם (לייב \ דיוידי \ מחשב \ ) - אדם בטור מה הכי מושך אתכן אצל גברים ?מראה חיצוני אני אוהבת עיניים בהירות ושיער כהה ואופי חוש הומר זה מאסט שיר שלא יוצא מהראש -meet me half way איך אתם עם השעון חורף? מעצבן אותי שמחשיך מוקדם אם יכולתם לברוח לאן הייתם בורחים? הייתי בורחת לספא 5 כוכבים עם אוכל טעים ופינוקים חחחח ואדם ספר טוב שקראתם לאחרונה - מממ פסיכולוגיה אבנורמלית חח סתם לא אבל כרגע אני לא קוראת ספרים מעניינים אלא ספרי לימודים סרט טוב שראיתם לאחרונה - שומרת אחותי טרנד שנוא - שחקן אהוב - לא משו מיוחד שחקנית אהובה- לא משו מיוחד ספורט אהוב - ארובי ויוגה הסינגל של אדם - בסגנון של TFM או שונה לגמרי? מממ שונה מTFM שיפתיע אותי עם איזו שחקנית \ זמרת מהארץ או חו"ל היה מתאים לאדם לצאת? אף אחת חח סתם לא יכולה לדמיין את אדם יוצא עם מישהי.. למרות שאני חייבת לציין שהוא והדוגמנית מהצילומים נראו ממש ממש טוב ביחד עם איזה שחקן \ זמר מהארץ או חו"ל היוה מתאים לאדם לצאת? וואי זה גם קשה אדם כלכך בליגה משלו שקשה לי למצוא לו פרטנר שווה