שרשור בחצות היום
21/08/11

noaxxx

New member
מעניין אותי לשמוע את דעתך...

איך את מפרשת את העובדה, שאחרי שאנו מתצפתים עליהם במשך חודשיים, עדיין הדמות הכי פחות מפוענחת בוילה היא אורטל. אני לא זוכרת כזו דמות לא ברורה, בשום תכ' ריאליטי אחרת.

madteacher

New member
הי נועה

כתבתי על העניין הזה לפני כמה ימים. אחפש ואשלח לך. אגב, איך שולחים הודעה ישנה?

noaxxx

New member
הי,

תיכנסי להודעה ע"י לחיצה על העיגול הקטן שלה מצד ימין. ואז תעתיקי את כתובת העמוד לתוך ההודעה החדשה. תודה

madteacher

New member
נועה'לה, היכנסי

אני לא מצליחה להעלות לכאן את ההודעה. סורי, הכישורים הטכניים שלי לוקים בחסר.
בכל מקרה, ההודעה נכתבה ב - 19.8.11 בשעה 15:05 ('דניאל פשוט נרדמה בשמירה'). שם התייחסתי גם לאורטל, בתגובה להודעתה של 'צליל לא מכוון'. אם את יכולה, אנא העלי אותה לכאן. תודה!

noaxxx

New member
מצאתי וקראתי.. וכתבת יפה

אני נוטה להסכים איתך, אולי עד הגמר נצליח לפענח אותה. הכי מוזר הוא, שבדר"כ הקהל הכי מתחבר, ובעקבות זה גם מסמס יותר, לדמויות שהכי חושפות את עצמן ונותנות את כל מה שיש להן. המקרה של אורטל מוכיח את ההפך (כמובן שהכל בהנחה שאף אחד לא מריץ אותה ושהקהל באמת אוהב את מה שהוא רואה) תעלומה. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2264&MessageId=155003904

sunflower11

New member
כולן שם משחקות את המשחק. אבל אורטל חיובית

ביחס לבנות האחרות בווילה.

רק לכאורה, כי מתחת לפני השטח היא פועלת בכמה

מישורים. גם רומזת לאיתן שיש לו סיכוי איתה מחוץ לוילה וזה בזמן שהיא חברה של בת הזוג שלו - דניאל. גם , בו זמנית, פועלת לחימום היחסים עם אורן. אני לא הייתי רוצה חברה כזו.

sunflower11

New member
דניאל גם לא חברה באמת עם אף אחת- היא אמרה

שהיא לא בוטחת באף אחת. היא מתקרבת לבנות (לינוי, עדי, אורטל) כדי שיהיה לה עם מי לדבר. וה"חברות" עם אתי היא ניצול/אינטרס הדדי. אורטל לא פגעה באף אחת (היא היחידה גם שכאב לה על ליז), היא לא כפתה את עצמה על אף אחד מהבנים כמו דניאל או כמו שקרן ניסתה. בינתיים אני לא רואה שהיא פחות טובה מדניאל או ליהי, ובטח ובטח שלא מאתי, קרן וענבר.

זה תירוץ עלוב, הן התחברו, דניאל פתחה את הלב

בפני אורטל, אורטל החשיבה את דניאל כחברה, אפילו היום אמרה את זה למצלמות....אז מי עושה דבר כזה לחברה ? עם חברים כאלו, מי צריך אוייבים? זה מגוחך לומר על דניאל שהיא כפתה עצמה על בנים, האמת היא שהיא התקרבה אך ורק לאיתן, מתוך רצון להיות איתו וללמוד להכיר אותו, זו מטרת התוכנית, לא ליצור חברויות, אלא להתקרב ל"רווק", איתן מעולם לא טען בשום פורום שהוא סובל מה"התעלקות " של דניאל, להיפך, הוא אמר לאורן שהוא אוהב את זה. לא אמרתי שהיא פחות טובה, אני טוענת שהחזות התמימה שלה, מטעה מאוד, כי היא לא פחות טובה מאחרות, אבל גם לא טובה יותר.

sunflower11

New member
קשה לשפוט את אורטל ביחס לדניאל, דניאל במצב

מצויין במשחק מהתחלה. ורואים את השלילי של אדם בפרט במצבים קשים (למשל, אם דניאל לא היתה ראשונה והיתה צריכה להתחרות באמת על איתן). (באשר לכוחנות - דניאל התנפלה בנשיקות אל איתן ומאז לא עזבה אותו). נכון לעכשיו, אני כן רואה את אורטל כיותר חיובית לפחות מאתי וקרן. לגבי ענבר - היא פגעה באיילת, וגם אנחנו לא יודעים מה היה יוצא ממנה אם באמת היתה לה אופציה לתחרות/אם אחד הבנים היה מגלה בה עניין). וליהי היא עדיין חידה בעיניי (יש בה גם רע וגם טוב). בכול אופן, אני ממש לא מסנגרת באופן עיוור על אף אחת, המשחק פתוח ודינמי ונראה....

meytula

New member
דניאל ממש לא הראשונה עם איתן

קרן אורטל ואיילת נתפסו עליו הרבה לפני דניאל רק אחרי המשחק של אמת או חובה הכל התפתח שם אתם מצחקים שאתם מציגים את זה שדניאל מנשקת את איתן ונדבקה אליו .מתי תבינו שזה הדדי ,הוא לא סובל מזה ץלהפך הוא בעד זה ואחד הדברים שהרחיקו אותו מקרן זה שהיא לא הייתה אכפתית כלפיו באותו יום בעוד שדניאל דאגה לו והיה אכפת לה ממנו.זה ברור שקרן לא התאהבה באיתן כמו שטענה כי ברגע שהגיע בחור חדש היא התעלקה עליו אז די להציג את דניאל כאחת שתפסה את איתן בכח.איתן לא בחור כזה.אם לא היה רוצה מזמן היה בורח קינאה יכולה להוציא מאנשים כל כך הרבה דמיונות

אני רוצה להוסיף

שדניאל אמרה שהיא שמחה שגב נכנס, כי אולי עכשיו זה יוריד מאיתן קצת לחץ, והוא יוכל להיות יותר חופשי, והקשר שלהם יוכל להתפתח.. משהו כזה.

sunflower11

New member
ואני שמעתי את דניאל אומרת ישר אחרי שגב נכנס,

שהיא לא מרוצה מזה שגב נכנס. כנראה פחדה שהוא ייקח לה את המליון, אבל עכשיו קצת נרגעה.

meytula

New member
איזה שטות,השמטת יפה חלק מהדברים שלה

היא אמרה שהיא לא מרוצה שגב נכנס בגלל שהוא ליכלך עליה בפני איתן והיא גם אמרה לו את זה בפרצוץ בתוכנית המרכזית. אימאא אי אפשר בים השקרים ונהסילופים הזה בפורום

meytula

New member
מזל גם שיש את המשדר המרכזי ששם דניאל אומרת

בפירוש למה היא לא מרוצה מהכניסה של גב לוילה.שאחרי זה לא יגידו שאני חיה בסרט כמו כמה אנשים פה בפורום.....

meytula

New member
הפרק האחרון ששודר ביום חמישי

היה פרק משעמם ביותר,כרגיל

למעלה