שרשור התמרמרות של אנשים אחרים

LiHiLuSh

New member
למה היה ממש ממש טוב ההופעה לא

הייתה גרוע בכלל הם כול הזמן חייכו ובסוף הם בהו והלכו ושמפחו מים וזרקו בקבוקים ^^ היה ממש ממש כיף וכולם שרו וביל כמה פעמים ערים איתנו ידיים והוא כו להזמך חייך והיה ממש ממש כיף הכי שבועלם ואהאהא כמה הם מדהימיםם אלוהים אהא וראיתי אותם באוטו יוצאים עשינו להם שלום והם רהו אותנו XD

16yaeli

New member
הם םשוט מושלמים בדוגרי אבל היו ילדות שהגזימו

כל הקטע של להר5וג צתילחדות שזורקים עליהם מפרטים מגבות או בקבוקיי מים מה אם תשתי מהבקבוק זה כאיחלו התחברת עם הרוק שלהם אם תיהיה לך המגבת אז נגעת בהם?< התחלתי להסביר לאנשים שם שהם אנשים כמונו מזיעים זיעה רגילה שיואוא הגזמה בחיים לא ראיתי כזאת התנפלות בכניסה וכל כך הרבה אנשים מתעלפים ודוגרי שהיו שםב המות לא מהעולם הזה ולמרותה כל היה מדהיםם! איזה קטעיםש גם למי שלא היה גרטיס יכלח לראות תהופעה:p

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifכן איזה חמודים איך הם התלהבו! אתן ראסמי

חושבות שזה עניין אותם שדחפו?! כל עוד זה לא נגע בהם מה אכפת להם? יש אליהם ביקוש זה אמרו לעלות להם תאגו. אני נהניתי לא יודעת מה איתכן.

LiHiLuSh

New member
אני מאוד מאוד נהנתי הכי שבעולם בחיים שלי

לא נהנתי ככה זה היה היום הכי אבל הכי טוב בחיים שלי ואני ממש לא מגזימה ואני עברתי הרבה דברים

YuviR

New member
אתן קצת חיות בסרט

המעריצות של טוקיו הוטל מתנהגות ככה. ישראל לא מיוחדת.

chikogirl

New member
חח כן גם אני לא מאמינה שהם ירצו לבוא!!!

אחריי ההתנהגותת המגעילההה שסליחהה שאני אומרתת את זה ככה התנהגות של בנותת בנות 13 קטנותת רצותת ונדחפות לא נראה לי שהם ירצו לחזור תכלס לא נראה לי הם יקחו את האחריות שמשהי תמחץץ שםם למוות!!! אזזז אני מתה שהםם יבואא שוב כי אני כל כך נהננתי אבלל הסיכויי קטןן והכל בגלל המעריצותתת שלאא יודעתתת להשתלט על עצמןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ElinorLahav

New member
תקקשיבי חמודה !

זה שאת לא נהינת מההופעה זה לא אומר שהייתה הופעה גרועעעה להפך הייתה הופעה מהמממממממת ! למה להם לבטל את יודעת איך ביל שמח שהוא הופיעה בישראל הוא כ"כ נהנה אז תפסייקו כבר לדבר כככה כל אחת שלא נהינתה אומרת שהם ביטלו תהופעה אמרת שלא נהינת לא צריך לחפור עם זה כי יש כאן אנשים שכן נהינו

chikogirl

New member
חח לא הבנתי בהתחלהה חשבתי שאת מדברת אללי=]

חח ולא הבנתי כי אני אמרתי דווקאא היה ממש טוב חח=]

McLeaFLY

New member
תקשיבי מאמי::

ההופעה עצמה הייתה מהממת!! א-ב-ל [כמה שאני לא סובלת ת'מילה הזו] מה שקרה בקהל לא היה בסדר..ממש לא!! בחיים שלי לא ראיתי קהל כה מטורף!!וואיי ממש מאכזב..

למעלה