שרשור צהרים

צרצרה1

New member
ברור לגמרי מיצי. אני חושבת כמוך

זכייה של קרן תהייה בעיני ממש זעזוע וגועל. נפקנית מושפלת שחושבת שקונים גברים בפתיחת רגליים. עלובה שמתחננת שגבר יקח אותה, ומקבלת כל השפלה שהיא. מרושעת שמשחקת יפת נפש והיא בעצם ראש הנחש.

צרצרה1

New member
צליל... נו... את יודעת שהתכוונתי לזה

שזה בעצם אחד הדברים שחייה סובבים סביבם... דברים בטלים וילדותיים לחלוטין.

אם היית מקשיבה למה שהיא אומרת

אז היית שומעת על העבודה שלה, פגישות העסקים שהוא עושה בחו"ל עם אנשי עסקים, דילים שהיא סוגרת . על הדרך שעשתה לעבודה הזאת שלמדה את התפקיד מלמטה למרות שאבא שלה בעל מניות בחברה. על החברות שלה, כמה הן חלק משמעותי מהחיים שלה כמה הן חשובות לה לדבריה - הן המשפחה שלה. על אבא שלה והניתוק ממנו ומאחותה הצעירה בשנים מסויימות ומה שזה עשה לה ואיך זה עיצב את אופייה. על סבתא שלה ברורייה שעיצבה לא פחות את אופייה כי היא גדלה אצלה חלק מהזמן עם כל הביקורתיות של האישה הזאת. על סבא שלה שהוא צייר ידוע ששלח גם אותה ללמוד רישום והיום היא מציירת וכותבת סיפורים קצרים. על העובדה שהיא עזבה את הבית בגיל 17, עברה לגור עם גבר שמבוגר ממנה בתשע שנים וסיימה ללמוד תוך כדי מגורים איתו. על העובדה שהוא הציע לה נישואים והיא בחרה ממנו והתגייסה לצבא. על התפקיד שלה בצבא ומה שעברה בזמן המלחמה כי שירתה בפלסר נחל שהיו בלבנון. חייה סובבים סביב המון דברים מעניינים ולא בריטני ספירס שהיא פשוט הזמרת שהיא אוהבת. המון דברים אפשר ללמוד עליה. דניאל היא הרבה רוח נעורים, אבל גם הרבה רגליים על הקרקע ושכל ישר.

אורן איכזב קשות. פשוט קנאי. היה מת לבחורה

לבבית וחמה וזוגיות כמו דני. תמיד אמר שרק עם דני יהיה בקשר בחוץ, ומה שעשה פשוט מעשה שלא יעשה. אני כועסת על דניאל שהיא סולחת לו. הלב שלי כואב עליה. היא ישבה עם אתי ואתי סיפרה לה שאתמול היה בלגאן עם הבנים, ודני מיד קישרה את זה לקטע עם אורן, ושאיתן לא יוצא מהחדר. אתי אומרת לה זאת בעיה שלו, ודני המדהימה אומרת לה הבעיה שלו זאת הבעיה שלי. לא מבינה למה אורן מתנהג ככה. מתקרב לגב ומרכל איתו על הבנים. פוגע בדניאל ומרחיק אותה מאיתן. הלב שלי יוצא לדני ממש כמו בהתחלה, חשבתי שהיא עברה את זה אבל כנראה שלא. ושוב מפתיעה אותי דני עם יכולת ההתמודדות שלה.

KEEK

Member
אורטל טיפש.. אין הסבר אחר

השיחה שעשה עם גב היה הדבר הכי מטומטם שעשו בתוכנית הזאת. הוא גם לאחרונה כל הזמן ליד גב במקום להיות שבוע אחרון עם איתן, הוא עסוק בלתת תמיכה נפשית למתחרה שלו. טמבל.. פשוט טמבל האורן הזה גם כן חבר..

../images/Emo45.gif טמבל מתוסכל.

הבנתי שאתמול היה ריב בחדר הבנים. לא אמרו מה היה שם , אבל שהיה בלאגן. אני מקוה שאיתן העמיד אותם במקום, הוא התעורר ממש לפני דקות.

KEEK

Member
יש מצב שהיה שם משהו כבד

כי הראו את יוני יוצא קצת מהורהר לחצר הבנים לפנות בוקר לעשן (ולשתות חלב חחח) אני מאוד מקווה שאיתן העמיד אותם במקום, למרות שלא נראה לי שיש סיכוי. הוא כל הזמן מנסה לצאת בסדר שזה מציק. אבל אני במניח שאולי עוד מעט נדע בדיוק מה קרה בטח אורן ילך לשתף את גב, החבר החדש שלו

שלום172

New member
../images/Emo142.gifלKEEK דווקא יוני חלק עם איתן

שקרן הבינה אותו ושהוא אוהב אותה ושהיא אינטיליגנטית תוך כדי שאיתן במקום להקשיב לו סימס ואפילו לא העיף לעברו מבט יוני קם והלך כשאיתן ממשיך בשלו ממש לא אנושי
וזה האדם שניתפס כהתגלמות הטוב איכס

ושכמובן שלא הראו את זה

אתמול גם היתה שיחה של החופר וקרן בחצר הבנים אבל העדיפו להראות משהו אחר

KEEK

Member
העדיפו לתת לנו את המופע של סוני ושר הישראלים

talibatata

New member
אתי סיפרה לדניאל שיוני אמר לה שהיה בלגן בלילה

בחדר הבנים, יענו ריב, בגלל זה ראינו את יוני בלילה בדאון.

sunflower11

New member
כי איתן וחבריו הם אנשים תמימים וישרים וטובים

ששוכחים שהם בתחרות. לדעתי אורן ניסה לעזור לאיתן ודניאל בכך שציין את מה שהוא חושב שמפריע לצופים. רק הוא לא חשב על זה שהוא בעצם מזיק להם.

לואיזה7

New member
אורן פגע מאוד באיתן פעמיים :

גם בגלל הדברים שהעיר לדניאל , ובמיוחד שסיפר לגב שדיברו עליהם. הוא "מכר" את איתן ושאר החברים. תמוה ביותר.

שלום172

New member
ללואיזה ../images/Emo142.gifשום דבר לא תמוה

אורן יחיד ומיוחד גם באמיתותו הוא לא משחק את המשחק אומר בגלוי את מה שעל ליבו גם לאורטל

למעלה