ביניהם ראיתי, שיחות רציניות לא שמעתי. בכל אופן, זה ממש לא משנה "שיחה רצינית" או לא, מה שהוא מרגיש זה מה שהוא מרגיש. אבל, הוא צריך לדבר עם קרן על זה ויפה שעה אחת קודם, כי כרגע זה לא יאה ולא יפה להשאיר את הנושא תלוי.
עם דניאל . יש דוגמא כלשהי? הם מעבירים את הזמן זורמים אין ספק אבל זה מספיק למערכת יחסים אמיתית? לווילה אולי בחוץ לא נראה לי. מה יקרה שההתלהבות מהתמסרות המינית תעבור . זה מספיק לו.
דניאל לא מסוגלת לנהל שום שיחה אינטלקטואלית. כל פעם שניסתה להשתלב בשיחה היא הביכה את עצמה עם גיבובי שטויות והעדר ידע מינימלי בסיסי. בגדול היא צברה חכמת חיים וניסיון רב אך למגינת לבם של גלי האוהדים שלה פה מבחינה שכלית היא פשוט טיפשה. אני מניחה שכבר הספקת להבין שהדרישות של איתן מאוד שטחיות, ואצלו שיחת עומק היא בעצם שיחה על נושאים מהסוג הגופני. עם קרן שיחות כאלה אכן לא היו, וגם מגע לא היה בזמן שכן היה עם דניאל, והיא נפסלה בשלב הרבה יותר מוקדם מעכשיו. (ורחמים עליה אין לי)
הדייט של גב וליהי היה על הפנים. לא נראה לי שגב ירצה את ליהי. אם כבר מקלקל- בן בעיקר מקלקל לעצמו. המשחק אוטוטו מסתיים ובן צריך לחזור לחיים. איזו בחורה נורמלית תרצה בן-אדם כזה? אני לא מאמין שהבחור היה יועץ פוליטי. בטוח שהוא בן של חבר/חברה של הח"כית שהעסיקה אותו
יוני שואל את בן אם היו אומרים לו שנכנס עוד רווק, האם הוא עדיין היה מוכן להשתתף בתוכנית והוא ענה: "כניראה שלא"... דקה אחרי האמירה הזאת המצלמה עזבה אותם... מעניין.
מה זה השטויות האלה הם מתייחסים לבנות כאילו איזשהו חפץ בן אומר לאורן שהוא יהיה עם קרן מאיפה הוא הביא את זה הם לא יודעים כלום על נשים וגברים לא חשים עם מי יש להם כימיה מי מעוניינת במגע שלהם כלום לא להאמין