שרשור עדכונים - ערב
18/08/11

24שעות1

New member
אתי שיקרה לבנים הוסיפה מילים שלא נאמרו

בכלל על ידי ליהי, הפכה את כל התמונה על פיה.

izmeral1

New member
כך צריך. טוב אתי עושה. קרן חברה ועושה לה=

הרבה יותר גרוע. עובדה כאשר ליהי מספרת לקרן אני רוצה להבהיר עניין עם בן ולספר לו הכול.מזו עושה. עוצרת אותה. כאן קבור הכלב. לא נותנת לה להיות הטובה והאמיתית. כך קרן שומרת לעצמה קלפים נגד כול מי שיעמוד מולה. קרן חברים קיבלה שיעור חזק בחוץ. על התחרות.. ללכת עד כמה שאפשר. אז לא אתי ולא קרן הם העושים את הכול . א היא מחזירה להם. מה עשו לה משך שבוע וחצי. האכילו אותה במרורים זאת אחרי שעזרה לשני הדוחות האלה. אכן דוחות ואתי מציאותית. או אני או הם .גם הם כך עושות הלכו הכי רחוקקרן אומרת לאומה שאתי מיימת ומפחידה. אני הייתי תובעת את קרן על זה ממש על הוצאת הדיבה. אוכלת עד היום מהכף יד שלה מפה לפה. האם מאחת כזו מפחדים. ההפקה רואה מי זו אתי ומי כול החורה שם. עובדה נאצר לפני כמה רגעים שכולם משקרים. ערב טוב ושקט לנו אמן.

אתי צוחקת על כולם

היום אתי צוחקת על כולם וכולם בוכים בתכנית,ההפקה מרוצה יש מי שיעשה את התכנית בסוף התכנית כולם יצחקו כל החיים, רק אתי תבכה כל החיים על הבושות. ההפקה אחרי חודש תשכח אותה ראה בוביל / חודדה

goodpink

New member
למה הזמן מסך הזה לליהי? יותר מקרן לא מובן

קודם כל הבנות שיצאו הכי טוב בפרק הם קרן , אתי וענבר . לענבר נתנו משהו חיובי אחרי מה שקרה ביום שלישי. קרן ואתי כבר ציינתי למה למה ליהי מקבלת כך כך הרבה זמן מסך מה זה השטויות האלה לא מעניינת צריכה לעוף משם נמאס כבר . בן יצא כזה אפס השתיה של המיץ פטל ואחרי כל מה שאמר שליהי והוא נגמר והשיחה עם איתן והבנים מקבל SMS מליהי וקופץ משמחה כמו איזה ילד קטן. אתה רציני בן? באמת

webguy

New member
הם כרגיל טועים לדבריהם קרן ולהיא נהדרות../images/Emo13.gif

webguy

New member
אז גם את טועה :)

קרן היא באמת ביצית .. להיאי חסרת עמוד שדרה ונגררת

במשימה היפנית כולם היו בעניין השירות

פה סוף סוף הפדלאות האלה יזיזו את התחת שלהם.... יש להם שם משרתות, ואני מסכים שהגיע הזמן לעשות לזה סוף זו כמובן גם אשמת הבנות שמנקות להם, מבשלות להם ומגהצות להם.... אבל הבנים גם לא טומנים ידם בצלחת ויושבים כמו שייחים סעודים שעה שהבנות משרתות אותם.... דווקא משימה עניינית!

Deacon Frost

New member
הבנים משרתים את הבנות

אסור לבנות לעשות שום פעולה - מבישול ועד פתיחת דלת. בעיניי משימה משעממת ביותר מבלי קשר שהם מעתיקים מ-"האח הגדול".

Deacon Frost

New member
אין שום דבר מעניין במשימה

מהסיבה שהם נותרו שש בנות וחמישה בנים. אולי אם יחלקו ביניהם את המשימות עוד יכול להיווצר איכשהו עניין (גם מוגבל) אבל אם זה יתרחש לפי איך שהבנתי והבנים חולקים במטלות במידה שווה אז המשימה בהחלט תהיה משעממת ואין שום סיבה לצפות בלייב עד שהיא תסתיים.

למעלה