שרשור התמרמרות של אנשים אחרים

TaaaaaaaaaaL

New member
כן תמחוק אותו כבררררררררררר

סתם מביא עצבים .. יאלה מזה משנה לכולם העיקר הייתה הופעה אחת הטובותת וזהוווווווווווווווו

rocket

New member
יש משהו שנקרא חופש הדיבור

ומותר פה לנהל דיונים על כל מני נושאים כל עוד שומרים על תרבות דיון :)

The Cat Woman

New member
הדיעה שלי:

ההופעה של נייטוויש הייתה פי מליון יותר שווה, יותר חמה, יותר דביקה ומסריחה מזיעה של אנשים אחרים, יותר נותנת בראש ו... יותר סטרייטית
כאילו- היה ברור לחלוטין מי גבר ומי אישה שם... וטוב שכך :|

LiHiLuSh

New member
=/ טוב שלא הטימטום שלך דולף נשמה

XP אה למה מה תעשי אהXP חוצפה!! והאמת רק קראתי את המילים שלך ועבר בי גועל יאכס דביקה מסריחה נו את כנירא צודקת פיכס!! (לא שאינ לא אוהבת אותם אבל את ....אמרת את שלך פה)..

The Cat Woman

New member
דביקה ומסריחה בדיוק כמו בהופעה של TH

את רוצה להגיד לי שעליך לא הזיעו 80 איש שונים? לא עשו עליך פוגואים מטורפים? גם בנייטוויש וגם בTH היה ככה... לא באתי לרדת עליכם. רק שאצלנו ממוצע הגילאים היה הרבה יותר גבוה מ14

LiHiLuSh

New member
האמת

שלא לא הזיעו עלי ולא עשו עלי פוגואים מטורפים ואני רוצה לומר לך שתפסיכו לחשוב שמעריצי טוקיו הוט להם בני 14 כי זה ממש לא נכון רוב המעריצים של טוקיו הוטל הם בני14 עד 25 ה 14 זה הרוב הקטן של המעריצים הרוב הגדול הוא מהגיל 16 עד 25 יעני כול הגילעים בעמצה שמה ומה שהיו בופעה זה ככה איזה קבוצה קטנה לש בנות בנות 11 עד 13 יעני 5 בנות בערך (אני יודעת כי אמרתי שם איש איש ודיברתי כימעט עם כולם והייתי עם כולם) רבהה מהקהל היו בני 14 20 מבוגרים בני 30+וגם 40 והיה איש אחד שעשה קעקוע של טוקיו הוטל אמיתי על היד והוא הולך לעשות גם על החזה שלו.(ודערך עגב המבוגרים ממש שרו וקפצו חלקם XD) וכול השער של המעריצים הם היו בגיל שלי גיל 16 17 18 19 20 עד 25+ היו של את כול הגילעים עמודי ליידי בנים ובנות בני 19 18 17 20 21 22 23 הקהל של טוקיו הוטל מורקב מכול הגילעים האיפשריים שיש כימעט זה ממש לא נכון שאומריים שהקהל של טוקיו הוטל הם בני 14 זה ממש בולשיט ולא נכון! זה הכול אני לא באה הרע לכול אחד או משהו אלב אנשים לא מבינים הם מאמינים לעיתוןם שאומרל הם שכולם בני 14 אלב זה ממש לא נכון המאט הם בני 14

LiHiLuSh

New member
אה ושחכתי לציין

אני נורא נהנתי בהופעה היא הייתה מושלמת אני רק רוצה שאנשים יבינו שלא צריך לדחוף ולעמוד על אנשים ולהגיעה לשרוה הראשונה בישביל להנות ביגלל זהנהנתי לא דחפתי לא כלום עמתי בהתחלה בשורה 3 ניחנקתי לא הי מקום הלכתי הכי אחרוה ורהו הרבהיותר טוב שם והייתי שם הסתובבתי בכול הצדדים וקצתבפנים ככה והיה לי נורא כיף והיה לי מלאה אוויר ונורא נהנתי

Just Daniel

New member
מותק תנגבי, הטמטום נוזל.

אני לא מכירה את נייטוויש, שמעתי שהם טובים, אבל עדיין, אני לא מכירה אותם. אבל אני יודעת שהיה מדהים בהופעה של טוקיו הוטל אז לכי לך ושלום שלום D:

rocket

New member
בנות בנות בנות ..... אולי דיי ?

הבנו. אין צורך שעשר בנות יכתבו אותו הדבר. למה לרדת לרמה של אחרים? תראו שאתן יותר טובות ואל תקפצו על כל הודעה בתגובות אגרסיביות. .

כרמלי6

New member
הטמטום גובר ..

וביל לא כזה נשי הוא נורא חמוד ... רק שהוא מדבר בעברית יש לו מבטא חמוד כזה ויש לו קול ממש טיפה נשי שהוא מדבר בעברית אבל הוא ממש חמוד ! והם כאלה לא דומים לבנות כמו בתמונות ! את לא היית בהופעה של טוקיו אז אין לך ממש זכות להגיד מה הלך שם חוץ מזה שהיה שם נורא מבולגן וכולם קפצו לי על הרגלים ..

LiHiLuSh

New member
אוקי אז לביל באמת יש קול ממש חמוד

בעברית והוא שר מהמם ואין לו קול נשי בכלל והוא גם לא נירא נשי כמו בתמונות אבל ממש לא וזאת הייתה ההופעה הכי טובה בעולם XDDDDDDDDDD

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifחחח פאק איזה אנשים טיפשים XD

מה אתם נכנסים בכלל לפורום? יש לכם דעות לא הכי יפות על טוקיו הוטל? ממש מצאתם מקום להגיב. בפורום איפה שכולנו אוהבים ומעריכים אותם ואת המוזיקה האדירה שלהם. אז פשוט תעופו מכאן S: ותשמרו את הדעות שלכם- לעצמכם ותפסיקו לגרור את כולם לויכוחים וריבים מיותרים. היינו בהופעה, נהננו הכי שבעולם וזה מה שחשוב.

rocket

New member
בפעם המאה ,

הביקורת היא על התנהגות הקהל בהופעה ולא על הלהקה. אז בבקשה תקראו לפני שאתם מגיבים סתם !

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifאני יודעת >< , -

קראתי עכשיו את ההודעה הראשונה. הארוכה. והבנתי שעל זה מדובר.. (יש פה גם סתם תגובות מגעילות על הלהקה עצמה אבל מה זה משנה) והיא באמת צודקת. היא לגמרי צודקת. אבל לא כל המופרעים שהיו שם נמצאים כאן בפורום, ולא צריך להתנפח ולצאת כאן על כולם. ובואו נגיד ככה שמחצית מהקהל הם סתם פוזאיסטים שבאו לעשות בלאגן ולהגיד שהם אוהבים את טוקיו הוטל כשהם מכירים בדיוק שני שירים. אני יכולה להבטיח לך שהם לא נמצאים לא בפורום שלנו ולא בפורום אחר.. בקשר לתגובה שהתחילה את הכל.. ככה היא פתחה את התגובה שלה: "פשוט מגיע לכם" והרי ברור שאנשים יתעצבנו, כי זה הדבר הראשון שהם קוראים. אפשר להעביר על זה ביקורת אבל בצורה נורמלית שלא מופנית דווקא אל החברים שבפורום.

lidya150

New member
משהו נורא חשוב!

אני לא יבוא עכשיו ויגיד משהו רע למעריצות,בדיוק להפך. אני יכולה להגיד שאני מכירה את טוקיו עוד מעט 3 שנים, ואין לי שום זכות להשמיץ אותם וחולי... ואותו דבר לגבי אלה שעושים את זה! אני אישית לא מחשיבה את טוקיו כ-הלהקה. אבל בכול זאת,הם ידעים טוב מאוד לנגן ולשיר וגם ניראים דיי טוב כולםשם. אז אני בטוחה שאף אחת מהמעריצות פה לא ממש רוצה לשמוע אותכם "מברכים" את ההלהקה, למרות שאתם רוצים להגיד מה את חושבים וזהה... אבל בשיא הרצינות זה לא מעניין פה אף אחת ואחד... אמרתי את שלי :) אגב אני לידור 15 וזה... ואני רוצה להצטרף לפורום עם אכפת לכם XD (אגב הכי מעצבן אותי שאנשים בבית ספר שלי מתביישים שהם הלכו להופעה אני הייתי מתה להחליף אותם כי ניראה כאילו אנשים אשכרה נהנו שם )

למעלה