החוויות...
אח החוויות... קיבלתי אדרנלין לכל הסופ"ש
קבלו באיחור אופנתי. נתחיל בזה שמסיבות שלא כל כך היו תלויות בי הגעתי בסביבות 1 או 1 וחצי... שעה שבה היו כל כך הרבה אנשים שרצו להכנס למועדון, שהסיכוי להכנס נראה רחוק מתמיד. אני לא אלאה אתכן, העיקר שנכנסתי (ושוב תודה לאל) ותודה לכולן על המאמצים מתוקות!
ותודה לסלקטורית. קיצר... אני נכנסת כולי נושמת לרווחה עוד אגלי זיעה על מצחי מהמתח... חחח ואז ראיתי את אילת וחברתה שתיהן הכי מקסימות בעולם!!! כשנכנסתי כולן היו בשיא המינגלינג אז לא כולן שמו לב בכלל שנכנסתי... רציתי לפגוש את עדי אבל היא היתה מרוחה על הבר... הצגתי את עצמי בפני חלק מבנות הפורום... אתן כולכן מקסימות! קיצר ככה עבר לו הזמן ואז ג'קו עבר ליד בנות הפורום... ואני הייתי מצדו השני של הבר... ראיתי את אילתוש מתעלפת חחח!!! וכולן בהיסטריה, אני מהר ביקשתי סמירנוף מהברמנית ונופפתי על עצמי על מנת לקבל קצת אויר... כולן התגודדו ליד הדלת, משום מה לא הלכתי, אולי כי לא באמת ידעתי שמכניסים אתכן!!! יא ברות מזל! חחח אך ההמשך פיצה על כך. בקיצור ג'קו מגיע, אני אילת ואביטל ניצבנו צמוד לבמה בשור ההראשונה כמובן, ג'קו עובר לידי, אני אומרת לו "בהצלחה, ג'קו", הוא אומר לי תודה... בשלב זה ההכרה שלי התערערה מעט חחח!!! הוא התארגן בצד, אני ניסיתי לצלם כמה שתפסתי ... ואז הוא עלה לבמה, אני הרגשתי את הרגליים שלי מאבדות מכוחן מרוב התרגשות חחח פתאום קלטתי שאחרי כל האהבה הוירטולית סוף סוף אני רואה אותו מופיע... ואחרי כל הבלאגן... והייתי ממש מאושרת. קיצר הוא שר, אתן כבר יודעות, ניצוצות, ג'קו שרף את כל הבמה, היינו איתו לחלוטין, תוך כדי שהוא מסתכל עלינו מדי פעם, מחייך וכו'... הוא היה קצת המום מכמות ההיסטריה, ואמר "אני רואה שכל הפורום בא!" חחח... וכמה שהוא כריזמתי, אדיר, באמת פרפורמר מטורף, אין דברים כאלה!!! (נכון אילת?) זהו, ככה הוא שר ואני לא רציתי שיגמר, בנרדם על החולות נדמה לי הוא כזה כמעט ירד על הברכיים, ואני הייתי בדיוק לקו שלו מה שיצר מצב שהפנים שלו היו כמעט בדיוק מויל ויכולתי לצפות בפלא מקרוב, כמה שהוא נתן את עצמו זה לא נורמאלי... טוב, ג'קו יורד מהבמה, אני בתמימותי חשבתי שזהו, ואז ראיתי שמלא בנות נגשות אליו... מהר שעטתי לאזור, אמרתי לו שהוא היה מדהים וכו', לא זוכרת כל כך, הצטלמתי איתו, מי שצילמה לא צילמה טוב ואנחנו כזה אומרים אחד לשני - "זה צילם?!" וצוחקים, ואני כזה ג'קו אל תעשה לי את זה אני חייבת תמונה... חחח והצטלמנו שוב, הוא היה ממש חמוד ולבבי, אחר כך אמרתי לו ג'קו שיהיה לך הכי טוב בעולם מכל הלב, והתנצלתי על הפלאשים (ג'קו אם אתה קורא - אתה פשוט מדהים!!!) הוא חייך וצחק... אני אומרת לכן הוא מקסים. אחרי שהוא הלך, אני באתי לאילת ואביטל שישבו על המדרגות של הבמה, התיישבתי הראיתי להן חלק מהתמונות ומיותר לציין שהתקשיתי לנשום/לדבר/לקום... וזהו, אחר כך בחוץ דיברנו קצת עם ורד, שגם היא מקסימה ומדהימה, באמת נראית לי נשמה טובה, אז ורד אם את קוראת ישר כוח ואת מקסימה! וזהו כך הסתיים לו ערב בלתי נשכח, ויש לציין שבאוטו של אילת בחזרה שרנו גשם ו... ירד גשם. לסיום, היום נר שמיני של חנוכה, חג שמח לכולנו, שהאור ילווה את כולנו תמיד. אושר, אהבה, שלווה, בריאות והגשמה עצמית. אוהבת מאוד!!!