חייבים להעיף את שי

!!!!! ונסה הכי חכחמה!!!!!

עכשיו היא יושבת ומנסה להנהל שיחה עם שי האדיוט שלא ייכנס בנעמה כאילו לא מספיק שהם מתים מעייפות עוד הם צריכים להתמודד עם הריבים המטומטמים האלה?! להצביע ולנסה וליוסי!

קמבילי

New member
יש לך שם יפה,

צירפתי תמונה של הפרח שאת נקראת על שמו. חביבתי, חבל על הכסף להצביע ליוסי כי יש לו ה-מון מצביעים. אם את רוצה להצטרף אלינו למאמץ להדיח את שי את צריכה להצביע לאלה שנמצאים בסיכון מול שי: איתי, נעמה, קרן, ונסה. לדעתי הכי חשוב להצביע לאיתי ונעמה כי הם בסיכון הכי גבוה. גם קרן די בסיכון וכדאי לזרוק משהו לכיוונה. ונסה פחות בסיכון כי יש לה אוהבים, ועובדה שהיא שרדה יפה את ההדחה הקודמת, אבל לא יזיק לה עוד קול אחד.

איזה מגניב את!

זו הסיבה שבחרתי את השם אחד המטפסים שאני הכי הרבה אוהבת... לא אוהבת את שי ההתנהלות שלו כ"כ מתנשאת! הוא מקבל כח מיזה שאנשים אחרים מרגישים מושפלים אני לא אוהבת אנשים כאלה.... אני נותנת את הקול שלי לאיתי

insane sanity

New member
מה נראה לך?

שכולם נגדה בלי שום סיבה? אז למה לא נגד מישהו אחר? דיי להיות תמימה. דיי. או שמא את קרובה שלה ובגלל זה כל הסיפור?

קמבילי

New member
../images/Emo6.gif בדיחה טובה!

אם הפורום הזה משקף את הציבור, וזה אכן נראה לי המצב והתבטא גם בהצבעות הקודמות, אז עם טיפת מזל שי יחגוג את ראש השנה בחיק המשפחה.
(תפוח בדבש)

kukunet

New member
הלואי ואת צודקת , קמבילי

אם ניפטר משי , יהיה נעים הרבה יותר

yshy

New member
הבעיה היא שאת חושבת שהפורום מייצג אותך

לא כולם רוצים להעיף את שי, אז תרגיעי

קמבילי

New member
yshy יקרה,

את מגיעה פעם ביום או יומיים ומפזרת בפורום פירורים של הודעות ריקות או שורה אחת. למה לא תשבי איתנו, תכתבי הודעות מושקעות ומוסברות, תביעי דעה - יש עוד כמה שהם בדעה שלך את לא היחידה בעד שי, באמת אין צורך לעבור עכשיו על כל ההודעות נגד שי ולהשיב להן בשתי מילים. זה מנפח את הפורום המסורבל גם ככה, וההודעות הסתמיות האלה לא משפיעות על אף אחד.

yshy

New member
הפכת למבקרת הפורום

יש הודעות שלא ראויות להרחבה. מצטערת. (כדוגמת הכותב החביב שקורא לשי היטלר. הייתי רוצה לדעת מה דעתך על אמירה כזו, קמבילי היקרה)

קמבילי

New member
אף אחד לא השווה את שי להיטלר

עכשיו את עושה עוול ל- kukunet כשאת מציינת את זה. תקראי שוב את השרשור ותיווכחי שטעית. אם התכוונת לשרשור אחר שלא ראיתי ומישהו באמת השווה את שי להיטלר, דעתי על זה שלילית כדעתך. אני לא יודעת למי שי מנסה לדמות, אולי לסנדק, אולי לאחיתופל, אם תשאלי אותו הוא בטוח יגיד לך שהוא אקזמפלר יחיד במינו בעולם, לא דומה לאף אחד, הכי חכם, הכי ישר(!), ומושלם מכל הבחינות. בעצם את לא צריכה לשאול אותו, הוא כבר אמר את זה, בתוספת העובדה שהוא גם הכי יפה (!)

FreshF5

New member
הבעיה גם היא

שבמקום להיתעלם מההודעות הסתמיות האלה והצטברו המון מאז שהגבתי כאן לאחרונה (יום ג') אנחנו גורמים להם להיתרבות וגם נותנים כוח ולגיטמציה בכך שאנחנו אשכרה שורפים אנרגיות וזמן וטורחים להגיב להם.

kukunet

New member
שי חייב לעוף ../images/Emo190.gif

הוא הישראלי המכוער , השקרן , חושב שכולם מטומטמים. לצערי הרב גם גיליתי פתאום שלצבר יש מבט ממש מרושע, כל היופי נעלם ברגע. יש הסכמה : להצביע לאיתי ההגון- 1 לנעמה ( שעוד יגלו כמה היא בסדר)- 7

droriko

New member
איך הבית יכול להתנהג בלי מנהיג?

בלי שי למשל כבר אחרי 5 שעות הם היו פורשים מהמשימה והולכים לישון

kukunet

New member
לא שמעתי , אבל זה אכן מעניין

בקיצור, אם לעת עתה אין ציפור שיר , גם תחת ייחשב זמיר. אפשר לוותר על מנהיגות כזאת , אולי אז יצוץ מנהיג מפתיע , איכותי והגון יותר כזה שלא מבסס את מנהיגותו על "הפרד ומשול" .

למעלה