שרשור עדכונים לילה
17/08/11

אל תזכיר לי סיגרים

אני גם ככה בקריז על הצרפתים במשרד לידנו.. מסריחים את הנשמה והכל מגיע דרך המזגן יובטביומט... שמישהו יביא לי שוטגאן!!

izmeral1

New member
אני כאן דינדוש. לא מבינה למה נכנס הגב הזה-

האם את או מישהו מבין. בתחילת. הערב כתבו פה שהכול על כסף .טוב זה מובן. עכשיו לבידור שלי. אחד האם יש שניי מליון שקל שאנחנו לא יודעים. והשתיים- האם מחייב ששני חתנים יוצאים משם. עלינה הפדיחה. תוכנית הרווקים והרווקת. בכלל מבולבל הכול . ואם כך השחקן הרווק מס 1 איתן. תפס חזק את השיטה. והולך על כול הקופה. דניאל זורמת איתו באהבה. יש קצת אמת באהבה. אבל השאר יהיה משחק טוב. גם אחרי שהם יוצאים. אז המשחק לשם המשחק בלבד.? ולגבי קרן שניא לא בתמונה. שהוא אמר לה לא הולך. זה גם שהיא כבדה. וחסרת טקטיקה. כומבן שהוא גם הבין שהיא סוג של רכושנית. כי היא כזו.. דניאל זורמת לעומתה.על פי צו החיים.... הכוונה יודעת להיות בכול מצב שתקבל..... והיום הגברים אוהבים את הסטייל של דניאל.. אני קצת מתחברת לדניאל. יש בה משהו . יחודי. . . פשוט צריך גם אותה לחנך איך לאכול יפה. על אמת אני מתכוונת וכמובן לעשות שפם יש לה קצת. מזה חחח . השאר בסדר.. אז איתן והמלחמות שלו.. אותו גב . לא מתאים להיות מס 2 - למה כי היה יותר מתאים ומתקבל על הדעת שהוא יהיה כמו שאר החברים? של איתן. באמת המצב דוחה .ויחד מבלבל..חרגו מהתוכנית. אולי יהיה מעניין. לאן זה מוביל? לא מתאים להיות הלוחם לילה טוב לך לכולם.

meytula

New member
בגלל גב

בן שאל אותו אם היה נכנס למשחק בידיעה שיכניסו עוד רווק ואיתן הגיב ''לא''

meytula

New member
סוף סוף איתן מודה שהוא אוהב את דניאל

''זה הפך להיות אמיתי עם דניאל ולא מתאים יותר למשוך את קרן''

הוא אומר שהוא יכול לספור על יד אחת

את כמות השיחות הרציניות שהיו לו עם קרן... ושהוא אמר לה שהוא ישמח כמובן שיהיו להם יותר שיחות להכיר אותה. אבל הם בהחלט נפרדו. יש לו יותר רגשות לדניאל.

ela501

New member
בקיצור מניאק דפק וזרק! קרן נמצאת במצב הכי גרו

גרוע במשחק,קשה לי לראות אותה מתרוממת בחזרה

Klayhamn

New member
רק רוצה להזכיר ש...

לא הוא בחר לקח אותה לדייט של 24 שעות

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבל הוא יכל גם לא לשכב איתה.. מצד שני..אנחנו לא יודעים מה היה שם בשביל לשפוט.

adiyon2

New member
לא מדויק

קרן הציעה עצמה והוא לקח. הוא לא דפק וזרק. גם היא היתה שם, היא בגירה והחליטה שהיא שוכבת איתו למרות שידעה שהיא לא רצויה בדייט. נכון שזה לא יפה שבחור לא מדבר איתך אחרי סקס, אבל זה קורה גם בעולם האמיתי. לא נעים.

למעלה