../images/Emo168.gif ההופעה אתמול ../images/Emo168.gif
היה פשוט מדהים. אני עדיין לא נחתתי, ואני קצת מעופפת ועל מעט מדי שעות שינה, ובכל זאת... קודם כל, לפגוש את בנות הפורום הייתה חוויה נהדרת. אמנם כבר נפגשנו בחלקנו בהופעה הראשונה בחיפה, אבל הפעם היינו שם בנוכחות מאסיבית, היינו מאוד מאוחדות, ונוכחותנו הורגשה היטב במועדון. כל הבנות שהגיעו היו פשוט מקסימות. בתנאים הקשים ששררו במועדון (והם היו באמת קשים - איזה מוזיקה זוועתית. טוב שג'קו הגיע להציל את המצב) הצלחתי לדבר עם חלק מהבנות יותר ועם חלק קצת פחות, אבל פשוט הוקסמתי מכולכן. זה לא מובן מאליו לראות כזו נציגות נכבדת של פורום במקום אחד, וזה רק מראה כמה אנחנו פעילות.
לאחר הפגישה הראשונית ואחרי שכל בנות הפורום נכנסו למועדון בשלום (קארין, הדאגת אותנו כהוגן, מותק) נעשו ניסיונות נואשים לתקשר ולהתגבר על עוצמת המוזיקה. בין השאר נראה לי שהתקדמתי קצת בלימודי קריאת שפתיים אחרי אתמול...
קפיצה ברמת ההתרגשות נרשמה כשג'קו והפמליה נכנסו למועדון ועברו ממש ליד איפה שרוב הפורום ישב, תוך פיזור חיוכים לעברנו, מה שגרם מיד לסכנת התעלפות ממשית של חלקנו...
הם נכנסו לחדר קטנטן, והרכבת התחילה. כל פעם נכנסו נציגה או שתיים של הפורום, בזמן שאלו שיצאו הרגע מהחדר עוברות תחקור מלא על ידי שאר הבנות בחוץ. הממצא העיקרי - ג'קו מתוק, והוא אמר שהוא נכנס כל יום לפורום. רק ג'קו, למה אתה לא כותב? הפעם ההופעה התחילה באיחור אופנתי אפילו לעומת ההופעות הקודמות - רק קצת לפני 3:00 בלילה. יש מצב שזה בגלל שג'קו היה צריך להחלים מכמות הבנות שחיבקו ונישקו אותו בדקות שקדמו...
ההופעה הפעם, בהשוואה להופעה הראשונה של אחרי הפסק זמן, הייתה הרבה יותר בוטחת, עם המון המון כריזמה ונוכחות. ג'קו לא הפסיק כל ההופעה להסתכל על הבנות של הפורום (שמן הסתם הרכיבו את שלוש השורות הראשונות מול הבמה) ולחייך, מה שהיה פשוט כיף לראות. הרגשתי שהוא חזר למקומו הטבעי בכל הכוח, ושמעכשיו זה רק יילך וייתגבר. השירים, אותם ארבעה שירים באותו הסדר - "גשם", "הייתי בגן עדן", "נרדם על החולות" ו"מאבד אותך". אבל כשג'קו שר הוא מכניס לכל שיר את כל העוצמות והרגש, וסוחף איתו את הקהל בצורה מדהימה. אם תחשבו על זה שחוץ מאיתנו רוב האנשים בקהל לא ידעו בכלל שג'קו אמור להופיע (ואיך היו יודעים? זה לא פורסם בשום מקום, אפילו לא מחוץ למועדון), ואיך שכולם היו מרותקים לבמה, זה כבר אומר הכל. ההופעה נגמרה הרבה יותר מדי מהר, אבל הפעם הרגשתי שג'קו ממש ממש לא רצה לרדת מהבמה. הוא נראה די מבואס מזה שאין פלייבק לעוד שירים ואי אפשר לספק את הדרישה הנחרצת שלנו להדרן. אחרי ההופעה התחילה ההתנפלות, ובה רוב בנות הפורום זרמו למתחם שליד הבמה בניסיון לקבל תמונה. בשלב מסוים ג'קו נראה המום למדי, ואפילו קצת לחוץ מכמות הנשים שסבבו אותו, אבל הוא עוד יתרגל...
במשימת חילוץ נועזת הגיעה ורד לשטח, פילסה את דרכה אל הכוכב המוקף, וג'קו has left the building. אבל איזו התרגשות הוא השאיר אחריו, הבחור... נו, מי בא בשישי לסילבר?
ותודה מיוחדת - לכפיתוש המופלאה, שבלעדיה הייתי כנראה מגיעה להופעה בטרמפים (טוב שבני סלע כבר לא אורב בשיחים...), לבעלה, שהיה באופן כללי הכי אחלה בעולם (וגם ניסה לשדך לי בחור שמבוגר ממני בעשור), לאחותה, ולבנות שחלקו איתי את הערב המעולה הזה- reviital, מגושקה, milagro1983, eilati27, Karina85, דורית41, רנה6, שמיים כחולים2, זואי, thr7 a d i d a s 2 1, moon line, livi4, hela19, ו-lala8224 (פעם הבאה נפגשים, כן?), ולכל הנספחות והנספחים!