חייבים להעיף את שי

Saladin

New member
../images/Emo6.gif

אה...נראה לי שאתה צודק .אני לא בטוח במאת האחוזים, אבל נראה לי שכן...

yshy

New member
בושה וחרפה

אתה משווה את שי לרוצחים האלה? לא צריכים בכלל לאפשר לך לכתוב בפורום

מייליי

New member
אילו דמיונות מה קורה פה ???

צבר אמיתי איש צדק , מקסים חכם ושקול !! אני נהנית לשמוע אותו מדבר

אורישקי

New member
לגמרי

סמסמו לאיתי,ג'ני,אשר,נעמה,וקרן שלדעתי במצב הכי מסוכן צבר,לאון,רנין,בובלינים,שפרה,ונסה לדעתי במצב טוב יותר

droriko

New member
יש כאן לא מעט צבועים בשירשור הזה

מה הסיפור שלכם עם שי? כשאתם מלכלכים פה בפורום בלי שום בושה על נעמה ואומרים עליה שהיא מדברת כמו מורה ויש לה אצבע בתחת וגם סכסכנית ומניפולטיבית זה בסדר אבל כששי עושה את זה ,זה פתאום הופך ל"מעשה בהמי ולא אנושי"? מדהים לכמה אנשים כאן אין אישיות

קמבילי

New member
ציפוריקו, אלה דברים שאתה אמרת

לא אנחנו. אנחנו אמרנו שהיא מאוסה, טרחנית, קשקשנית, לא יודעת לתקשר עם אנשים, לא חכמה, קואצ'רית בלירה, ומה לא, שלל תארים בלתי מחמיאים. היא לא לכלכלנית ולא סכסכנית יותר מאחרים שם. הדביקו לה את התווית הזאת (הזכויות שמורות למכשפה מהמזרח מיקי), ומאותו רגע כולם היו רשאים ללכלך חופשי זה על זה ועליה, ורק היא כל מילה שאמרה מיד שודרה לכל חברי הקבוצה בתור "נו, למה אפשר לצפות ממנה". מה שעושים לה זו רשעות טהורה, זה הזדון לירוק על מי שכבר שוכב מדמם. זה אולי עושה דגדוג נעים לזה שיורק, אבל את המתבונן מהצד זה מחליא. לכן אנחנו רוצים שקודם כל יעוף שי, ואחריו שתתעופף נעמה בזמנה החופשי. הרי לגמר היא לא תגיע. העולם אינוו בנוי מהגיון צרוף, שחור ולבן, רעים וטובים. אני מקווה שהבנת, ואם לא, אני בטוחה שמשגרת מחשבות תוכל להסביר לך יותר טוב ממני.

droriko

New member
אוקי, אז את רוצה להעיף אותו כי הוא משפיל אותה

בפומבי לגיטימי לגמרי(לא בציניות) אז בואי אני אזכיר לך מה קרה לפני שבועיים - יוסי הסתבך בפרשת הסיגריות של ונסה. הוא הפך בין רגע למוקצה ובודד בוילה(נשמע מוכר?) וכשהוא נכנס לחדר של הבנות לישון מי היתה זו שניצלה את חולשתו ומסכנותו והשפילה אותו ליד כולם כשצעקה עליו שיעוף מהחדר כי היא לא רוצה ליהות לידו? ככה שלפי הטיעון (המוצדק ביותר) שלך שי לא היחיד שצריך לעוף ביום ראשון........

קמבילי

New member
על מה אתה מדבר? אתה זוכר מה שי עשה לו?

אני לא זוכרת מה נעמה אמרה, אני זוכרת שלא רצתה לישון לידו אבל לדעתי היא אמרה שהוא יבלבל לה את המוח וזה בכלל לא קשור לסיגריות. זה ממש לא חשוב, כי מה שעשו לה זה בסקאלה אחרת. רואים שהיא גמורה, רואים שהיא מבודדת ומרוסקת, ואחד אחד בה ונועץ בה את העקב. ומי המלכלך הראשי שהביא אותה למצב הזה? מי הלך מאחד לאחד ולחש לו באוזן: "היא אמרה על רנין שהיא פאתטית" (כאילו דא), מי המשיך להרעיל במשך כל היום מהבוקר עד הערב. מישהו אמר כאן שהוא לא מאשים את שי אלא את אלה שהקשיבו לו, ויש בזה משהו, אבל שי הוא המניפולטור הראשי, הארכי-דמגוג. מי יהיה הקורבן הבא שלו? כנראה ונסה. אגב, בערוץ 2 כבר יש פרומואים עם קטע מהצעקות שלו הבוקר. בטוח שזה לא יפעל לטובתו כי ריבים מצטלמים רע בטלוויזיה, ויש מצב שהוא מקבל את שוק חייו. על ערן האמנת שהציבור יגיב בסלידה כזאת לדיבורים שלו? עובדה, הציבור רוצה להעניש את הרשעים בטלנובלה. נשתמע אחרי ההצבעה.

droriko

New member
כן כי נעמה טלית שכולה תכלת

את שוכחת שבוע שעבר שהיא עברה אחד אחד וניסתה להרעיל אותו על אנשים , לפעמים עם קרן ולפעמים לבד . היא חלק מאלה שיצרו את הביצה הזו , אז שלא תבכה אחר כך שזרקו אותה פנימה . ואיזה בולשיט זה שהיא העיפה את יוסי מהחדר בגלל הבילבולי מח. הרי אחר כך שהרוחות נרגעו מהפשה ויוסי חזר ליהות לגיטימי בבית לא היתה לה בעיה לישון איתו באותו חדר (החדר של הבנים). היא סתם מרשעת שניצלה את חולשתו של יוסי בזמנו כדי להעלות את הפופולאריות שלה בקרב חברותיה , אין דבר שפל ועלוב מזה. ככה שלא משנה איך תנסי לייפות את זה , נעמה בקטע הזה יוצאת גרועה בדיוק כמו שי . אם שי הולך הביתה ביום ראשון בגלל דבר כזה נעמה צריכה להתלוות אליו, אין חכמות .

קמבילי

New member
דרור היקר, אני פורשת מהוויכוח

תפיסת המציאות שלנו לא קרובה אפילו, וכשאין דרך להגיע להבנה ומתווכחים אפילו על עובדות, מוטב לומר ביי ביי ולהיפרד כידידים.

למעלה