חוויות מצוותא.. שתפו

זיכרון צילומי

שאת זוכרת כל פסיק ופסיק כל שניה ושניה אני רק רואה את מיקי אני לא זוכרת את שמי ולנשום

Rachel47

New member
ככה היה בהתחלה../images/Emo15.gif

בהתחלה הייתי זוכרת בדרך כלל התחלות של משפטים או רגעים מסויימים.. יש לי תכונה מוזרה כזאת..שאם אני מתרגשת..או משתעממת..או נהנית..אני מפסיקה "להקשיב" למה שקורה סביבי (הייתה לנו מדריכה חפרנית בטיול..ואתם עוד שומעים את זה ממני
..פשוט איבדתי אותה כל הזמן..תהרגו אותי אבל אין לי מושג על מה היא דיברה) וככה יוצא שמכל הפגישות הראשונות שלי עם קרן אני זוכרת חצאי משפטים והתחלות של דברים אז עכשיו אני דווקא משתדלת לשים
לסביבה ואליה ולזכור מה קורה..זכרונות מתוקים
ו"זיכרון צילומי" בהגדרה שלו הוא לא לזכור כל פסיק וכל חצי מילה..לסוג כזה של זיכרון אין מילה מסויימת.."זיכרון מעולה" אולי או "שימת
לפרטים" זיכרון צילומי זה מושג מדעי שמדבר על אנשים מיוחדים ש..למשל ברגע שמופיע על מסך המחשב מולם קוד ארוך ומסובך ונעלם אחרי כמה שניות הם מסוגלים לשחזר אותו כמעט תמיד בדיוק מוחלט רק מהזיכרון.. יענו..פוטוגרפיק ממורי..הם זוכרים את התמונה על כל פרט ופרט

עדי C

New member
את../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

איזה הסבר מפורט בנושא "זיכרון צילומי"

Rachel47

New member
ככה קרה שאני מכורה (לגופו../images/Emo15.gif

הפתוח) לסדרות ריגול.. טוב..סדרת ריגול..

אז את מסכימה איתי שזה לגופו הפתוח??

אה. זה בכלל היה ליבו לפתוח או לבטוח... חח.. אז סיכמנו שזה אכן לפתוח נכון?

Rachel47

New member
ניסיתי להקשיב בהופעה../images/Emo15.gif

וזה באמת יותר דומה ל"לפתוח" אין מה לעשות..אין על השמיעה שלך
כפרעליך
אני רק רוצה להבין למה בדיוק היא מתכוונת במשפט "מכורה לגופו הפתוח" כאילו..וואט

Rachel47

New member
ותודות..../images/Emo15.gif

להורי, שהביאוני עד הלום..ההא לא..זה לא פה
מממ תודה לרינת שצילמה את התמונות עם עופר תודה לטליהיא שצילמה את התמונות עם קרן תודה לעופר שהוא כזה מושלם תודה לקרן שהיא קיימת תודה לעדידו'ש שלי שהיה כה נחמד לפגוש אותה והיא הביאה לי את התמונות של קרן..זה מקסים..ויש לי על מה שהיא תחתום לי
ותודה באופן כללי לכולכם..כמו שאמרתי קודם..אתם חלק גדול מהחיים שלי..וכולכם מקסימיייייייייים
פשוט..תודה לכולם
*אופוריה
*

אהבתי איך ש...

בזמן שכולם עמדו כדי להצטלם ושקרן תחתום להם, הוא היה מעין א. סדר ...מי הבא בתור?הרגשתי לעיתים כמו בקופת חולים שממתינים לתור לרופא
ריצ'ל אני שמחה בשבילך וכן יש בי גם קנאה (זו אנושיות) שיש בינכן את הקירבה הזו אבל זה מובן ומקובל

Rachel47

New member
חחחחחחחחחח כן../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

היום הוא ממש הרס אותי טוב אני משווה להופעות קודמות זו הייתה הופעה שהיה הכי הרבה לחחץ עליה..כלומר הכי הרבה אנשיי ניגשו אליה עובדה היא לא הצליחה אפילו לעבור לקיר השני ונשארה ליד הדלת הזאת לא יכלה לזוז אז עופר החליט שהוא עוזר קצת לעזות סדר הוא חמוד ככה
אבל הכי הרג אותי..שהוא מסדר ככה את כולם..ואז הוא צועק "רגע
רייצ'ל, הצטלמת כבר עם קרן
"
כפרעליו
בקשר לקרבה..עדיין טיפה מוזר לי למען האמת לא רגיל לי שהיא מתייחסת אליי ככה..שהיא אשכרה קוראת לי ומדברת וצוחקת איתי היא כזאת...מושלמת

היה כזה מצחיק בארומה

אני כבר מחכה להעלות את קטעי הוידאו.. זה היה הכי הזוי בעולם.. בעיקר כשרינת החליטה להדגים לנו מה קורה כש.. "גם הקפה נשפך... עכשיו דביק" ולשפוך את זה עליי.. לראות אולי איך הבגדים שלי יגיבו.. לא יודעת ....חחח בקיצור היה הזוי.. יהיה יותר הזוי כשכולכם תראו את זה...

את לא מבינה בכלל כמה זה היה מצחיק..

לקחנו כל מיני שורות משירים של קרן והצגנו אותם.. וזה היה פשוט הורס.. הקפה וזמנים משוגעים לדעתי היה הכי מצחיק.. גם עוד יום בעצם...חחח..

Rachel47

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

לעוד יותם לא התחברתי כל כך
זמנים משוגעים היה מצחייייייייייייייייק לא נוח אבל מצחייייייק
גם "שיהיה לנו בית" הורס
*וואף*

אני מקווה שגם לא תתחברי לזה לעולם

אבל זה היה כזה הורס.. אני שמה תמונה.. את חייבת להזכר ולהגיד לי שזה לא היה הכי מצחיק בעולם, אני רק נזכרת בזה עכשיו וצוחקת... ששששששששששששששששששש
ונכון גם שיהיה לנו בית היה הורס לחלוטין

Rachel47

New member
חחח לא מהבחינה הזאת../images/Emo15.gif

טוב אולי בגלל הבחינה הזאת של ה"אי התחברות" שלי עם זה זה היה הורס אבל הצחיק אותי פחות מהשאר זה צרם לי קצת..הומור טיפה שחור

למעלה