חייבים להעיף את שי

קמבילי

New member
../images/Emo70.gif פניה לחדרתית21 ול lightflake וכל מי שכתב

שצריך להדיח את שי ולא השתתף בשרשור הזה: אני חוזרת על מה שכתבתי: לשי לא יהיו הרבה הצבעות ואפשר להדיח אותו. צריך רק לדאוג שאיתי ונעמה, שנמצאים לדעתי בסיכון הכי גבוה, יקבלו יותר קולות ממנו. עשינו את זה בשתי ההצבעות הקודמות כשהדחנו את מיקי ואת ערן. יש להצביע לאיתי (מספר 1) ולנעמה (מספר 10). אנשים נוספים שיקבלו מעט קולות הם: קרן, ג'ני, ונסה. יש שחושבים שג'ני בסכנה, אני לא חושבת ככה. לגבי ונסה וקרן אולי יש מעט סיכון וכדאי לעזור להן. כל זה כדי לדאוג ששי יקבל הכי פחות הצבעות.

Saladin

New member
קרן, ג'ני וונסה הרבה יותר בסיכון

מאשר איתי ונעמה. יש לי הרגשה שונסה או קרן הולכות לעוף. מתעוררת השאלה: מי ולמה יצביעו להן? נעמה הרוויחה מההשפלה ששי עשה לה (ממש טעות, אני מתחיל להגיע למסקנה הזו) ובטח ציבור האמהות והמושבניקים שלה יצביעו לה. לאיתי יצביעו כל מיני בנות שחושבות שהוא חמוד ואמיתי ולג'ני רוסים וכל מיני בנים שחושבים שהיא יפה.

קמבילי

New member
אז אנחנו לא רחוקים בהערכה

ג'ני לא כל כך בסיכון כי כמו שאמרת, יצביעו לה בנים שחושבים שהיא יפה, רוסים אולי, ולדעתי גם אנשים מבוגרים יותר שחושבים שהיא נורא מאמי. הם לא יסמסו לה עשר פעמים, אולי רק פעם אחת, אבל הם רבים. לגבי ונסה - בהדחה שבה הודחה מיקי המועמדים היו: נעמה, עינב, יוסי, ונסה ומיקי. אנחנו יודעים שליוסי ועינב יש קהל. אנחנו יודעים גם שלנעמה ולמיקי היו כמעט אותו מספר קולות. מכאן שלוונסה היו יותר קולות מאשר לנעמה, וזה על אף שאנשים הצביעו לנעמה בגלל שנאה למיקי. זה אומר שלוונסה יש קהל כלשהו, אולי הקהל של מירוצי סוסים (פיכסה). ובאמת יש משהו בוונסה ואני יכולה לדמיין אנשים שהיא חביבה עליהם. גם עלי היא חביבה כי היא "טיפוס" והיא מאד ישרה (ואוהבת חיות כמוני). קרן קצת בסיכון. לדעתי פחות סיכון מנעמה, אבל אמרתי שכדאי לתמוך גם בה. יכול להיות באמת שאוסיף לה כמה קולות. נעמה: אין מצב שציבור האימהות והמושבניקים יצביע לה כי זה פשוט לא עובד ככה. אין היום דבר שנקרא "ציבור המושבניקים", והאמהות יצביעו כמו כל האחרים, כי הן בני אדם כמו כולם. יתכן שהוויכוח עם שי יעזור לה, אבל מספר האנשים שצופים בשידור בשעות הבוקר קטן מאד. היתר יראו את הוויכוח בשידור, אם בכלל, ויש להם 10 דקות להצביע, לכן גם זה יהיה מספר זניח. בכל מקרה אני משוכנעת שלשי יהיו מעט מצביעים כי חוץ מהמשפחה שלו אף אחד לא יטרח לסמס בשבילו, אז צריך רק לקדם קצת את אלה שבסכנה. לדעתי אלה הם: איתי ונעמה וקצת קרן. לדעתך: קרן, ונסה וג'ני. (אני משוכנעת שבמצב הזה של הצבעה על כולם ג'ני לא בסכנה)

Saladin

New member
תרשי לי לתקן אותך בדבר אחד.

אנחנו לא יודעים שנעמה ומיקי היו צמודות בהדחה ההיא. אנחנו יודעים שמישהו היה צמוד למיקי ושמיקי חשבה או קיוותה שזו נעמה, אבל אנחנו לא יודעים מי זו היתה באמת. יכול להיות שזו היתה ונסה. יכול להיות שעינב. אגב, כשהשתמשתי במלים ציבור המושבניקים וציבור האמהות זה היה בצחוק. אבל היה בזה אמת: התכוונתי לזה שאלה מהמושב של נעמה אולי מצביעים לה (ולא כל המושבניקים), כי אולי מושבניקים הם חבר'ה צפופים כאלה. מצד שני אפשר לומר אולי שרוב הסיכויים שמי שמכירים אותה מקרוב עוד יותר לא סובלים אותה מאשר שאר הקהל. ובציבור האמהות לא התכוונתי לכלל ציבור האמהות אלא לאמהות מסוימות שאולי מזדהות איתה אחרי שבוזתה ע"י שי. תכל'ס, המהלך (זה לא ראוי להיקרא מהלך למען האמת) של שי היה טיפשי לדעתי.

קמבילי

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif את צודקת ! תיקון טעות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

קרן זה 10 אז מי שכבר הצביע לא הפסיד כי גם היא בסכנה, אבל עכשיו צריך גם להצביע לנעמה. נעמה 7 ונסה 4 איתי 1

נועה21

New member
קמבילי, צריכים להתמקד דווקא באיתי וג'ני

לקרן יש את התומכים שלה (כל מי שראה אותה רוקדת רטובה עם ביקיני...) נעמה מקבלת הצבעות של סימפטיה. לכן צריכים להתמקד באיתי וג'ני כדי שיקבלו יותר הצבעות משי

קמבילי

New member
בואי נגיד ככה: כולנו מסכימים על איתי

מי שחושב שג'ני יותר בסיכון מנעמה שיצביע לג'ני. לי זה נראה מופרך לגמרי, ממש, אבל ממש, אין סיכוי שלג'ני יהיו פחות הצבעות מנעמה. מי שחושב שקרן יותר בסיכון מנעמה שיצביע לקרן. אני מסכימה שקרן קצת בסיכון. בקיצור, כדי להעיף את שי צריך להצביע לכל הארבעה: איתי, נעמה, ג'ני, קרן.

yshy

New member
הסברת את עצמך כבר יותר מדי פעמים

לא כולם תומכים בדבריך. רק שתדעי

מסכימה עם כל מילה!!!1

שי הוא בריון....האנשים שם פוחדים ממנו ולאנשים בבית נמאס מהתנהגות שלו...אותי זה ממש מפחיד שאנשים פוחדים לדבר שם וכולם הולכים כמו עדר שפנים אחריו.....

ליאורי13

New member
|כן בריון וערס מצוי

הדיבור וההסטה על נעמה מגעיל ברמות קשות,לא הייתי רותה לפגוש בבן אדם כזה. אם היה לו שכל,הוא היה מדבר איתה בצורה תרבותית{מה אין לו} ומגיעים לסולחה אמיתית,אבל הוא השפל,הולך עם ראש בקיר,מחפש שיצדיקו אותו וימחאו לו כפיים,מה שאומר על בנאדם פרימיטיבי בצורה קשה. הקללות שהוא מקלל שאולהים ישמור עד לאיזה רמה נחותה אפשר להגיע? אבל,אני ל מאשימה אותו,זה חינוך קלוקל מהבית-ההורים שלו לא יכולים להגיד שהם גאים בבן כזה,ואם כן אז זה אומר מי הם

היית קונה משי מכונית משומשת?

אני לא. גם אם נעמה לא היתה בסדר פה ושם, והיא אכן לא טלית שכולה תכלת, ההתנפלות שלו עליה היא מוגזמת לחלוטין וחסרת פרופורציות. הוא לא מפסיק לשניה להתעלל בה שוב שוב, הורד אותה ומבצע ווידוא הריגה , גם כשהיא מנסה ליישר את ההדורים. החטא הכי גדול של שי הוא שבגללו אני ועוד רבים אחרים נוטים לאהוד את נעמה למרות שלא מגיעה לה אהדה, אבל זה מתבקש עקב תוקפנותו של שי עליה שוב ושוב ושוב.

ליטליקSD

New member
כן.

ויש יותר מדי סלט לא קשור לכלום בתגובה שלך. בגלל יציאות של שי על נעמה אוהבים את נעמה למרות שלא באמת מגיע לה? מישהו פה יצא פתטי ואלה לא אני או שי.. מעניין.

כן

אמרתי בפירוש שאני לא אוהב את נעמה. אם אפשר היה, הייתי מדיח גם את שי וגם את נעמה. אבל כמה שנעמה גרועה, שי גרוע פי אלף, ולכן אם יש אפשרות להדיח רק אחד, הייתי מדיח עכשיו את שי ומשאיר את נעמה. נעמה גם תודח, אבל רק אחרי ששי יודח. עכשיו זה יותר מובן לך?

droriko

New member
אם שי מודח נעמה הולכת עד הגמר

כל הבנות יעברו אליה ( פשוט חוץ משי היא היחידה שיש לה קצת כריזמה)

למעלה