איך המעציבה הזו יודעת שנכנסות בנות חדשות?
L Lichy7 New member 18/8/11 #181 ../images/Emo2.gif אין לה שום ראש, והיא גם לא חכמה במיוחד.. יש לה בעיקר פה גדול שלא נח לרגע, ומן נטייה להרגיש חכמה יתר על המידה כאשר היא מצויה בחברתן של חכמות אפילו פחות
../images/Emo2.gif אין לה שום ראש, והיא גם לא חכמה במיוחד.. יש לה בעיקר פה גדול שלא נח לרגע, ומן נטייה להרגיש חכמה יתר על המידה כאשר היא מצויה בחברתן של חכמות אפילו פחות
ר רגע רק רגע Active member 18/8/11 #37 קרן חושבת שגב הוא גבר מושך ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif
A adiyon2 New member 18/8/11 #150 בסוף יזרקו אותי מהבית בגללך, צחוקים כאלה הלילה. הבן שלי התעורר לילה אחד ואמר שאני מפריעה לו לישון, הוא כולה בן 3.5
בסוף יזרקו אותי מהבית בגללך, צחוקים כאלה הלילה. הבן שלי התעורר לילה אחד ואמר שאני מפריעה לו לישון, הוא כולה בן 3.5
A adiyon2 New member 18/8/11 #187 אתה מקווה שאתה לא איזה זקן סוטה../images/Emo67.gif אתה יודע אני גדלתי בדור שהזהירו אותנו מדודים שנותנים פיצוי... אם אתה מבין למה אני מתכוונת...
אתה מקווה שאתה לא איזה זקן סוטה../images/Emo67.gif אתה יודע אני גדלתי בדור שהזהירו אותנו מדודים שנותנים פיצוי... אם אתה מבין למה אני מתכוונת...
ר רגע רק רגע Active member 18/8/11 #194 ../images/Emo12.gif ואני התכוונתי להניח לו ליד הכרית לא נורא, מחר הוא גם עייף וגם בלי
A adiyon2 New member 18/8/11 #207 סוכריות לא בריא לשיניים... זה היה נחמד מצידך להציע. תמשיך להצחיק אותנו כאן.
ק קייזר סוזי New member 18/8/11 #39 טוב יאללה.. סיגריה אחרונה ואז אני עפה לישון... http://www.youtube.com/watch?v=fgT9zGkiLig
ק קייזר סוזי New member 18/8/11 #51 כן די.. אבל את חייבת להביא אותה בעדכוני השיחה.. כשקרן תפתח ותספר מה היה.