רשימת המודחים היום תשמח 99% מהפורום

פלדי1

New member
עם כל הכעס האדיר שלי על ונסה

אני אסמס לה. אני נותנת לה את הקרדיט שמעשיה נובעיםמטמטום ולא מרוע.

יNOT

New member
רונית עוז עובדת באתר הסקרים הזה? ../images/Emo4.gif

תכל'ס מזל שיש את הפורום אחרת באמת אני לא חושב שהייתי שומע על אתר הסקרים הזה.... היות והוא מככב בפורום כמעט בכל נושא, נראה לי כבר אין מישהו שלא שמע עליו.

ShukyD

New member
אחרי שראיתי מה התוכנית הזאת עושה לאנשים

שום רגש היא לא תצליח לעורר אצלי אבל נחכה ונראה בכל מקרה אם יהיה מעניין

ShukyD

New member
לעם ישראל

אפילו פוליטיקה אנשים לא לוקחים כל כך באופן אישי אנשים פשוט מתחרפנים מזה הם כועסים, מתעצבנים, שונאים, מקללים.. בלי להכיר בכלל. כאילו אם אותם היו רואים 24 שעות בלי כל המסיכות שהם מתחבאים מאחוריהן כל החיים, הם היו יותר טובים. כל אחד מנסה לשמש דוגמא, להוכיח שהוא טוב יותר בחיים לא הייתי מסכים להיות חלק מתוכנית כזאת ואני לא מבין איך המשתתפים הסכימו.

droriko

New member
חח תכלס

הוא נשמע בהודעות שלו כמו הזקנים האימפוטנטים האלה שתמיד עושים "מה זה הראיליטיז האלה? לאן התדרדרנו אלוהים ישמור..." כבר יש לא מעט שהתלוננו עליו ואת מוזמנת גם בכלל יש כבר 2 מנהלים, אני לא מבין למה צריך עוד אחד

יNOT

New member
התלונות על מנהל הפורום היו בגלל הניהול

לא בגלל שהוא לא אוהד של התוכנית , או בגלל שהוא נשמע כמו זקן... ואני ספק אם מי שלא אוהד של התוכנית, היה כותב בכלל בפורום, שלא לדבר מנהל אותו

droriko

New member
אני כבר לא יודע מה הוא

אני לא יודע אם הוא עצמו יודע מה הוא הוא מעלה לא פעם הודעה שמבקשת מאנשים לצאת לבלות במקום ליהות בפורום הזה כמו איזה חסרי חיים (מילים שלו) הוא יורד על אנשים שהם הופכים מעורבים רגשית בתוכנית (כי לטענתו זה סתם עוד תכנית ריאליטי לא חשובה) ועוד הפישר הזה מעז לרדת עלי שאני מעלה את הסקר של מי יצביע למי (שזה ממש טיפשות, כי זה הסקר הכי פופולארי כל שבוע, ואני אפילו לא לוקח עליו קרדיט כי לא אני הגיתי אותו) וכל זה מבלי להתייחס לדרך הניהול המחורבנת שלו מעצבן אותי שמחכילים את הכלומניק הזה . שיחזור ליהות סתם משתמש שכותב שטויות ואף אחד לא מגיב להם , ושעומר מוחק לו חצי מההודעות .

ShukyD

New member
אתה קשה קליטה

לא ירדתי עליך... אתה כזה פרנואיד שאתה בטוח שכן ביקשתי בשיא הרצינות שתעלה את הסקר מכיוון שהיום בערב מעמידים להדחות ויהיה נחמד לראות מי היה קרוב מעבר לזה - כן. אני לא חושב שבנאדם צריך להיות מרותק למחשב 24 שעות ביממה וגם לא לתוכנית טלוויזיה אפשר להתעניין בתוכנית ולא אמרתי שהיא לא מעניינת אותי, אני פשוט לא רואה אותה 24 שעות ולא מתעצבן \ כועס \ מתאכזב \ עצוב בגללה כן אני קורא לכם לצאת כי כל אחד צריך חיים מעבר למחשב וגם כי נמאס קצת לראות את ההודעות של שניכם מציפות את הפורום אני לא יורד על אף אחד אני פשוט לא מבין מאיפה כל כך הרבה שנאת חינם. גם אני בהתחלה הייתי מתעצבן וכועס בגלל התוכנית <לא ברמה של שנאה, אבל עצבים> והבנתי שהפתרון היחיד הוא להסתכל על זה כמו על כל תוכנית ריאליטי אחרת הישרדות, היפה והחנון, כוכב נולד וכו', בלי להיות מעורב לא בהצבעות ולא כלום. דרך הניהול המחורבנת שלי מתחלקת לחצי - אלה שאין להם בעיה איתה ואלה שכן ברגע שזה עומד על 50 אחוז לפה ו50 אחוז לפה, הניהול הוא מאוזן, בדיוק כמו שצריך. תמשיך להגיד מילים כמו "פישר, כלומניק" וכו' אתה סתם מחפש לתקוף ולעשות רעש, כרגיל... בהצלחה באיסוף המתנגדים לדרך הניהול שלי, שאגב אין לך הרבה מה להגיד עליה בזמן האחרון, אתה המדד שלי וזה חיובי לגמרי, תודה. מעבר לכך - הדעה שלי היא הדעה שלי, זכותי להביע אותה בפורום, אני לא כותב פה בעד מישהו ספציפי או נגד מישהו ספציפי בטח לא ברמות של לסחוף אנשים להצביע ובטח לא תוך כדי שימוש בזה שאני מנהל אז בדיונים כאלה תשאיר את ההכחלה מחוץ לתמונה, הקנאה אוכלת אותך.

droriko

New member
אעלק לא ירדת עלי

בתגובה להערה שאני מעיר לך אתה מגיב ב"לך תפתח סקר מי מצביע למי" בלי שזה קשור בכלל , זה לא יכול להתשמע לשתי פנים , בעיקר כשזה מגיע מבן אדם כמוך שכל הערה שהוא מקבל על הניהול האו מגיב בקטילה וזילזול . האמת שלא מעניין אותי מה אתה חושב עלי , אבל ברגע שאתה משקר לכל הפורום כדי להציג אותי בתור בן אדם היסטרי זה מעצבן ואתה סתם עושה מעצמך מטומטם , זהו .

ShukyD

New member
אני לא עושה כלום

זה אתה מוכיח להם בתגובות שלך בדיוק מי ומה אתה איזו הערה? לנעוץ? באתי, ראיתי את השירשור, נעצתי. שמתי לב באותה הזדמנות שהיום יש פרק והעמדה להדחה וראיתי שאתה האחרון או אחד לפני האחרון שהגיב לאותו שירשור ואני יודע שאתה זה שפותח תמיד את הסקר הזה אז הצעתי לך לפתוח אותו. אמרתי לך "לך תפתח את הסקר" כאילו אני שולח אותך לעשות משהו? לא אמרתי תעשה את הסקר שלך מי מצביע למי איפה שתי פנים? ואתה יכול להגיד מה שתרצה הפעם יצאת באמת היסטרי זה ממש כאילו אתה רק מחכה להודעה ממני כדי לצאת עליי עם כל הארסנל שלך... בכל מקרה כנראה שעדיף אם אמשיך במנהגי לא להגיב לך, אני רואה שאתה נהיה רק יותר ויותר תוקפני כלפיי והפיוז שלך רק מתקצר עם הזמן. אין לי שום אינטרס להציג אותך בתור בנאדם כלשהו מול הפורום כמו שאמרתי, אתה עושה את זה לבד.

ShukyD

New member
בעד התוכנית? צריך? לא

מה אני עובד אצלהם? אני מנהל בתפוז, לא בקופרמן הפקות. אני לא צריך להיות בעד ולא צריך להיות נגד.

d a n 6

New member
אני חושב שצריך להעיף את צבר

אם היום יעמדו להדחה צבר,שפרה וונסה אני חושב שהוא זה שצריך ללכת. צבר הוא ממש לא הטיפוס לתוכניות ריאליטי...כמו שאינה אמרה לו, הוא לא יכול כל היום לשכב ולא לעשות כלום כי זה לא מעניין...אז מה אם יש לו קוביות והוא נראה טוב? צבר לא עשה שום דבר משמעותי בבית הזה והגיע הזמן להגיד לו שלום. לשפרה וונסה יש עוד מה לתרום לבית אז תצביעו לונסה.

droriko

New member
במה לשיפרה יש לתרום?

הריב העדתי? כבר מיצה את עת עצמו מערכת יחסים עם צבר? לא יקרה התפלספות?אנשים לא צופים בתכנית ריאליטי בשביל דיונים אינטלקטואלים , בשביל זה יש את הערוץ האקדמאי(חוץ מזה שכשצבר יעזוב לא יהיה לה יותר עם מי לנהל אותם) תרומה למשחק?.........

d a n 6

New member
תראה,הכל יחסי

אם שואלים מי יותר מעניין שפרה או צבר אז זאת שפרה. שפרה היא בחורה שמתנגחת עם אנשים ויוצרץ קצת עניין לפחות קורה איתה משהו.יהיה נחמד לראות מה יקרה בינה לבין שחר ואיך היא תתמודד אם צבר כבר לא יהיה בוילה... אולי היא בכלל תשתנה למשהו שעוד לא ראינו. צבר בכל מקרה ישאר אותו צבר אז זה פשוט עניין של העדפה.

droriko

New member
צבר עושה הרבה

אני יכול לתת לך המון דוגמאות לתרומה שלו למשחק הוא שיתף עם שי פעולה כנגד נעמה וקרן הוא זה שחימם את שי על איתי וונסה ובכלל את כל ההסיפור הוא הראשון שקלט את הסכסכנות של יוסי וידע את שי בנושא זכור גם הריב המתוקשר בינו לבין יוסי עם ה"שרמוטה" שהיה מתוזמן היטב על ידי צבר והוציא את יוסי רע,צבר פשוט עשה לו בית ספר (ואם איתי הרכרוכי היה משתף עם צבר פעולה כמו שסיכמו לפני זה היה יכול ליהות השואו של השנה) גם תשים לב איך הוא מתמרן בין אינה למחנה שלו מבלי לתת לו להתפורר ויש עוד לא מעט דברים בשורה התחתונה, צבר הוא לא רק גוף יפה

למעלה