שרשור עדכונים - לילה
- 18/08/11

goodpink

New member
ההפקה חובבנית דווקא לא העבירו מיד ולא השתיקו

העבירו רק לאחר שאורטל עשתה כזה פרצוף של באמת? ושאלה את אתי אם הוא אמר לה את זה. לאתי קשה להאמין עם כל השקרים שלה המצב אפשרי ביותר אבל קשה מאוד להאמין שגב יגיד לה דבר כזה לא נשמע הגיוני יותר סביר שאתי אמרה את זה כדי להוריד אפילו זיק של התעניינות של אורטל בגב

goodpink

New member
מאמינה שיכול להיות נכון אבל קשה להאמין שיגיד

לאתי............לא נראה שהוא יעשה כזאת טעות.........במיוחד שראה את הנעשה בבית......... אתי ידועה בשקרים שלה יכול להיות מאוד שעושה את זה לדאוד שאורטל לא תחבב את גב דרך להבטיח את הישארותה בווילה ואיכשהו להתקרב עוד צעד למיליון ראיתי בגיא פינס את הכתבה שעשו עליו לפני הכניסה חברה לשעבר שלו חמודה...

Klayhamn

New member
למה שהוא ירצה אותה בגמר?

היא עלולה לגרום לו להפסיד חצי מליון שקל

לצערי אני כמעט בטוח שאורטל תזכה אבל

אני מאמין שאיתן היה אומר את אותם הדברים גם אם הוא לא היה יודע שהיא פופולרית

עינת 1

New member
אורטל ואתי מדברות על גב ואומרות

אורטל- לא הייתי יכולה להכניס גבר כזה הביתה אתי - ההורים שלי היו הורגים אותי אם הייתי מביאה אותו לא יפה!!!!!

MICHI2404

New member
אולי תצחקו עלי, אבל לפעמים הייתי רוצה את

האומץ של אתי לומר דברים לאנשים בפנים בלי לפחד.... (לא מתכוונת לריכולים ולסכסוכים). דוגמא הכי קטנה: שאמרה לגב שהיא מאוכזבת שהוא נכנס....

קשקשה9

New member
אין מה לצחוק עלייך,כדי לאמר למישהו את האמת

בפנים צריך שהוא יהיה קשוב ומוכן לביקורת,צריך למצוא זמן מתאים והרבה טאקט ....ככה זה מתקבל בהבנה וגם משיג את המטרה שבשבילה השמעת את דעתך

איציק911

New member
אורטל מקסימה(אחת משתי היפיפיות בבית)

אורטל ודניאל שתי היפות של הבית ואיתן לא צריך לקנא כי הוא זכה כבר בדניאל אז באמת אני לא מבין מה הוא רוצה מאורטל ומה השטויות האלו שהוא אומר עליה.

למעלה