שאלון אוקטובר

nini18

New member
אהה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי בטראומה מלידי גאגא שחשבתי שאת מתכוונת שהיא יפה בתור גבר. חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל תכלס יש לה פנים של גבר =\

mayarel

New member
טרקול התכוונה שקריס לא יפה ../images/Emo3.gif

ולידי גאגא היא אחלה. היא גם סקסית לדעתי כי היא נראית חכמה ומעניינת. אז מה אם לא יפה במובן הקלאסי.. היא לא מכוערת בכלל.. לא יודעת מה הבעיה איתה
היא הגילגול הנשי של דוויד בואי או משהו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
../images/Emo122.gif סקסית ??? לידי גאגא???? גאגא לידי????

אנחנו מדברות על אותה אחת????????

nini18

New member
../images/Emo122.gif

ואת עוד שופטת את הבנות על פרז. U GO TO YOUR ROOM TOO/ NO MORE KRADA, FOR U THIS WEEKEND/

mayarel

New member
יו איך את משווה...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה את רצינית??????????????

nini18

New member
כן. כי בקטע הזה של לסדר לאדם מישהו/י

אני לגמרי שיטחית. ולכן שניהם באותה קטגוריה של.. בחיים לאאאאאאאאאאאאאאא

mayarel

New member
מה לעשות..

לא נראה לי שמישהי יפה וסקסית במובן יותר קלאסי כמו קטרין ג'יטה ג'ונס או ליב טיילור יהיו הטייפ שלו... בלידי גאגא יש משהו שנראה לי שדווקא אם מישהי תצליח זו היא..

nini18

New member
ממש ממש לא !!!!!!!!!!

מאיפה את מגיעה למסקנות האילו??? טוב מפסיקה..... זה ה1% שאני לא מבינה אותך. חח שישאר ככה. חח

mayarel

New member
חחחחחחחחחחחחח אין בעייה

אני מגיעה למסקנות האלה מזה שהוא ה-ו-מ-ו אז בטח שאישה נשית ועגלגלה שזה הטעם שלי, לא יהיה הטעם שלוווווווווווווווווו מה לעשות????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תקשיבי איך הגענו לשיחה הזו.. אני בכלל לא רוצה אותו עם נשים..

nini18

New member
אחרי השירשור הזה. אני לא רוצה אותו עם אף

אחד/ת.. נכנסתי לטראומה

mayarel

New member
../images/Emo6.gif תקשיבי קריס זה לחתונה ../images/Emo11.gif

לידי גאגא היא אחלה לא יודעת מה יש לכן ממנה. ראיתי שני ראיונות איתה והיא היתה נהדרת. היא מצחיקה בטירוף והיא חכמה ואוהבת ללחוץ לכולם על הכפתורים.. יהיה קטעים עם שניהם... מעניין גם איך היא תלביש אותו
זה שאנחנו כתובות בכוכבים זה יפה. סומכת עליך אין לי מושג..חחחחחחחחחחחחחחחח

heart1soul

New member
תשובות../images/Emo66.gif

שם –קטיה גיל –23 עוד מעט מזל –קשת ימניים או שמאליים?ימינית צבע אהוב?סגול -כללי- ההופעה הכי טובה שראיתם (לייב \ דיוידי \ מחשב \ ) - אדם בטור מה הכי מושך אתכן אצל גברים ?מראה חיצוני אני אוהבת עיניים בהירות ושיער כהה ואופי חוש הומר זה מאסט שיר שלא יוצא מהראש -meet me half way איך אתם עם השעון חורף? מעצבן אותי שמחשיך מוקדם אם יכולתם לברוח לאן הייתם בורחים? הייתי בורחת לספא 5 כוכבים עם אוכל טעים ופינוקים חחחח ואדם ספר טוב שקראתם לאחרונה - מממ פסיכולוגיה אבנורמלית חח סתם לא אבל כרגע אני לא קוראת ספרים מעניינים אלא ספרי לימודים סרט טוב שראיתם לאחרונה - שומרת אחותי טרנד שנוא - שחקן אהוב - לא משו מיוחד שחקנית אהובה- לא משו מיוחד ספורט אהוב - ארובי ויוגה הסינגל של אדם - בסגנון של TFM או שונה לגמרי? מממ שונה מTFM שיפתיע אותי עם איזו שחקנית \ זמרת מהארץ או חו"ל היה מתאים לאדם לצאת? אף אחת חח סתם לא יכולה לדמיין את אדם יוצא עם מישהי.. למרות שאני חייבת לציין שהוא והדוגמנית מהצילומים נראו ממש ממש טוב ביחד עם איזה שחקן \ זמר מהארץ או חו"ל היוה מתאים לאדם לצאת? וואי זה גם קשה אדם כלכך בליגה משלו שקשה לי למצוא לו פרטנר שווה

למעלה