פאנפיקים

butbut

New member
חח את לא דיסלקטית..את צריכה לכתוב בסוף השרשור

הזה איפה שיש את הרשימה [ע"י נוני]..ולכתוב "אני רוצה להתצטרף לרשימה" ואז שם שלך: שם הפיק: ואורך:[נראה לי]. וזהו..איכשהוא היא צריכה לההוסיף אותך=]

butbut

New member
../images/Emo206.gifAttention please../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בננות!תקשיבו! יש כאן 2 הצבעות..או שבאמת נלך לפי הרשימה הקיימת...>< או שנחכה לדניאל
אני פשוט חושבת שכדי אולי באמת לחכות,אחרי הכול זה סתם יעשה בלאגן. אבל אם אתן מצליחות לסדר את זה ככה שהמפרסמות החדשות כבר מסודרות לימים,וכולן יודעות מי צריכה לפרסם אז אוקיי..

m i c k e y 15

New member
אני כבר יודעת שאני צריכה כי גם דניאל

אמרה לי לפני כמה זמן.. ואממ נכון טלי.. היא אמרה לי שהיא תתחיל לפרם שבוע הבא.. כי היא בתור אחריך..

butbut

New member
אהה אולי זה מה שהיא רצתה להגיד לי דחוף

לא מזמן.. אוקיי.. אז שנתחיל את זה שבוע הבא
או כבר מהיום

lovemcfly1

New member
מושללםם!!

תקשיבו מיקי וכל הבנות שכותבות את הפיקים המדהימים האלה אתן ממש מוכשרות אני לא יכולה לעשות דברים כאלה כי אני ממש ממש מתפדחת.. עם משהו יתרגם את זה לאנגלית וישלח להם או משהו כזה?!(אני יודעת שזה נשמע ממש מטומטם... בעיה של ביטחון עצמי נמוך במיוחד...)חח... תמשיכו לפרסם את הפיקים!!!כל הכבוד על האומץץ!! חולה על כווולללכככםםם!!!

butbut

New member
היי מתוקה,למה את מכניסה לעצמך לראש שיש לך

ביטחון עצמי נמוך? באמת שלפרסם פיק-זה לא כזה ביג דיל
. זה בסך הכול..לפרסם..סיפור:]]] תידעי שזה פסיכולוגי הביטחון עצמי,את צריכה לטפח אותו קצת וזהו.

אני מתלבלבת היום הרבה../images/Emo9.gif

אין לי ביטחון עצמי אני די ביישנית עם מקומות ואנשים חדשים(עם אנשים שאני מכירה אין לי בעיה בכלל)

butbut

New member
XDDDבהתחלה חשבתי שאת באמת מתכוונת לזה שיש לך

ביטחון עצמי גבוהה:]]] ת'אמת,יש לי ביטחון עצמי גבוהה כי אני תופסת מעצמיXD. וכשמישהו תופס מעצמו,לא מעניין אותו המבטים ששולחים אליו,המשפטים,ההיערות,הירידות,הצחוקים..הכול! אני אישית הייתי פעם ביישנית כמו עכבר,במיוחד עם אנשים חדשים..לאיזה חצי שנה,ואז נפתחתי!XDD ועכשיו אני מכירה אנשים ולא מתביישת מאף אחד.. הבנותש היו במפגש יכולות להעיד...XDDD צורחת ברחוב,מנוופת לנהגי מוניות:]]]

יש דברים שאני מתביישת ויש שלא....

למשל ללכת ולדבר עם פסיכולוג אני לא יכולה לעשות (לא שאני צריכה בלי עיין הרע חי חי חי) או עם משהו אחר כמו השיחות האלה עם המורים (הם שואלים אם יש בעיה בכיתה או משהו כזה אז סתם דוגמה אני לא אתחיל לספר אני אגיד לא...)... אבל לנופף למשהו ברחוב או לעשות משהו די משוגע יש סיכויי שאני יעשה....

butbut

New member
חח..כןן..אוי ואבוי,השיחה האחרונה שלי עם

הפסיכולוגית של הבית ספר שלי הייתה לפני שנתיים והיא הלכה ככה: היא-שלום. אני-וברכה היא[מבט של פסיכולוג מופתע]-מה שלומך בת-אל?אני רואה שבסדר..המחנכת שלך הפנתה אלי כמה תלמידי,והנה הגיע תורך!..רק רציתי להגיד לך שאני תמיד כן בכדי לתמוך בך-- אני[נכנסת לדבריה]-אני אל צריכה תמיכה,זה בסדר היא[מגחחת לעצמה ומחייכת חיוך דבילי]-ברור שאת צריכה,כול אחד צריך תמיכה. אני-אבל לא ממך,אני לא מספרת לאנשים זרים את הדברים שלי. היא[מתרווחת בכיסא החום שלה]-אם תיפתחי אליי את רק תרוויחי מזה..אפשר לדעת מה מצחיק? אני[מחייכת]-זה רק ש..כול פעם שמדברים על "להיפתח" אל זקנים זה מזכיר לי..נו,את יודעת,לסביות וזה.. היא[מסתדרת את הכובע שלה]-כן,אבל..זה לא העניין!העניין הוא למה את חושבת שהאוכלוסייה שמנהלת את הבית ספר הזה הם זקנים? אני-כי הם זקנים היא-מבוגרים! אני-לא,הם זקנים.אני יכולה לחזור לשיעור? היא-אני אל סיימתי!תני לי לסיים את דבריי!את תישבי כאן עכשיו,ותספרי לי מה מניע אותך להתנהג בצורה כזאת. וכו' וכ'ו''...מרוב שזאת הייתה השיחה הכי מצחיקה בחיים שלי אני גם לא ישכח אותה!אפילו כתבתי את רובה בלוג שהיה לי,וזה פשוט קורע:]

rox love BSM

New member
בדיוק מה שהיה לי לפני שנה.

שלחו אותי ליועצת להתמודד עם זה שאבא שלי ואח שלי חזרו לגור איתנו אחרי הרבה שנים שהם גרו באנגליה. אז היא כזה "ספרי לי מה מטריד אותך?" אני "שום דבר לא מטריד אותי" היא "לכל אחד יש דברים מטרידים" ובלה בלה בלה. אני רק ישבתי והנהנתי כמו איזה מפגרת...בכל לא הקשבתי לה ואני לא זוכרת מה היא אמרה. ומאז אני שונאת יועצות,במיוחד איך שהן מחייכות כמו פוסטמות

למעלה