שרשור בחצות היום
21/08/11

madteacher

New member
האמת שהיא די צודקת

רק המונולוג מול המצלמה מלאכותי משהו ... אגב, לגבי השיחה עם איתן, שהיא כביכול מעוניינת בו - אכן היתה שיחה לפני כשבוע בבריכה. למיטב זכרוני, דיברו ביניהם סתם שיחת חולין, ואיכשהו הגיעו לעניין המפוספס ביניהם. ואז אורטל פלטה: ״אתה עושה לי את זה״. איתן די הופתע, וביקש הסבר, ואז היא אמרה, שהוא כן מוצא חן בעיניה, אבל בגלל המצב בבית, זה לא מתאפשר. ועוד הוסיפה, שאולי אם היו בחוץ, כן היה קורה ביניהם משהו כי הוא הטעם שלה. אני זוכרת בפירוש שהיא חתמה את כל העניין הזה בכך שאמרה משהו בסגנון, שלאור הנסיבות בוילה, והתפתחות העניינים, זה בלתי אפשרי. לדעתי, סתם נגרם לה עוול, ואיתן הרחיק לכת עם החשדנות המיותרת שלו כלפיה. הוא בפירוש חיבל בחברות בינה לבין דניאל, כי גם אם תהיה שיחה ביניהן, דניאל בוודאי, תבחר להאמין לאיתן.

גם אם השיחה הייתה תמימה, לא אומרים דבר כזה

כשחברה שלך היא בת הזוג שלו. זה פשוט פסול. לאורטל יש נטייה לבכות על חלב שנשפך, ראי מקרה איתן ואורן......

madteacher

New member
היא חברה שלה בוילה

וכמו שאת רואה, ה״חברויות״ האלה נובעות יותר מאינטרס מאשר חברויות אמת. אל תשכחי שהם במשחק, דניאל היתה צריכה אשת סוד, ואורטל היתה בודדה. עובדה שה״חברויות״ האלה ״נמכרות״ בין לילה ... מעבר לזה, בין איתן לאורטל בכל זאת היה משהו, לכן זה טבעי שהנושא הזה יעלה במוקדם או במאוחר. לדעתי, היא לא מעלה באמונה. ומה הכוונה מקרה איתן ואורן?

SHELGIA21

New member
אני קצת מתפלאה שאף אחד לא כותב על ההפליה

החוזרת ונשנית לטובת הבנים המשימה שהייתה לא שיעממה רק לנו את התחת גם הבנות די סבלו.\ נגזלה מהן העצמאות בתנועה בבית בעישון באוכל ובגלל בחיים בית לדעתי הפינוק הזה היה סבל ולא תענוג. הם הלכו על ביצים שחס וחלילה לא יטרידו את השייחים ונמנעו מלבקש מהם דברים כמה שיותר וביקשו רק את המינימום הנדרש. אז תגידו לי מה שהבנות כבר עושות כחודשיים עבודות מטבח ובישול הבנים עשו משך יממה ועל זה מגי להם פרס כל כך ייחודי?1 המציאו משימה טפשית ומשעממת, הבנות לא ממש נהנו ממנה ואפילו סבלו. וכל זה בכדי לצ'פר את הטמבלים המשעממים שגם ככה סובלים משיגעון גדלות על איכסססססססססססה להקיא מההפקה אבל מה הפלא בראשה עומדים שלושה גברים שכנראה לא סובלים מאהבת נשים יתר על המידה. Woman is the nigger of the world

הסברה אומרת שזה פיצוי על כניסתו של גב

אבל כל ההפקה הזאת מתנהלת בצורה מוזרה.......ולכן, לא מתפלאים על כלום.

noaxxx

New member
עכשיו זו הסברה.. משעשע ../images/Emo13.gif

זה סתם רעיון שעלה לי בראש ביום שישי.. ...כנראה שהיה רעיון טוב

חני 57

New member
כמו שיוני המגעיל אמר עכשיו לאיתן

שאורטל נגעה בו ואמרה לו שיש לה מעין רגש אליו!!!

דידי 9

New member
נכון מאוד!!דניאל חושבת שמגיע לה הכל כמו שהיא

רגילה והיא אמרה את זה וגם אבא שלה אמר שהיא לוקחת את המשחק בהליכה וליכלך על קרן והאחרות.

sunflower11

New member
כן. אבא שלה לא אמר איתן הולך לבחור בה, אלא

לוקחת את המשחק. הדגש הוא על הכסף.

niva99

New member
אבל התחרות עליהן זה משהו לגיטימי

על זה בדיוק מבוססת התוכנית. כי אם לאיתן ברור על מי הוא התביית - אז ניתן לסיים את התוכנית...אם אין התפתחויות בעלילה ואין סיכוי לאף אחת אחרת...

שרון-ב-

New member
אורטל ערמומית - ולפי הדברים הללו

היא רחוקה מלהיות תמימה. היא פתחה לאיתן את הדלת מפורשות ורמזה רמז עבה. היא לא שיה תמימה , גם הטון דיבור שלה בדרך כלל מעביר היטב את המסר,

madteacher

New member
לפי ההתרשמות שלי

היא לא כזו מתוחכמת כמו שנוטים לחשוב עליה. למרות המראה שלה היא די תמימה וילדותית.

להזכירכם, הבחורה נהגה לצאת רק עם גברים

מהעשירון העליון, בתמורה קיבלה מכוניות וכסף, כך על פי הודאתה בתעודת הזהות שלה. תמימה היא לא.

למעלה