מי שמדברת
B baril New member 29/8/07 #238 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפאק את מוכשרת!!! אהבתי את שניהם כל הכבוד
M M C F L Y 1 New member 28/8/07 #115 וואאוו ! ../images/Emo23.gif אייזו כישרווננייתת !! מיום ליוםם מתגלים פה כשרונות יותר ויוותר טוובביםם ! הציווריים מדהימייםםםםם מוותתק ) קבליי ח"ח
וואאוו ! ../images/Emo23.gif אייזו כישרווננייתת !! מיום ליוםם מתגלים פה כשרונות יותר ויוותר טוובביםם ! הציווריים מדהימייםםםםם מוותתק ) קבליי ח"ח
D DoLi it is Me New member 28/8/07 #209 שיר מהמם+ ציור מהמם=קצווותתת ../images/Emo68.gif XD וואי ממש אהבתי גם הציור השני בציור השני הרגליים שלה והשיער מזכירים קת מדורה XD אבל לא, זה מממששש יפה
שיר מהמם+ ציור מהמם=קצווותתת ../images/Emo68.gif XD וואי ממש אהבתי גם הציור השני בציור השני הרגליים שלה והשיער מזכירים קת מדורה XD אבל לא, זה מממששש יפה
M McFly rullz New member 28/8/07 #109 ../images/Emo207.gifעידוד../images/Emo7.gif אני מתחילה מחר ללמוד.>< אין לי כוחח אני רוצה חופש! אני רוצה לקום כל יום ב-11 לא בשש וחצי><\ חיבוק מישי?
../images/Emo207.gifעידוד../images/Emo7.gif אני מתחילה מחר ללמוד.>< אין לי כוחח אני רוצה חופש! אני רוצה לקום כל יום ב-11 לא בשש וחצי><\ חיבוק מישי?
M m o r 1 0 2 New member 28/8/07 #117 ../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif שיהיה בהצלחה../images/Emo8.gif../images/Emo168.gif
L Lex 1 New member 28/8/07 #156 ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif משתתפת בצערך.. >< הכתף החמימה שלי תמיד פה כדי שמישהו יבכה עליה, אבל רגע, יש תור ארוך . חחח סתם, שיהיה בהצלחה מאמי גמני עמוק בלימודים אז תתנחמי בעובדה שאת לא לבד . המונמון חיבוקיםםם
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif משתתפת בצערך.. >< הכתף החמימה שלי תמיד פה כדי שמישהו יבכה עליה, אבל רגע, יש תור ארוך . חחח סתם, שיהיה בהצלחה מאמי גמני עמוק בלימודים אז תתנחמי בעובדה שאת לא לבד . המונמון חיבוקיםםם
M McFly rullz New member 28/8/07 #195 ../images/Emo13.gifתודה לכולכן../images/Emo24.gif נמ...היה דווקא כיף..אבל רק היום מחר אני מסיימת ב-3 וחצי לפחות יש לי את אור בבצפר אור איי לאב יו ושוב תודה לכולכןןןןן=]]
../images/Emo13.gifתודה לכולכן../images/Emo24.gif נמ...היה דווקא כיף..אבל רק היום מחר אני מסיימת ב-3 וחצי לפחות יש לי את אור בבצפר אור איי לאב יו ושוב תודה לכולכןןןןן=]]
D DoLi it is Me New member 28/8/07 #204 ../images/Emo24.gif אם כבר אני צריכה חיבוקק!!! זה לא פיירר!!!! אני התחלתי ביום ראשון וממחר אני מתחילה לסיי םב4 כל יום אני צריכה לחכות בתחנה ב7 הבבוקר!שהביצפר שלי הוא פאקינג רבע שעה נסיעה ממני!!!!
../images/Emo24.gif אם כבר אני צריכה חיבוקק!!! זה לא פיירר!!!! אני התחלתי ביום ראשון וממחר אני מתחילה לסיי םב4 כל יום אני צריכה לחכות בתחנה ב7 הבבוקר!שהביצפר שלי הוא פאקינג רבע שעה נסיעה ממני!!!!
M McFly rullz New member 28/8/07 #212 חעחע מאמי בואי נאי אספר לך את שלי: יום ראשון אני מסימת בעשרים לשלוש בשני-שלוש וחצי שלישי-2 רביעי-3 וחצי חמישי-ארבע ועשרה והנסיעה מהבית לבצפר הוא 20 דק'''''''''''''' ועד שהולכים וזהה זה אומר שגג עד ארבעים דק' אני בבית!!!>< וזה אומררררררררר שבחורףףף אני אגיע הביתה כשיש חושךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ארגג בצפר מטומטם!!!><
חעחע מאמי בואי נאי אספר לך את שלי: יום ראשון אני מסימת בעשרים לשלוש בשני-שלוש וחצי שלישי-2 רביעי-3 וחצי חמישי-ארבע ועשרה והנסיעה מהבית לבצפר הוא 20 דק'''''''''''''' ועד שהולכים וזהה זה אומר שגג עד ארבעים דק' אני בבית!!!>< וזה אומררררררררר שבחורףףף אני אגיע הביתה כשיש חושךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ארגג בצפר מטומטם!!!><
L lilosh1212 New member 28/8/07 #213 וואי אתן ממש מסכנות... אתן בתיכון או חטיבה??? כי אני בחטיבה והכי מאוחר שלי זה 1:30!!!!
M McFly rullz New member 28/8/07 #217 אני ב-ח'../images/Emo7.gif חחחכןן... כי אנחנו בבצפר דתי... אמונה,צפפירה הרא''ה בלה בלה בלה מסיימים מאוחר...>< וכיףףףףףףף לךךךךך
אני ב-ח'../images/Emo7.gif חחחכןן... כי אנחנו בבצפר דתי... אמונה,צפפירה הרא''ה בלה בלה בלה מסיימים מאוחר...>< וכיףףףףףףף לךךךךך
O or karady New member 28/8/07 #216 חח אני יותר גדולה ממך והמערכת שלי הכי נוחה.. ראשון-14:40 שני-15:30 שלישי-14:40 רביעי-15:30 עם חלון באטמצע שיט.. חמישי-14:00 חח לי הכי כיף חבל שיש לי את כל המורים המפלצתיים בבית ספר!!! יאק שרה הרץ בעעעע אהה ואני בתיכון
חח אני יותר גדולה ממך והמערכת שלי הכי נוחה.. ראשון-14:40 שני-15:30 שלישי-14:40 רביעי-15:30 עם חלון באטמצע שיט.. חמישי-14:00 חח לי הכי כיף חבל שיש לי את כל המורים המפלצתיים בבית ספר!!! יאק שרה הרץ בעעעע אהה ואני בתיכון
B butbut New member 28/8/07 #118 ../images/Emo26.gifתמונות מהמפגש מהפלא' שלי+הארי../images/Emo36.gif אז ככהה.. אלה התמונות מהמפגש LOL שהבטחתי להשים+הlookalike של הארי!!!
../images/Emo26.gifתמונות מהמפגש מהפלא' שלי+הארי../images/Emo36.gif אז ככהה.. אלה התמונות מהמפגש LOL שהבטחתי להשים+הlookalike של הארי!!!