זה פשוט מגעיל הבנים האלה חיים בסרט...מה נראה להם?! לא לעניין בכלל
א איציק911 New member 19/8/11 #97 אורטל מתוקה ואורן טועה כמו חברו בן העלוב שזרק את עדי בשביל הרוע ליהי מעדיף אורן את הרוע קרן והוא ישלם את המחיר והחבורה העלובה הזאת עוד תצטער על שלא הפסיקו להשמיץ את אורטל
אורטל מתוקה ואורן טועה כמו חברו בן העלוב שזרק את עדי בשביל הרוע ליהי מעדיף אורן את הרוע קרן והוא ישלם את המחיר והחבורה העלובה הזאת עוד תצטער על שלא הפסיקו להשמיץ את אורטל
ל לונדרון New member 19/8/11 #55 דידי, זה נשמע יותר כמו המלצה מצד איתן שלא מאמין ביושרה של אורטל ומעדיף (אולי) שאורן ינסה להתקרב לקרן במקום.
דידי, זה נשמע יותר כמו המלצה מצד איתן שלא מאמין ביושרה של אורטל ומעדיף (אולי) שאורן ינסה להתקרב לקרן במקום.
D didush100 New member 19/8/11 #72 הי לונדי אני בהלם הוא שכב איתה מה הוא מעביר לו אותה כמו סחורה? איכססס זה פשוט דוחה
W webguy New member 19/8/11 #107 אורן חשדן וכבד .. לא מתאים לדנמיקה של ריאלתי גם הדיבור שלו מחושב ואיטי .. אבל מה שנורא הוא מלכלך על אחרות ..
אורן חשדן וכבד .. לא מתאים לדנמיקה של ריאלתי גם הדיבור שלו מחושב ואיטי .. אבל מה שנורא הוא מלכלך על אחרות ..
נ נעמה8080 New member 19/8/11 #32 איתן אמר לקרן שיש דברים שהוא לא אוהב אצלה? הוא התכוון לזה שהיא מפליצה ועושה גרעפסים?
E ELA86 New member 19/8/11 #38 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענק, גם אני חשבתי על זה אולי הוא גילה שהיא רכלנית וסכסכנית
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענק, גם אני חשבתי על זה אולי הוא גילה שהיא רכלנית וסכסכנית