שרשור עדכונים - לילה
- 18/08/11

didush100

New member
מה הן רוצות מליהיא? התלבשו עליה כמו עלוקה

הקנאה מדברת להן מהגרון והיום בפרק ראינו את כל השקרים והמזימות של אתי היא לא תניח לליהיא עד שגמור אותה סופית!!!

נעמה8080

New member
שקרים ומזימות?!

אני לא משוגעת על אתי אבל היא לא אמרה את האמת?! ועוד קרן אמרה לליהי אל תדאגי, בכל מקרה הם לא מאמינים לאתי, אפילו אם תגיד אמת! ליהי משחקת משחק! אם את נגעלת ממישהו את היית איתו והיית מתנשקת איתו?! לליהי וקרן אין כבוד! הן בחורות רעות וזולות! מה לא עושים היום בשביל מיליון שקלים או פרסום! אחרי זה באים לבנים בטענות שהם עושים מהבנות סחורה זולה?! הבנות לא חייבות להסכים! למי שיש כבוד היא לא נותנת שיזלזלו בה ככה! אבל הן קודם כל מזלזלות בעצמן!

שורדת 28

New member
../images/Emo45.gif נאלצת להסכים

בחורה שלא מכבדת את עצמה שלא תצפה שיכבדו אותה. קרן נתנה לאיתן מהר מידי אז שלא תצפה לכבוד מצידו לאחר שהיא לא כיבדה את עצמה. גברים לא אוהבים בחורות זולות שנותנות מהר. ואם ליהי נגעלת מבן היא לא חייבת להיות איתו, למה בכוח? עדיף לעוף מהמשחק מאשר שתהיה עם מישהו שמגעיל אותה ושלא מרגישה נוח לידו.

איציק911

New member
היה ברור שקרן משחקת משחקים של בחורה טובה....

ליהי נשארה בכוח עם בן בשביל להישאר במשחק....וקרן נתנה מהר בשביל לנסות לרצות את איתן.... ליהי קרן ואתי בסופו של דבר הם ציר הרשע (ולא משנה מה היחסים כרגע בינהם) שלושתם בחורות רעות טיפשות וזולות. וקרן רק תמימים קנו את כל ההצגות שלה ומי שלא תמים ראה שברגע שאיתן ירצה היא תיתן לו

adiyon2

New member
אני רוצה להבין

בחורה ששוכבת עם גבר נחשבת לאחת שלא מכבדת את עצמה? תזכירו לי באיזה מאה אנחנו?

נעמה8080

New member
עובדה שאיתן לא רוצה את קרן מאז

ושליהי משחקת אותה קשה להשגה מול בן הוא רוצה אותה יותר. יש גברים שחושבים אחרת, אבל הרבה גברים מתאהבים בבנות קשות להשגה מאשר קלות.

didush100

New member
האמת של אתי =שקר

וראינו בדיוק היום בפרק איך היא שומעת רק את מה שמתאים לה. היא מעוותת את המידע כך שיתאים למה שמתנגן לה בראש ובכך קיבלנו את המניפולציה והשקר המושלם. היא כנראה כ"כ מאמינה בזה שזה נשמע מאוד אמיתי.

נעמה8080

New member
אני לא אומרת שאתי לא שקרנית

אבל קרן וליהי שתי רעות, רכלניות וחושבות רק על עצמן! נכון שליהי מפסידה המון כשהיא חברה של קרן, כי ליהי חיילת שלה וקרן לא שמה על הרגשות של ליהי. אבל זה בעיה של ליהי בלבד! למה ליהי היתה עם בן אם נגעלה ממנו?! למה קרן נתנה לאיתן מהר מידי לאחר שאמרה שאם דניאל תיתן לאיתן מהר מידי.....?! הן כנראה רואות רק כסף בעיניים, רק זכיה ולא רואות אחרים.

24שעות1

New member
איתן ודניאל - מישהו ראה אותם בשעתיים האחרונות

ההפקה יכולה לשחרר את איתן כבר לא נחוץ כרווק בבית

sivan513

New member
סשן ריכולים על ליהי?

מה הן כבר אמרו? שהיא בכתה בשיחה שלה עם בן? ממש רעות

Dmorrigan

New member
../images/Emo240.gif אתי טוענת שגב אמר לה שהוא עדיין...

מאוהב בחברה שלו. מאמינים לה?

andy181

New member
גם אם זה היה נכון הוא לא היה אומר את זה בחיים

בייחוד לא לאתי.

didush100

New member
כן ותכלס יש מצב שהוא עדיין בזוגיות

ונכנס רק בשביל הפרס

למעלה