חייבים להעיף את שי

bibaso

New member
מה הקשר ??

כמובן שבגלל שהרבה אנשים לא אוהבים אותה, קל היה להנהיג אותם לחרם ולינץ'. הרבה אנשים חושבים שהתנהגות כזו אף יותר מגעילה.

קמבילי

New member
../images/Emo124.gif שימו לב שוב כולם לתיקון הטעות!

הטעיתי אתכם במספרי המועמדים. המספרים הנכונים הם: 1 איתי 7 נעמה 10 קרן (החלפתי את נעמה עם קרן) מי שהצביע בגללי לקרן והתכון להצביע לנעמה שיגיד לי, ואני אצביע במקומו. (ובכל מקרה גם קרן קצת בסיכון) אני מתנצלת על הטעות. כאן בהודעה של dan 6 יש רשימה מלאה ומאויירת. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2077&MessageId=121979047

עם כל כמה שהוא מעצבן

ולפעמים מדליק סתם, בלעדיו תכלס קשה לראות את התוכנית. הוא מנהיג, הוא כריזמטי והוא מאגד את כולם. אם הוא הולך - הם בקושי יהיו מגובשים. אני מסכימה שהוא צריך ללכת, אבל יש מישהי שצריכה [חייבת] ללכת לפניו וזאת נעמה.

לאעיף את שי ביום ראישון

תשמעו כולם לשלוח SMS לאעיף את שי חופר בלי הפסקה וגורם לכולם להיות נגד נעמה הוא מרתיח אותי לאעיף אותו ביום ראישון

אריאל5

New member
כולם להצביע שי...

הוא סימן את כל המלוכלכים הצבועים והשקרנים אם הוא ישאר הבית יהיה נקי יותר

יווו הוא לא מפסיק..

הוא יושב איתם שם ומקלל אותה ומלכלך עליה,הוא לא מפסיק להסיט את כולם נגדה. הוא מתכנן לכנס את כולם ולהשפיל אותה,יענו להחזיר לה על מה שעשתה קודם.יווו הוא ממש אבל ממש מגזים !! זה כבר ממש מוגזם,הוא אשכרה עושה עליה עליהום. למה האח הגדול לא מעיר לו?? למה מי הוא בכלל??? כזה חרא של בנאדם,הלוואי שהכל יחזור אלייך כבומרנג !!

קמבילי

New member
../images/Emo59.gif בטח שיחזור אליו,

כמו טיל הלאו של ערן שחזר כמו בומרנג ופוצץ אותו.

Prime Time

New member
בדיוק מה שחשבתי

הוא כל הזמן שואל אותם על השיחה של נעמה בסלון- "אתם קונים את זה?!" ואפילו לא נותן להם הזדמנות להגיד כן אלא גורר אותם אחריו בלית ברירה...\: מה הוא מצפה שיענו לו?! התברר שהוא בנאדם מניפולטיבי, רע וברברי ואני לא בטוחה שיש עוד מילים שיכולות לתאר את הגועל נפש שאני מרגישה כלפיו...עצוב לראות שדברים כמוהו מגיעים לפריים טיים. וצבר בכלל התבלבל, חושב שמצלמים אותו לחוק וסדר/פרקליטים ולא לאח הגדול. מדבר כאילו הוא באמצע משפט פלילי. שפרה עדיין נשארה זאת שאני אוהבת לשנוא (המיוחד בגלל התסרוקת הדבילית הזאת) ו-וונסה היחידה שהתגלתה (עד כה) כבחורה רגישה שלא מחפשת קרבות כמו שי..

דורוN

New member
"אתה קונה את זה?"

שואל את כולם. מכוון אותם לתשובה, ואם הם חלילה יגידו שכן ,הם יסתבכו איתו ויגמרו כמו נעמה.

שי בילתי נסבל

חייבים להעיף אותו הוא יושב שם כמו שייח סעודי מלכלך על נעמה וכל החדלי אישים אומרים אמן אחריו אני יושבת ולא מאמינה... אני מקווה שהקהל בבית רואה ויעיף את הבריון כדי שחדלי האישים בבית יתחילו להפעיל את הראש

insane sanity

New member
איזו תמימות!

פתאום מרחמים פה על נעמה?!?! הבחורה פשוט מלכלכת מהרגע הראשון שלה בבית. היא פרנואידית ברמות ובגלל זה הביאה על עצמה את המצב הזה. חושבת שכולם נגדה מהתחלה ובגלל זה נכנסה למגננה מטורפת. היחס שהיא מקבלת מוצדק. כמה אפשר לסלוח לה? לגבי שי.. בכל קבוצה יש תקפידים שונים שאנשים לוקחים בהם חלק. יש את החכם, יש את המצחיק וכן יש את המנהיג. ואם הוא נכנס למקום הזה, סימן שמאפשרים לו אותו. והוא עושה את זה בצורה הגיונית לבינתיים.

קמבילי

New member
שפיות משוגעת יקר, נדמה לי שלא עקבת מהתחלה

או שלא התעמקת במה שהתחולל. מי שלכלכה מהרגע הראשון זו מיקי שלכלכה על נעמה, ויחד איתה שתי גרורותיה לשעבר רנין וג'ני. היא שי וצבר ניצלו את השנאה של ג'ני ורנין לנעמה כדי לצרפן לקליקה שלהם, והתחילו במסע ההשמצות שלא נפסק עד היום. מהשבוע הראשון נעמה נמצאת במגננה, ואין לה די שכל או די כשרון להיחלץ ממנה. זה כל הסיפור.

למעלה