חייבים להעיף את שי

קמבילי

New member
לא התכוונתי לפגוע בך

אני מרגישה שאנחנו כל כך רחוקים זה מזה שחבל להתווכח, לא אצליח לשכנע אותך בשום דבר. אני בטוחה שאתה מרגיש כמוני.

אריאל5

New member
לא הצלחתי להבין למה להעיף אנשי אמת

כל הזמן אומרים שצריך אקשן בוריס משעמם ג'ני משעממת וכו' ואז שמגיע אקשן אומרים די לצביעות קרן הביתה נעמה הביתה מיקי הביתה ובסוף את מי מעיפים את ערן שהוא לא טלית שכולה תכלת אבל טוב מכל החמישה שהיו מועמדים ואת שי שעדיין לא הוציא דבר שקר מפיו הוא כריזמטי ומנהיג ואילולי הוא הבית היה קורס אני אומר אם זה העם שלנו מה הפלא שהמנהיגים שלנו נראים כמו שהם נראים. מוכנים לקבל צביעות ושקרים ותככים ומזימות אבל אם מישהו קצת אולי לא יפה איש אמת שאיכפת לו מכל הקבוצה ולא רק מעצמו רוצים להעיף אותו.

loli20

New member
אריאל לזה אתה קורה מנהיג ?? מנהיג אמיתי

לא משתלח באף אחד אחר , ולא רומס אחרים , אלה מתנהג בגדולה ( אלה אם כן אתה לוקח דוגמאות ממנהיגים עריצים , שלוקים באהבה עצמית מטורפת כמו ראה דוגמא הילטר וכו'........) ומנסה לעדן את האש ולא להצית אותה לשריפה ענקית מנהיג אמיתי לא צריך לצרוח כדי שישמעו אותו , אלה מדבר בשקט שיקשיבו לו , הכוח לא טמון בצעקות. שי צועק ללא הפסקה , והאמירות שלו לא אמיתיות בשיט שהוא מראה לכולם עד כמה הוא אוהב אותם ורב את המלחמות שלהם במקומם כמו שהוא אמר בחצר , שהוא עושה את זה להגן עליהם חחחחחחחח ממש מצחיק רק שכחת שבתחרות שהייתה של מי הכי סקסי ויפה , הוא אמר בחצר לכל הבנים שכל הבנות שם מטומטמות , וסתומות . וגם אם לא הייתה לו חברה הוא לא היה מסתכל כאן על אף אחת , ועוד הרבה מילים מכוערות שהוא לא מפסיק להוציא מפה שלו. מנהיגגגגגגגגגגגגגג ממששששששששששש נכון נעמה אולי לא הכי בסדר אבל לא מגיעה לרמה שלו !!!

yshy

New member
לכן צריך להצביע לו

שכל מי שמסית נגדו ומשווה אותו להיטלר שיתבייש לו. ציך שאנשים ידעו שיש גם אנשים מאחורי שי

loli20

New member
אף אחד לא השווה אותו להיטלר

זה פשוט דוגמא למנהיגות לא נכונה בכלל זה לא מנהיגגגגגגגגגגגג , מנהיג אמיתי הוא ענוי ולא צבוע

yshy

New member
בהחלט הוא הושווה

אולי שי קולני ולא נעים אבל מפה ועד להשוות אותו לדיקטטור יש הבדל עצום. גם כשכותבים דברים צריך לשקול אותם טוב לפני ולא להיות קיצוניים מדי.

loli20

New member
בסדררררר אתה צודק

הוא לא מתנהג כמו דיקטטור , ולא לוקה באהבה עצמית מטורפת כןןןןןןןןן בטחחחחחחחח מנהיג למופת

yshy

New member
זה שהוא אוהב את עצמו

זה דבר אחד וזה שהוא רוצח זה דבר אחר

שי ברברי ודוחה

ורואים שהוא בהחלט ממש ממש מאוהב בעצמו הוא כל הזמן מגרבצ'- הבחור בהחלט מאוהב ולגבי ההנהגה הוא מנהיג שלילי מהסוג הכי נמוך והכי מלוכלך

loli20

New member
ואם יש אנשים מאחוריו ,זה רק מראה עלינו

כחברה למה נהפכנו והנה הוא ממשיך לאיים מה הוא יעשה לה אם היא תשאר איזה מנהיגות למופת

yshy

New member
אני לא רואה אותו כמנהיג בכלל

אבל בדוק ותראה שההתנגדות לנעמה בוילה התחילה הרבה לפני הסיפור עם שי. אני מעיכה אותו רק בגלל שהוא אומר דברים בפנים בשונה מרבים אחרים שהולכים מאחורי הגב. אין ספק שהוא צריך לחשוב פעמיים לפני שהוא אומר דברים קיצוניים, דבר שהוא לא עושה ולכן כולם נגדו. רק אל תשכח שיש רבים שלא יותר טובים ממנו כדוגמת קרן, חברתה הטובה כביכול של נעמה שמדברת עליה מאחורי הגב ומעמידה אותה להדחה (זה לא גורם לך להיזכר במה שעשתה לערן שתיכננה להדיחו ובו בזמן נצפתה איתו במיטה בכיף).

loli20

New member
כן לא רואה אותו כמנהיג , הבעיה היא

שככה הוא רואה את עצמו הוא לא מדבר מאחורי הגבבבבבבבבבבבבב??? חחחחחחחחח מצחיק ודוגמא אחת ,במשימה שהם קיבלו לקטלג כל אחד לפי יופי וחוכמה, אז בחוץ הוא אמר לבנים , כל הבנות כאן סתומות אהבלות, אנחנו ננצח אותם בקלות , ועוד כל מיני דברים מגיעילים שהוא אומר מאחורי הגב גם כן אמיתי רובם שם רכלנים אין ספק אבל הוא עבר את הגבול עם ההתנהגות שלו

FreshF5

New member
נכון, ואח"כ אנחנו מתלוננים על ראש הממשלה

כשמלתחילה אנחנו הבאנו אותו לשלטון. בד"כ אותו רוב שבחר בו מתלונן.

bibaso

New member
חייבים לתמוך בוונסה !!!

היא היחידה שלא התקרנפה, והיחידה שיוצאת בן-אדם מכל הניסוי החברתי הזה

cat h

New member
אני איתך- להעיף את שי

מי בדיוק חושב את עצמו השי הזה? אחרי מופע האימים שלו היום אני רק מחכה לראות את פרצופו כשהוא עוזב ביום ראשון אני הולכת להצביע לנעמה מס' 7 ולונסה מס' 4 יחד עם שי אני מקווה שילכו בקרוב - שיפרה וצבר הרכלנים

למעלה