רשימת המודחים היום תשמח 99% מהפורום

../images/Emo41.gifחחח יאבדו בערך 30 צופים מקסימום.../images/Emo41.gif

קשה מאוד לתמוך בשטניות של שיפרה צבר וליאון, ואף חילוני חוץ מהקרובים שלה לא תומכים בשיפרה. אני חילוני ולא יכול לסבול אותה, אני מכיר מלא אתאיסטים שלא סובלים אותה, והומואים שלא סובלים את ליאון ואותה ככה שזה שטויות היא תודח ואז יהיה טוב לכולם, לא יהיה רוע כ"כ מוחצן בבית.

אני בז לך ולה

את לכאורה מתיימרת לדבר בשם כל אותן קבוצות המיעוטים שציינת לעיל. המכנה המשותף העיקרי של כל אותן הקבוצות. הינו מלחמה על קבלת לגיטמציה והכרה מהחברה ומהממסד.בשם חופש הבחירה וקבלת הזולת. אין לי דבר וחצי דבר נגד ערביי ישראל,אני דוגל גם בחופש לבחור את מינך כמו הקהילה ההומו לסבית .זו זכותם וזה בסדר מבחינתי אותם הדברים אמורים גם לגבי דת. שכל אחד יחיה על פי אמונתו. אבל????? וכאן ניצב אבל ענק. למה בשם חופש הבחירה אתם אמורים לעשות דווקא לאחר?למה אתם מתנגדים לדרך החיים של הזולת? כשלפחות על פי הסטטיסטיקה אתם הם קבוצת המיעוט. כל מהותה ויישותה של שפרע מבוססת רק ואך ורק על דווקא. אני יכול למנות לך לפחות עשרה מקרים ברורים של "דווקא" דווקא נגד אשר והדת (כאילו היא נלחמת באבא שלה על הרע שעשה לה) דווקא נגד... בחגים,באוכל,בקידוש ובשבת. דווקא נגד יוסי עת מחקה בבוטות את הלחם שכבר נרשם בלוח. דווקא לעבור על חוקי האח הגדול על מנת לגרור קבלת קנסות בשביל שליוסי ולעינב לא ישאר כסף לסיגריות. ואקנח בציטוט שלה בשיחת פייס 2 פייס עם צבר באחד מימי השישי האחרונים "בא לי למרוד ולעשות דווקא ולא לחכות לכולם לארוחת השבת" וכל זאת מבלי להזכיר את היהירות,הצדקנות.הגרגרנות ללא גבולות הזלול באינטלגנציה של האחרים כאילו "אני ואפסי עוד" ורוע הלב המופגן. יודעת מה?? אשתמש במילים שלך נמאס מממנ!!!

שיפרה אשת הדווקא המוחצן והרוע.

והרשימה שנתת זה חלק קטן מהדברים שעשתה.. אין לי מושג למה היא נהנית לעשות דווקא...

Danit24ATP

New member
שתלך ונסה הזאת

גם כן צרפתייה... רק גאל שולטת... כל השאר מפגרות

לונה 2

New member
טובלרון...2 =1+1 (-:

היא אחראית שהיום לא תעשו כלום חוץ מלצפות בטלויזיה. כלומר שמחר הרייטינג ישבור שיאים.

זברה17

New member
מעולם לא סימסתי.הפעם אסמס ללוחשת לסוסים

אם וונסה תעמוד מול שיפרה אסמס בטירוף לוונסה. שפרה מוציאה ממני , המון רגשות שליליים . ללוחשת לסוסים , אני יותר מתחברת.

יNOT

New member
כשאתתם אומרים לסמס בטירוף ../images/Emo6.gif

זה אומר שתוציאו 1000 שקל על SMSים או 5 שקלים על SMSים, ולמה זה מעניין אותנו בכל מקרה?
אוליי דיי לשדולות הSMSים בפורום

יNOT

New member
../images/Emo8.gif טוב לדעת

האם גם אתה מתכוון לסמס בטירוף?

אם ההפקה תתערב שוב כדי להציל את ש"צ

כמו שעשתה בפעם הקודמת עם עינב ואשר הרייטינג יצנח כי אז בודאות המשחק מכור.

יעל176

New member
הם על בטוח ישאירו את וונסה, כי הם רוצים רומן

והיא מספקת להם אותו עם יוני.

למעלה