שרשור עדכונים לילה
17/08/11

מלא פעמים ראו אותם מדברים

וסתם נהנים מהחברה אחד של השניה.. עם קרן לא ראו ולפי איתן.. מסתבר שלא היה.

לונדרון

New member
עונג

ביניהם ראיתי, שיחות רציניות לא שמעתי. בכל אופן, זה ממש לא משנה "שיחה רצינית" או לא, מה שהוא מרגיש זה מה שהוא מרגיש. אבל, הוא צריך לדבר עם קרן על זה ויפה שעה אחת קודם, כי כרגע זה לא יאה ולא יפה להשאיר את הנושא תלוי.

goodpink

New member
שיחה אחת עמוקה אינטקלטואלית אמיתית לא ראיתי

עם דניאל . יש דוגמא כלשהי? הם מעבירים את הזמן זורמים אין ספק אבל זה מספיק למערכת יחסים אמיתית? לווילה אולי בחוץ לא נראה לי. מה יקרה שההתלהבות מהתמסרות המינית תעבור . זה מספיק לו.

Lichy7

New member
לא, וגם לא תראי

דניאל לא מסוגלת לנהל שום שיחה אינטלקטואלית. כל פעם שניסתה להשתלב בשיחה היא הביכה את עצמה עם גיבובי שטויות והעדר ידע מינימלי בסיסי. בגדול היא צברה חכמת חיים וניסיון רב אך למגינת לבם של גלי האוהדים שלה פה מבחינה שכלית היא פשוט טיפשה. אני מניחה שכבר הספקת להבין שהדרישות של איתן מאוד שטחיות, ואצלו שיחת עומק היא בעצם שיחה על נושאים מהסוג הגופני. עם קרן שיחות כאלה אכן לא היו, וגם מגע לא היה בזמן שכן היה עם דניאל, והיא נפסלה בשלב הרבה יותר מוקדם מעכשיו. (ורחמים עליה אין לי)

ROSE79

New member
אין פלא שגב נכנס

איתן, הודיע לקרן שהוא מסיים את הקשר. אין פלא שגב נכנס. איתן לא ממלא את תפקידו ברווק. אין לי מילים לגבי הולכת השולל כלפי קרן.

רגע רק רגע

Active member
בן כבר לא יעשה כסף משידוכים...

הוא מנסה לשדך את אורן לקרן
ההיא רואה את הדולרים... אהה, סליחה... גב ובן חושב שהיא תלך על אורן . סתום בלום הבן-אדם

adiyon2

New member
ועכשיו משדך את ליהיא לגב

גב אומר שהיא מחוץ לתחום בשבילו. הוא ממש מסרסר אותה.איזה חוצפה. הוא בטח חושב שהוא עוזר לליהיא, אבל הוא רק מקלקל לה.

Klayhamn

New member
אם לא הייתי יודע מי זה בן המלפפון -

הייתי חושב שהוא עושה פה מהלך מתוחכם של הפוך על הפוך כדי לנקום בליהי (קרדיט ללונדרון)

רגע רק רגע

Active member
מה יש לו לקלקל?

הדייט של גב וליהי היה על הפנים. לא נראה לי שגב ירצה את ליהי. אם כבר מקלקל- בן בעיקר מקלקל לעצמו. המשחק אוטוטו מסתיים ובן צריך לחזור לחיים. איזו בחורה נורמלית תרצה בן-אדם כזה? אני לא מאמין שהבחור היה יועץ פוליטי. בטוח שהוא בן של חבר/חברה של הח"כית שהעסיקה אותו

noaxxx

New member
הוא לא יועץ פוליטי, הוא עוזר פרלמנטרי=מזכירה

בלי להפחית כמובן מערכה של מזכירה טובה.

רגע רק רגע

Active member
אהה... תודה על התיקון ../images/Emo140.gif

אז הוא בעצם מביא ת'קפה ות'דואר... זה מסביר הכל.

noaxxx

New member
אבל מביא אותם בפרלמנט, אל תזלזל../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

lizush

New member
וואו איזה קטע:

יוני שואל את בן אם היו אומרים לו שנכנס עוד רווק, האם הוא עדיין היה מוכן להשתתף בתוכנית והוא ענה: "כניראה שלא"... דקה אחרי האמירה הזאת המצלמה עזבה אותם... מעניין.

goodpink

New member
בן לא יאומן מנסה להעביר את קרן כרכוש לאורן

מה זה השטויות האלה הם מתייחסים לבנות כאילו איזשהו חפץ בן אומר לאורן שהוא יהיה עם קרן מאיפה הוא הביא את זה הם לא יודעים כלום על נשים וגברים לא חשים עם מי יש להם כימיה מי מעוניינת במגע שלהם כלום לא להאמין

למעלה