חייבים להעיף את שי

bibaso

New member
תאור מדוייק ב-100% של השתלשלות העניינים

לא חייבים לאהוב את נעמה כדי לרצות להדיח את שי.

נעמה

אני מקווה שנעמה תשרוד את החרם והלינץ שעושים עליה... היא נראת בחורה חכמה וחברותית שפשוט נפלה לא טוב...בהתחלה עם מיקי ועכשיו עם הערס.....היא פשוט צריכה לשרוד וז באמת אפשר יהיה לראות את היכולות שלה...כרגע בעזרת שני הנ"לים - היא לא יוצאת כל כך טוב וחוץ מזה כל הכבוד לה על זה שהיא מצלךיחה לעמוד כמעט נגד כולם!!!!!!! לדעתי היא בחורה אמיצה !

yshy

New member
לא עצרת לחשוב

שאדם שקבוצה לא סובלת אותו כנראה הוא באמת בעייתי?

צריך לראות את ההסתה והבריונות

שי הוא בריון מהסוג הנמוך ביותר הוא היחיד שלא הסתדר עם נעמה יכול להיות שפחד ממנה בגלל שהיא בחורה חכמה , בכל מקרה באותו אופן עכשיו הוא יתפוס שעיר לעזעזל אחר ויטחן אותו או אותה....השאלה מי יהיה הקורבן לדעתי או ונסה או קרו ואחרי שהוא ינפח לכולם את הראש אתה תבוא ותגיד כמו אחרוני הנמושות "מה לא ראית שאף אחד לא סובל אותה" אז זה לא העניין העניין הוא שהם מ-פ-ח-ד-י-ם מהבריון

yshy

New member
מה???

למי קראת נמושה??? נדבקת מהלכלוכים בתוכנית? הוא ממש לא היחיד שלא הסתדר איתה. הבכי שלה בגלל חרם התחיל הרבה לפני. אפילו "החברה הטובה" שלה היתה מעורבת. העניין הוא שנעמה לא התרגשה במיוחד לפני המקרה עם שי כי רק הוא התנפל עליה כך. מי שמפחד משי זו בעיה שלו ושלו בלבד.

d a n 6

New member
אני מסכים לגמרי

חייבים להעיף את היצור הדוחה הזה, אני מקווה שבמציאות הוא גם לא מתנהג ככה אבל כרגע הוא פשוט מזעזע אותי...שיתן קצת כבוד למישהי יותר מבוגרת ממנו. כאיל ואני מבין שהוא לקח את המשחק ברצינות עם כל המניפולציות שלו והשקרים שלו אבל שירגע לפני שיקבל בעיטה רצינית.

mooolly

New member
לא אמרתי שאני יותר טוב ממנו

זה שבא לי לבעוט בו לא אומר שאני באמת יבעט בו אם אני אראה אותו פתאום ברחוב. די להצטדק

d a n 6

New member
והנה המספרים למי שלא יודע

1 איתי
2 אשר
3 ג'ני
4 ונסה
5 יוסי
6 לאון
7 נעמה
8 עינב
9 צבר
10 קרן
13 שפרה
למספר 2020

yshy

New member
לא צריך להתייחס

למה שכתבת מהסיבה הפשוטה שניסית לגרום לאנשים לא להצביע לשני אנשים שאחד מהם הוא שי

N o a m V

New member
תפסיקו לבלבל את המוח

בגלל שהבן אדם אחרי 3 שבועות זרק הכל עליה בבום אחד אז הוא חרא, ועוד הוא לא אמר דברים לא נכונים אלה הכל ממש נכון ואתם ראיתם את הכל במשך כל הזמן הזה פשוט היא עשתה את זה לאט לאט.... לי היא ירדה מהעיניים מתי שהיא דיברה עם קרן על שיפרה ואמרה לה שהיא לא באה לה טוב בגלל שהיא יותר מדיי נחמדה - רק בחורה שאוהבת מריבות אומרת דברים כאלה.

d a n 6

New member
אף אחד לא אמר שנעמה היא תלית שכולה תכלת

אבל שי הוא האחרון שיכול לדבר עליה הוא חתיכת סחסכן שקרן נפוח צבוע ומגעיל והרשימה עוד ארוכה

קמבילי

New member
ובשבוע שעבר לא היית בטוחה שנעמה תעוף?

ולפני שבועיים? אין לדעת חביבתי, ממש אין לדעת, זה תלוי בנו. ואני מסכימה איתך, אני חושבת שישדרו את הזבל בערוץ 2, כי זה זבל מסוג משובח ביותר, וזה עוד יותר יטה את הכף.

LANIT1

New member
אכן שבוע שעבר הייתי בטוחה שנעמה תעוף,

זה היופי בתוכנית ראלטי האמת אי אפשר לדעת , כמו שהשבוע כולם מעומדים להדחה. לדעתי שי יושב כרגע טוב מבחינת הקהל בבית. נעמה כבר עם חשק ורגל בחוץ, כולם כמעט כולם לא מסתדרים איתה אבל כמו שאת אומרת אין לדעת ... וכן בטח שישדרו את הקטע של שי צועק וכועס על נעמה אולי לא את הכל אבל את העיקר... בהצלחה למי שאנחנו רוצים שישאר בתוכנית... תשובה לקמבילי

Saladin

New member
תגידו , נעמה יודעת מהדיבורים של שי?

איזה קטעים, כל הדיירים דיברו על זה שהיא צריכה ללכת. רק עכשיו התחלתי לראות את האח הגדול ולא להזין את עצמי במידע שעובר בפורום. שי לוקח כאן סיכון שהוא לא צריך לקחת וזו עוד הוכחה לכל מי שמדבר על אסטרטגיות ומניפולציות, שכוח הדיירים להפעיל אותן הוא מאוד מוגבל בסיטואציה שהם נמצאים בה. להסית את כולם נגד נעמה דווקא בזמן שלא הדיירים קובעים מי מודח - זה צעד שאין שום סיבה לעשותו. מה יקרה אם לא נעמה תודח ע"י הקהל והיא תצטרך להעביר עוד שבועיים בבית? הגלגל יכול להתהפך נגד שי.

LANIT1

New member
שי לא היה צריך להסית נגד נעמה היא דאגה לזה

בעצמה..., נכון מה יקרה עם נעמה במידה והיא לא תודח... היא תמשיך ללכת עם פרצוף עצוב כמו שהיא עושה רואים שלא טוב לה, זו לא נעמה של השבוע הראשון... וכולם ורובם לצערי לא אוהבים אותה בוילה כמובן. אני מאחלת לה לטובתה שתחזור מהר לילדיה שמחכים לה בבית ובעלה האוהב, שבטח יכאב לו לראות את פתח פיו של שי היום בצהרים. LANIT

למעלה