שרשור צהרים

pink panther7

New member
די. דניאל לא יפה.

אין לה פנים יפות. אף גדול ונפוח פנים לא סימטריות. היחיד שיפה בקשר הזה הוא איתן

evatrot

New member
איתן ודניאל

איתן ודניאל מאוד נעלבו שאורן אמר להם שזה מפריעה להם שהם שוכבים.זה באמת לא יפה לעשות את זה מול כל המדינה.אורן אמר שדניאל פוגעת בעצמה...מאוד מאוד נכון.דניאל לא חושבת שהיא באמת פוגעת בשמה הטוב. [אורן דיבר מאוד בעדינות]

שלום172

New member
../images/Emo142.gif לקייזר קראתי ולא התרשמתי../images/Emo9.gif

הרבה ממה שנכתב הוא מגמטי וזה לגיטימי אני ראיתי כמו רבים אחרים את קרן בדייט מציעה לאיתן( כשהוא שמע את דניאל בוכה) האם אתה רוצה ללכת? איתן החליט לא לצאת הוא זה שהחליט להישאר! אחרי הדייט איתן לא התקשר אליה במשך 3 ימים קרן נהדרת וחזקה שהצליחה אחרי ההתנהגות המגעילה של איתן להמשיך בחייה תרתי אז יש כאלה שלא סולחים לה על זה מגנים אותה רוצים ומשוועים לראות אותה סובלת.. קרן לא משחקת לידיהם היא חווה את החיים במלואם ואני מסיר בפניה את הכובע

היי

א. לא אני כתבתי את זה אבל אני מסכימה מאוד עם מה שנכתב שם. היא חווה את החוויה במלואה, זה לא סותר את מי שהיא ומדוע אני סולדת ממנה כ"כ. ב. אני יודעת שזו דעתך ומכבדת את זה, אבל אני חושבת לעצמי.. ניחא שבנאדם שרואה רק את ערוץ 10 ירגיש כמוך, זה הגיוני, אבל מי שרואה הרבה יותר? אני תוהה לעצמי... צהריים טובים

שלום172

New member
קייזר../images/Emo142.gif אני מכבד את העובדה שאנחנו חלוקים

ואסביר את הנישגב בעינייך להבין איך הדיוט כמוני שרואה גם כאן מעדיף את קרן על כולן 1. היא יפיפייה (למרות התיאורים על כיעורה) 2. היא חזקה באופן מעורר התפעלות. 3. יחד עם זאת היא פגיעה ונוגעת. 4. היא מצחיקה. 5.מלאת חיות וחדווה. 6.יודעת לצחוק על עצמה. 7.יודעת לבקש סליחה. 8. חכמה. 9.אנושית. 10. מלאת אהבה. זה ועוד הרבה יותר אני רואה בקרן אינני סבור שהיא מושלמת אני רואה גם דברים אחרים אבל הטוב שבה מעפיל על הכל

הבא7

New member
קרן שחם האשה הכי חזקה מעניינת וחכמה

בוילה, ואני בכלל מצדדת באורטל . אני מודה שעד לא מזמן ממש לא אהבתי את קרן בגלל יחסה לאורטל בתחילת התכנית אך ככל שאני צופה בה יותר אני מבינה שזו היתה מיגננה מהפחד להישאר ללא חברות ולא מרוע לב. בתכלס, היא חברותית ואשת שיחה ויש בה איכות שאין לאף אחת אחרת בוילה ,וכן, יש לה לב טוב עובדה שכל הדיירים הוקסמו ממנה, עד לרגע שהבינו שהיא עברה צד (לצד של גב כמובן) או שהבינו שהיא אהודה בחוץ והלחץ החל לתת אותותיו ואז היא הפכה לאורטל מס' 2 מבחינתם. לטעמי, אורטל וקרן עולות בכמה וכמה דרגות על כל האחרות. שיהיה להן בהצלחה.

שאפולי

New member
איתן הזה פשוט פוץ

שלא ברא השטן. יואו, אני כבר לא יודעת איך להסביר אותו- והוא בן 34! OMG! לא רוצה שהוא יזכה
סליחה דניאל.

KEEK

Member
למה פוץ? הנה תראי איך הוא מלמד

את דניאל איך לשרוף עם זכוכית מגדלת קופסת מלבורו. זה גבר שמבין נשים, ויודע מה מעניין אותן באמת........

למעלה