חוויות מההופעה ב-Elgir

a d i d a s 2 1

New member
זה לא פאדיחה....

זה רגע לא ברור.... מה זה משנה..."פיציתי" על זה כמה רגעים אחרי... תקשיבו מקודם חשבתי על זה..מה זה לא נעים לי.. אני הקאתי על הרצפה במועדון...והלכתי בלי לנקות:) ואני קיקיתי וקיקיתי ומי לא בא? רמי קליינשטין בעעעע

talytal

New member
../images/Emo168.gif ההופעה אתמול ../images/Emo168.gif

היה פשוט מדהים. אני עדיין לא נחתתי, ואני קצת מעופפת ועל מעט מדי שעות שינה, ובכל זאת... קודם כל, לפגוש את בנות הפורום הייתה חוויה נהדרת. אמנם כבר נפגשנו בחלקנו בהופעה הראשונה בחיפה, אבל הפעם היינו שם בנוכחות מאסיבית, היינו מאוד מאוחדות, ונוכחותנו הורגשה היטב במועדון. כל הבנות שהגיעו היו פשוט מקסימות. בתנאים הקשים ששררו במועדון (והם היו באמת קשים - איזה מוזיקה זוועתית. טוב שג'קו הגיע להציל את המצב) הצלחתי לדבר עם חלק מהבנות יותר ועם חלק קצת פחות, אבל פשוט הוקסמתי מכולכן. זה לא מובן מאליו לראות כזו נציגות נכבדת של פורום במקום אחד, וזה רק מראה כמה אנחנו פעילות.
לאחר הפגישה הראשונית ואחרי שכל בנות הפורום נכנסו למועדון בשלום (קארין, הדאגת אותנו כהוגן, מותק) נעשו ניסיונות נואשים לתקשר ולהתגבר על עוצמת המוזיקה. בין השאר נראה לי שהתקדמתי קצת בלימודי קריאת שפתיים אחרי אתמול...
קפיצה ברמת ההתרגשות נרשמה כשג'קו והפמליה נכנסו למועדון ועברו ממש ליד איפה שרוב הפורום ישב, תוך פיזור חיוכים לעברנו, מה שגרם מיד לסכנת התעלפות ממשית של חלקנו...
הם נכנסו לחדר קטנטן, והרכבת התחילה. כל פעם נכנסו נציגה או שתיים של הפורום, בזמן שאלו שיצאו הרגע מהחדר עוברות תחקור מלא על ידי שאר הבנות בחוץ. הממצא העיקרי - ג'קו מתוק, והוא אמר שהוא נכנס כל יום לפורום. רק ג'קו, למה אתה לא כותב? הפעם ההופעה התחילה באיחור אופנתי אפילו לעומת ההופעות הקודמות - רק קצת לפני 3:00 בלילה. יש מצב שזה בגלל שג'קו היה צריך להחלים מכמות הבנות שחיבקו ונישקו אותו בדקות שקדמו...
ההופעה הפעם, בהשוואה להופעה הראשונה של אחרי הפסק זמן, הייתה הרבה יותר בוטחת, עם המון המון כריזמה ונוכחות. ג'קו לא הפסיק כל ההופעה להסתכל על הבנות של הפורום (שמן הסתם הרכיבו את שלוש השורות הראשונות מול הבמה) ולחייך, מה שהיה פשוט כיף לראות. הרגשתי שהוא חזר למקומו הטבעי בכל הכוח, ושמעכשיו זה רק יילך וייתגבר. השירים, אותם ארבעה שירים באותו הסדר - "גשם", "הייתי בגן עדן", "נרדם על החולות" ו"מאבד אותך". אבל כשג'קו שר הוא מכניס לכל שיר את כל העוצמות והרגש, וסוחף איתו את הקהל בצורה מדהימה. אם תחשבו על זה שחוץ מאיתנו רוב האנשים בקהל לא ידעו בכלל שג'קו אמור להופיע (ואיך היו יודעים? זה לא פורסם בשום מקום, אפילו לא מחוץ למועדון), ואיך שכולם היו מרותקים לבמה, זה כבר אומר הכל. ההופעה נגמרה הרבה יותר מדי מהר, אבל הפעם הרגשתי שג'קו ממש ממש לא רצה לרדת מהבמה. הוא נראה די מבואס מזה שאין פלייבק לעוד שירים ואי אפשר לספק את הדרישה הנחרצת שלנו להדרן. אחרי ההופעה התחילה ההתנפלות, ובה רוב בנות הפורום זרמו למתחם שליד הבמה בניסיון לקבל תמונה. בשלב מסוים ג'קו נראה המום למדי, ואפילו קצת לחוץ מכמות הנשים שסבבו אותו, אבל הוא עוד יתרגל...
במשימת חילוץ נועזת הגיעה ורד לשטח, פילסה את דרכה אל הכוכב המוקף, וג'קו has left the building. אבל איזו התרגשות הוא השאיר אחריו, הבחור... נו, מי בא בשישי לסילבר?
ותודה מיוחדת - לכפיתוש המופלאה, שבלעדיה הייתי כנראה מגיעה להופעה בטרמפים (טוב שבני סלע כבר לא אורב בשיחים...), לבעלה, שהיה באופן כללי הכי אחלה בעולם (וגם ניסה לשדך לי בחור שמבוגר ממני בעשור), לאחותה, ולבנות שחלקו איתי את הערב המעולה הזה- reviital, מגושקה, milagro1983, eilati27, Karina85, דורית41, רנה6, שמיים כחולים2, זואי, thr7 a d i d a s 2 1, moon line, livi4, hela19, ו-lala8224 (פעם הבאה נפגשים, כן?), ולכל הנספחות והנספחים!

a d i d a s 2 1

New member
אני אני באה יש תחרות נשיקות:) חחחח

סתאאאאאאאם אבל אני באה... וגם יאנה...! וטליטל את מותק מותק מותקקקקקקק

hela19

New member
תודה../images/Emo24.gifלסילבר..וההודעות שלי,..?

כבר פניתי לתפוז, ואני מבקשת גם ממך, תנסי לבדוק מ הבעיה, מדוע המחשב כותב לי, שגיאה בדף?? שבת שלום,,, ואשר,, הילה.

אפרתי 29

New member
תודה לכולכן !!! ../images/Emo24.gif

תיאורים מדהימים, שסחפו אותי, אני מתרגשת עכשיו, כאילו הייתי שם... :) בא לי גם !!! איזה באסה שאני רק בת 14, אני לא יכולה ככה יותר, לקרוא כל פעם מחדש על ההופעות וכמה מדהים היה... אני שמחה בשבילכן, ושמחה בשביל ג'קו...
שרק ימשיך ככה...

shongold

New member
טלי אהבתי מאד את רישום חוויתיך כפי

שהבעת אותן כאן. חן חן לך יקירתי!

דלית47

New member
טליטל תודה תודה על הכל

חבל שאיני יכולה לבוא להופעות במועדונים אבל כמו שאומרות הבנות נתראה בקיסריה

אהבתי את הסיכום../images/Emo13.gifאני עוד בעננים..

טוברק עכשיו הצלחתי להגיע למחשב אבל באמת בנות ,אני מורידה בפניכם את הכובע..היה אחלה לילה,אפילו סלחתי לדיג'י על המוזיקה המעצבנת ומחרישת אוזניים.. ובאמת, בגללהמוזיקה לא יכולתי ליצור תקשורת עם כולם ולבסוף הפכתי לצרודה סופית אז sorry אבל באמת אתן חמודות אחת אחת
ואני בטוחה טליטל שג'קו יסכים איתך בכל מה שכתבת.הסתכלתי עליכן בהופעה ועל ג'קו ומה שזה עשה לו , איך הוא התרגש מהתמיכה,שר עם עיניים נוצצות דמעות והתלהב שכל הופורום הגיע ,ובכלל מצעקות העידוד (זה מצחיק, יותר שמעתי באוזן את צעקות וואו ,וואו ,ג'קו ,ג'קו של כולם מאשר אותו אבל סבבה
) ,איך הוא נתן את עצמו בכל שיר בתנועות הגוף ובשירה עם כל הרגש וראו שהוא ממש מתאמץ גם להחזיר לכולם על האהבה.. אלוי קצת השתוממתי מול גלי ההערצה שלכם,אני לא ממש רגילה לעניין והערכתי הרבה זמרים/אמנים בחיי.. יש לכן חתיכת אומץ , בננות! וגם לולא חברה שלי שדחפה אותי אחרונה חביבה לתמונה איתו ,גם תמונה מטושטשת לא היית משיגה..
ולא הספקתי לומר לו כמעט כלום מההלם , אבל זה בסדר, הוא יודע שאנחנו שם בשבילו ותמיד שולחים אנרגיות חיוביות חיזוקים ואהבה
יללה,שבת בפתח ,שבת שלום ומבורך לכולם!

טליטל מתוקה(סלע בכלא הכל תקין)

א. לא ממש יצא לי לדבר איתכן כי הייתי עם חברה, אבל היה לי כיף לראות את כולכן כלכך מתרגשות מהפגישה איתו, יצאן ממנו כמו בנות 12 , חבל שאין לי את זה, יש דברים שלא עשיתי בצעירותי אז כניראה שאני לא אתחיל עכשיו. מקווה שתהנו בסילבסטר ותצלמו המון תמונות. אם אני לא טועה הוא הבטיח מעל הבמה להגדיל את הרפרטואר . אז דווחו .לילה טוב

תודה.. איז כיף לקרוא

איזה כיף לקרוא על כל החוויות שלכם. תודה ! מקווה להיות שם ב-29 בסילבר.

kapit5

New member
היי בננות-אוף אנ'לא ממה להתחיל

שמחתי ליפגוש את כך המתוקיזות גם החדשות וגם אלה מחיפה.אני חושבת שבאמת ג'קו יכול להיות גאה על התמיכה והאהבה שהוא מקבל מאיתנו. ההופעה עצמה-כל מילה מיותרת.מ-ה-מ-ם,סוחף ומדהים. ורד מקסימה באמת דואגת לו כל כך.ואפילו החברים שמיתלווים אליו-יצא לי קצת לקשקש איתם-ממש חברותיים.הקיצר אני שמחה לג'קו מוקף בהרבה אנשים שאוהבים ותומכים בו. היה קצת מצחיק איך בסוף הוא נידחק שם בפינה בין כולנו טובע בגלים של אהבה לפעמים ניראה שהוא שולח מבטים מבוהלים לראות אם ורד באיזור שתבוא להציל אותו
אבל לא ניראה לי שהוא סבל.הוא גילה סבלנות לכל אחת ואחת ולא הפסיק לחייך,האמת תראו לי גבר שלא היה מוכן להיתחבק ולהיתנשק עם כל כך הרבה יפות וחתיכות.כולן שם הרביצו הופעה שחבל על הזמן. לי באופן אישי היה וויכוח נוקב עם איזה בחור על ג'קו והוא אמר עליו את כל מה שהעדר חושב.באיזה שהוא שלב התגנב חשש לליבי שחס וחלילה הוא וחבריו זוממים משהו .במשך ההופעה פזלתי לראות איך הוא מגיב ושמחתי שהמוסיקה עושה את שלה .

דורית41

New member
לגבי הבחור-את צודקת...

הוא אכן קשקש שטויות בסגנון-"גם אני מוזיקאי אבל מה הריאיון המזו---- הזה שהוא נתן לעיתון?" מבטי הזעם שלי ,אני חושבת הרגיעו אותו קצת (ואני לא זוכרת מה אמרתי לו בנוסף ). אבלך כפיתוש,זה לא נגמר בזה,במהלך ההופעה הוא צעק משהו לג'קו (ולא שמעתי מה), וג'קו ענה לו (ולא שמעתי מה)-נראה לי שמון ליין שעמדה קרוב יותר שמעה את חילופי הדברים. אבל נעזוב את זה.....

עכשיו אני... כי ההוא הלך...

צ'מעו... אני הייתי צריכה קצת זמן לעכל את מה שקרא אתמול ולו רק משום שפשוט קשה לתאר במילים את מה שקרא בערב/לילה של אתמול... קודם כל התרגשתי מאד מאד כמו שלא התרגשתי בהופעה הראשונה בחיפה... זה לא היה אותו דבר, זה היה משהו אחר לגמרייי... אני לא הולכת להלאות בסיפורים כי כבר נכתב כאן לא מעט... יש לי מספר מילים לכתוב מהזווית שלי... נתחיל מבנות הפורום הנהדרות והנספח הגברי שכבר לא נספח והוא למעשה כבר חלק מאד מרכזי של הפורום... בעלה של הגברת כפית... גברת יש לך וואחד גבר גבר... מקסים מקסים... מגניב מגניב... כל הכבוד זכית בגדול!!!! והוא זכה באישה מקסימה ומשוחררת... זה מצחיק שכשהיינו וירטואליות דמיינתי את חלקכן אחרת לגמרייי וזה כולל אותך שיר את פשוט מקסימה עם המון פלפל לא כך הצטיירה דמותך הוירטואלית מה שמוכיח שלא תמיד מה שנגלה לעין הוא אכן אמת. יש לא מעט בנות שכבר ניתן לכנותן חברות טובות שלי וזה כולל את הפיצול הנהדר שלי, טליטל מנהלת הפורום המקסימה ועוד... אבל גיליתי עוד בנות מקסימות אתמול: אילתי, קארינה, שמיים כחולים, מגושקה וליבי המתוקה והמקסימה שבפעם הקודמת לא כל כך הצלחתי לדבר איתה והפעם זו הייתה חוויה להכיר... אם שכחתי עוד התנצלויות כי היו כל כך הרבה... מילגרו גם שפחות יצא לנו לדבר (אולי בפעם הבאה). לגבי טרום ההופעה, ההופעה ופוסט ההופעה: טרום ההופעה לוותה בהשתוללות מחד ונסיון לעורר את הפיצול שלי... איך הפיצול שלי התמוטט לפני אירוע כזה חשוב בחייו... בין לבין נכנסנו לחצי דקה (אני וטליטל) ל"חדר הסמוך וחיכינו לו שעות בלי אויר וגוף".... סתם סתם סתם... נכנסנו ודיברנו קצת עם ג'קו, לחצתי לו את היד ואיחלתי לו הצלחה... חייבת לומר שלא רק שהוא הורס מקרוב הוא כל כך עדין אפילו מעט שברירי כמו גור כלבים (עיני פאפי) שפשוט בא לך לחבק ולנשק... אז זהו שבאותו רגע לא העזתי לעשות את זה מה גם שנכנס מישהו (בעל המקום) ובמילים עדינות ביקש מאיתנו להתחפף... לפני ההופעה הצלחתי לעורר את הפיצול שלי ובחיבוק פיצולי נגשנו לעבר הבמה כדי לראות ההופעה, לא לפני שהצגתי אותה בפני הוואקו בכבודו ובעצמו ו... הוא כן שמע וכן יודע מי את גברת מגונדרת... ההופעה: אין מה לומר, זה היה אחרת, זה היה הרבה יותר מרגש מההופעה בחיפה והמבין יבין... הוא שר עם כל הנשמה... הוא הרגיש את השירים ואותנו ואפילו החליף מבט... הוא בלע את הבמה והשאיר אותנו עם טעם של עוד.... (פעם שעברה גם כתבתי את זה). הוא כל כך נפלא וכשרוני ואנחנו עדיין לא מעכלים עד כמה.... סוף ההופעה: לא חשבתי לגשת אבל ראיתי שכולן נגשות והפיצול שלי ואני בטלפתיה אופיינית לנו פשוט אמרנו בואי ניגש... אז נגשנו... אני חושבת שהצטלמנו... אבל כל מה שרציתי ואת זה ביקשתי ממנו זה חיבוק... והוא כמובן ברצון מילא את מבוקשי (מתרגל את מעמדו החדש בקרב מעריצות שרופות). חיבוק ונשיקה על הלחי ממנו קיבלתי אם אני זוכרת טוב כי הלילה הזה היה מהול בקצת אבסולוט וקצת סיגריות (לא הרבה). שוב חייבת לציין שהשבריריות הזו ריגשה אותי כי זה כל כך אחרת ממה שהצטייר בתקשורת... אני חושבת שבהווה העניינים נראים קצת אחרת... זהו... קשה לי לסיים כי באמת יש טעם של עוד... אם חשבתי שאני לא אסע לסילבר כי באמת כבר מוגזם להרגיש כמו גרופית בשנות הששים... אז לא אכפת לי... אני גרפית בשנות הששים... אז טליטל, את יכולה לקחת אותי בחשבון בשבוע הבא... לאב יו אול!!! באמת אוהבת אתכם כולכם... שבת שלום...

דורית41

New member
תוספת של "בשולי הדברים"

כתבתי לכן שהיו כמה דברים משעשעים בשולי הדברים ,אז הם חוזרים אלי בהדרגה: למשל-(ג'קו-זה במיוחד בשבילך כדי שתחייך אם אתה אכן נכנס לפורום)- שהמאבטח באמת ענק,אבל לגובה....הוא לא בריון. הוא וג'קו יחד על הבמה נראים כמו "להקת הענק וגנו"...(או להקת הענק וג'קושו). 2) התהלוכה שלנו לחדר לפני ההופעה-כשהתנאי היה שכל אחת נכנסת לבד ולדקה...(בוא'נה ג'קו למה הקשיחות?....-לא יפה) אני אמרתי לכפיתוש שאין מצב שאני שורדת מפגש ראשון ללא התעלפות בלעדיה,וכך ,כשנפתחה הדלת והגיע תורנו לשעת קבלה.....נכנסנו שתינו יחד כמקשה אחת.וקבלתי מכפיתוש שיעור מודרך בלייב איך נפגשים אם נשוא הפורום שאנחנו מכירם אותו ונדמה לנו שאנחנו כרים ותיקים אבל אין לו מושג שחוק מי אנחנו (כפית ראי ערך-"תסבירי לו מה ש במתנה...") 3)אותה סיטואציה משעשעת שכבר כתבנו עליה ,על לאחר ההופעה,כשעמדנו עם ג'קוש לסדרת צילומים בלתי נגמרת... והוא אכן חיפש את ורד (שהיא אכן מקסימה ),ומהצד השני היתה דלת היציאה שהוא כ"כ ייחל שיקרה נס והיא תפתח מאליה... 4)הבעל של כפיתוש(אכן ראש טוב לאללנ -שאיתר בתחילת הערב רווק מצוי שישב לידו, ואחרי בירה משותפת וסמול טוק,ניסה לשדך לו במהלך הערב 4 בחורות שונות.... המשך יבוא -נזכרת בדברים לאיטי....

למעלה