אז אנחנו לא רחוקים בהערכה
ג'ני לא כל כך בסיכון כי כמו שאמרת, יצביעו לה בנים שחושבים שהיא יפה, רוסים אולי, ולדעתי גם אנשים מבוגרים יותר שחושבים שהיא נורא מאמי. הם לא יסמסו לה עשר פעמים, אולי רק פעם אחת, אבל הם רבים. לגבי ונסה - בהדחה שבה הודחה מיקי המועמדים היו: נעמה, עינב, יוסי, ונסה ומיקי. אנחנו יודעים שליוסי ועינב יש קהל. אנחנו יודעים גם שלנעמה ולמיקי היו כמעט אותו מספר קולות. מכאן שלוונסה היו יותר קולות מאשר לנעמה, וזה על אף שאנשים הצביעו לנעמה בגלל שנאה למיקי. זה אומר שלוונסה יש קהל כלשהו, אולי הקהל של מירוצי סוסים (פיכסה). ובאמת יש משהו בוונסה ואני יכולה לדמיין אנשים שהיא חביבה עליהם. גם עלי היא חביבה כי היא "טיפוס" והיא מאד ישרה (ואוהבת חיות כמוני). קרן קצת בסיכון. לדעתי פחות סיכון מנעמה, אבל אמרתי שכדאי לתמוך גם בה. יכול להיות באמת שאוסיף לה כמה קולות. נעמה: אין מצב שציבור האימהות והמושבניקים יצביע לה כי זה פשוט לא עובד ככה. אין היום דבר שנקרא "ציבור המושבניקים", והאמהות יצביעו כמו כל האחרים, כי הן בני אדם כמו כולם. יתכן שהוויכוח עם שי יעזור לה, אבל מספר האנשים שצופים בשידור בשעות הבוקר קטן מאד. היתר יראו את הוויכוח בשידור, אם בכלל, ויש להם 10 דקות להצביע, לכן גם זה יהיה מספר זניח. בכל מקרה אני משוכנעת שלשי יהיו מעט מצביעים כי חוץ מהמשפחה שלו אף אחד לא יטרח לסמס בשבילו, אז צריך רק לקדם קצת את אלה שבסכנה. לדעתי אלה הם: איתי ונעמה וקצת קרן. לדעתך: קרן, ונסה וג'ני. (אני משוכנעת שבמצב הזה של הצבעה על כולם ג'ני לא בסכנה)