אתה קשה קליטה
לא ירדתי עליך... אתה כזה פרנואיד שאתה בטוח שכן ביקשתי בשיא הרצינות שתעלה את הסקר מכיוון שהיום בערב מעמידים להדחות ויהיה נחמד לראות מי היה קרוב מעבר לזה - כן. אני לא חושב שבנאדם צריך להיות מרותק למחשב 24 שעות ביממה וגם לא לתוכנית טלוויזיה אפשר להתעניין בתוכנית ולא אמרתי שהיא לא מעניינת אותי, אני פשוט לא רואה אותה 24 שעות ולא מתעצבן \ כועס \ מתאכזב \ עצוב בגללה כן אני קורא לכם לצאת כי כל אחד צריך חיים מעבר למחשב וגם כי נמאס קצת לראות את ההודעות של שניכם מציפות את הפורום אני לא יורד על אף אחד אני פשוט לא מבין מאיפה כל כך הרבה שנאת חינם. גם אני בהתחלה הייתי מתעצבן וכועס בגלל התוכנית <לא ברמה של שנאה, אבל עצבים> והבנתי שהפתרון היחיד הוא להסתכל על זה כמו על כל תוכנית ריאליטי אחרת הישרדות, היפה והחנון, כוכב נולד וכו', בלי להיות מעורב לא בהצבעות ולא כלום. דרך הניהול המחורבנת שלי מתחלקת לחצי - אלה שאין להם בעיה איתה ואלה שכן ברגע שזה עומד על 50 אחוז לפה ו50 אחוז לפה, הניהול הוא מאוזן, בדיוק כמו שצריך. תמשיך להגיד מילים כמו "פישר, כלומניק" וכו' אתה סתם מחפש לתקוף ולעשות רעש, כרגיל... בהצלחה באיסוף המתנגדים לדרך הניהול שלי, שאגב אין לך הרבה מה להגיד עליה בזמן האחרון, אתה המדד שלי וזה חיובי לגמרי, תודה. מעבר לכך - הדעה שלי היא הדעה שלי, זכותי להביע אותה בפורום, אני לא כותב פה בעד מישהו ספציפי או נגד מישהו ספציפי בטח לא ברמות של לסחוף אנשים להצביע ובטח לא תוך כדי שימוש בזה שאני מנהל אז בדיונים כאלה תשאיר את ההכחלה מחוץ לתמונה, הקנאה אוכלת אותך.