שרשור בחצות היום
21/08/11

sunflower11

New member
או יותר נכון, אורטל הבינה שאתי מתרחקת ממנה

ומתקרבת לקרן. הרי כשלאתי היתה שיחת ההשלמה עם קרן, אתי קראה לאורטל שגם תדבר עם קרן, ואורטל שאלה אותה: "מה אתן עכשיו חברות?". זה התחיל כבר מאז החשד של אורטל.

אז חזרנו לזה שהיא רכושנית וקנאית ורוצה את אתי

רק לעצמה. וזה אחרי שכל הוילה פחות או יותר ביחסים טובים אחד עם השני. אורטל צריכה להתבגר....

שרון-ב-

New member
לא בטוח שזה זה. לאורטל יש פתיל קצר

היא חוטפת קריזות ומהר בכל פעם שמשהו לא מתיישב עם דעתה. ילדותית קצת, בגלל זה היא מטעה. מצד אחד היא כאילו ילדה, מצד שני, היא לא פריירית

sunflower11

New member
אם לשפוט רק לפי מקרה זה, לא נראה לי שאפשר

להגיד שהיא רכושנית וקנאית. קודם כל, אתי רקדה אם קרן וליהיא ואיתה לא. וזה לא נכון שכל הוילה ביחסים טובים, נראה שהבנות די מחרימות את אורטל. היא מהתחלת המשחק לא היתה שייכת לאף קבוצה. וחוץ מזה, מי שמדברת, אתי - היא שהיתה כ"כ רכושנית כלפי בן בתחילת המשחק ועדיין כלפי יוני. אתי תגיד הכול וגם תשקר כדי להסית נגד מישהו. גם אתמול דניאל קינאה שאורטל דיברה עם איתן ואמרה לאתי שאורטל כל הזמן מדברת עם איתן, ואתי אמרה שאורטל זבל. מי שמדברת, מלכת הזבל.

אם את משווה לאתי, אז המצב של אורטל באמת גרוע

אתי היא לא דוגמה לכלום. להשוות את הקינאה של דניאל לקינאה של אורטל גם בלתי אפשרית, אורטל באמת מפלרטטת עם איתן, גם איתן אמר את זה...לדניאל ומשום כך, טבעי שהיא תקנא, הוא בן הזוג שלה כרגע ויש לה רגשות אליו, אז ברור שתקנא. בנוגע לריקוד, אז אתי רקדה עם קרן וליהי רק בשיר אחד של משה פרץ....אז מה? ביג דיל. בקיצור, אורטל מתנהגת כמו ילדה קטנה...וגם לא מתנהגת כמו חברה טובה, צריך להזהר מחברות כאלו.

sunflower11

New member
אני ממש לא משווה אותה לאתי. אני אומרת שלאתי

אין זכות דיבור ללכלך על אף אחת. ובאשר לדניאל היא היתה קנאית לאיתן מהתחלה ולא נתנה לאף אחת להתקרב אליו.

שטיות, לא ראיתי אותה אפילו פעם אחת

עומדת בכניסה לחדר הבנים ולא מאפשרת כניסה של בנות אחרות... כולן התחילו מאותה נקודה, דניאל הייתה פשוט בעניין שלו , ממוקדת מטרה וכל השאר העדיפו להתעסק ברכילות וריבים.

sunflower11

New member
ברגע שקרן לא הסכימה להתעלק על איתן כמו שדניאל

אלא רצתה שהקשר יהיה הדדי (שגם הוא יחפש אותה) זה נתן ייתרון מיידי לדניאל. ואז הפער בין הקשר עם שניהם הלך וגדל וזה גרם לקרן קושי רב יותר (לא שאני מרחמת עליה). ובאשר לאורטל היא כבר היתה השלישית והיה לה קשה (כמו קרן) עם ניהול כמה מע' יחסים במקביל (כאשר כאמור, הן יודעות שלדניאל יש יתרון עליהן). אני זוכרת בשלבים הראשונים שפעם איתן התנשק עם קרן או אורטל היא ישר היתה רצה לאיתן ומתנפלת עליו בנשיקות. יש בדניאל כוחניות ולא סתם היא אמרה שהיא תאכל את כל הבנות בלי מלח.

אז שאפו לה. בעיני זו לא דורסנות, זו אסרטיביות

וכל הכבוד לה. אגב, היא היחידה מבין הבנות שאני מאמינה שכן פיתחה כלפי איתן רגשות אמיתיים. היחידה שאני לא מאמינה לה זו אורטל שמגזגזת לאורך כל הדרך בין איתן לאורן (ובאמצע היה לנו גם יוני).

sunflower11

New member
בלי קשר לאם היא פיתחה רגשות אמיתיים או לא,

אני מהתחלה לא אהבתי את הדרך שבה היא פעלה. להתנשק איתו כשהיא לגמרי שיכורה, ולהתנפל עליו כל הזמן בנשיקות , זה לא אסרטיביות - זה זול וזה כוחני. ולסמס לו בלי הפסקה זה אובססיביות. (גם אורן אמר לאיתן בשלב מוקדם שיבדוק אם היא לא אובססיבית וזמן מה לאחר מכן אמר לו שישים לב אם היא לא תלותית). וזה שהיא לא נתנה לבנות אחרות את האפשרות להכיר אותו (גרמה להן להרגיש אפילו לא נעים), זה להיות לגמרי ממוקדת מטרה/בעצמה. כול התכונות האלו לא מתאימים לאדם שמחפש אהבה, אלא לאדם שמשחק את המשחק במטרה לנצח/לקבל את המליון. להגיד שהיא תאכל את כל הבנות בלי מלח - זה ביטוי שמשתמש בו אדם כוחני שלא סופר אף אחד ממטר - לא תכונה חיובית.

את מסנגרת על ההתנהגות של אורטל שלא בצדק

למרות שאורטל ראתה כל מה שאתי עוללה לקרן וליהי, היא עדיין בחרה להתחבר אליה, להקשיב לשקרים שלה ואפילו להעביר אותם לאיתן (בנסיון התקרבות אליו) . היא לא טיפשה, היא לא תמימה והיא בהחלט רוצה להשאר במשחק , כנראה בכל מחיר.

שרון-ב-

New member
מסכים... אורטל הזאת... משהו משהו...

היא אמנם לא שקופה כמו קרן.... אבל היא מכוונת מטרה ויודעת בדיוק מה להגיד ואיך להגיד

sunflower11

New member
האמת, החבירה הזו של אורטל לאתי היתה תמוהה

בעיניי, כי אני מניחה שהיא באמת יודעת מי זו אתי (אבל יכול להיות שלא לגמרי). לגבי מה שהיא סיפרה לאיתן, היא באמת האמינה למה שאתי סיפרה. אבל נכון שהיא לא תמימה והיא גם משחקת את המשחק. יחד עם זאת, היא לא נראית בן-אדם רע.

לונדרון

New member
../images/Emo243.gifמשרשור זה נמחקו הודעות ../images/Emo243.gif

שיש בהן הפרה של תקנון האתר! אנא הימנעו מהודעות אשר תכליתן להשמיץ ולהשחיר את פניהם של המשתתפים בתכנית. אנא שמרו על שפה נאותה וכבדו את חבריכם לפורום, גם במקרים של היעדר הסכמה, ואנא הימנעו מהתקפות אישיות נגד משתמשים אחרים. תודה על שיתוף הפעולה והמשך גלישה נעימה

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאתי פשוט דוחה

היא לא מפסיקה להסית את כל הבית על אורטל

niva99

New member
אתי ואורטל מתחרות על אותה המשבצת

הבחורה העממיצת/ מזרחית. אממה - אורטל לוקחת בגדול- ועכשיו כהמעגל הולך ומצטמצם הניבים הולכים ונחשפים והכפפות מורדות... אחרי הכל אתי מבזבזת 8,000-9,000 ש"ח בחודש על בגדים [ קונה רק מותגים] אז המיליון אמור לכסות את העלויות.

למעלה