חוויות מההופעה ב-Elgir

kapit5

New member
../images/Emo24.gifאני כבר רצה לספר לחזק

את כל המחמאות שלך.אני גם כל כך נהניתי ליפגוש אותך ואת כולן.אני חושבת שהביחד הפך את החוויה למרגשת ומסעירה.

kapit5

New member
התגובה היתה לזואי אתל שמחתי

כמובן לפגוש אותך דוריתוש. אוף אני חייבת לברר אם קניה למה כשאני מגיבה להודעה ספציפית היא קופצת למקום אחר,ואז הדברים לא ממש קשורים להודעה שמעליה.

kapit5

New member
אתל=אבל

אני גם מפתחת מימנויות בשירשורים עצמיים
בקשר לחזק-אחת הסיבות ש'לקחתי' אותו היתה כמובן שהוא ינהג הביתה כדי שאוכל לישון כי אני לומדת בימי שישי. חוץ מיזה שאני שונאת לינהוג בתוך ת'א.הסוף היה שהוא ישן כמו תינוק כל הדרך.מזלי שהייתי נירגשת ומלאת אדרנלין אז אפילו לא הייתי צריכה להילחם בעייפות.

a d i d a s 2 1

New member
חחחחח תקשיבי פיצולי

עם כמה שהיו לי כמה רגעים שממש הרגשתי שאני לא רוצה יותר! כבמעט התיאשתי ואמרתי לעצמי כןם אני חוזרת במונית ! אבל א. לא יכולתי להקים את עצמי..)(עד ש..!) ב. ידעתי שהוא צריך לבוא כל רגע.. וכל מי שדפק לי על הגב, שתדעו שזה לא יפה מצידכם אבל הכל מאהבה... ובאמת באמת באמת שכולן כולן כולן כולן כולן כאלה מקסימות, לא הייתי בטוחה שאני אגיד את זה אבל אני אומרת..אחת אחת! וג'קו...גנבו לי את השלט שהכנתי לך... כתבתי לך על אחד..." אני נשארתי נורמאלית"... ועל השני " ילד ועכשיו!" את שניהם גנבו לי.... פיצול! את חושבת שיכולתי ללכת לתצוגת אופנה אתמול? עם המון מעילים עליי? חח אוהבת את כולכם..שבת שלום יקרותיי!

milagro1983

New member
שלוםםם לכולן!!!! עדיין באופוריהההה

הייי מה נשמע .. הרגע חזרתי מהלימודים... אחרי שישנתי איזה שלוש שעות ..עדיין המומה ממה שהיה אתמול .. אתן לא מבינות אני ממש הולכת על ענננים!! ואו... ג'קוו בלייב מולי ... לידי... זה לא נתפס , עדיין !!! הגעתי הביתה... עכשיו בדיוק העלתי את כל התמונות שצילמתי ... למחשב שלי ... אני אעלה אותן ממש בשעות הקרובות... חוץ מזה , רציתי להגיד ממש תודה לדנה (moon line) שבלעדיה.. הייתי , גם אני, באמת מגיעה בטרמפים אוטובוסים וכו'... המון תודה בכלל על האוירה המהדימה .. לא ציפיתי באמת!!! ואני בטוחה שכמוני כפול אלף מונים, היתה בטח התחושה לג'קו כשהוא חווה את כל הפרץ תמיכה הזה וכל האהבה הזו.. אליו יאלה דבר אחרון לפני שאני פורשת לראות את כל התמונות כי עדיין לא ראיתי אותן!! ואת כל הסרטונים שצילמתי.. ג'קו אם אתה קורא את זה , כי הבנתי שאתה נוהג להכנס לפה כל יום בהשתתפות פאסיבית, רק שתדע שהמקומות האלה קטנים עליך...פשוט ככה ויאלה .. אנחנו רוצים מינימום קיסריה!! באהבה ענקית לכולם וכולן ושבת שלום מיכל.

hela19

New member
../images/Emo24.gifשבת שלום חומד, היה כיף..

אכן, זוהי רק הרצה, וג'קו, עוד יוזמן לבמות , לקהלים, ולפורומים הכי הכי נחשבים.. רק תזכרו, מי אמרה זאת קודם.. היה כיף לפגוש אותך מיכל, ויופי שהצלחת להצטלם איתו.. ביי, הילה.

eilati27

New member
שבת שלום מתוקיזות שלי!!!!

חמודות שלי נכנסתי "לקטנה" כי אני נוסעת עכשיו לפסטיגל עם חברה והאחיינים שלה (לראות את אהובי השני רן דנקר) שוב רציתי להגיד תודה לכולם... ג'קו אמר שהוא נכנס כל יום וקורא את ההודעות שלנו והבטיח שהוא ירשום לנו משהו,אז אם יש חדש אני אשמח לקבל אס.אמ.אס ממישהי בבקשה לא לשכוח אותי!!! אני עדיין בהלם קרב מאתמול מנסה לשחזר את הרגעים המדהימים הללו ברשא שוב ושוב... היה לי פשוט מושלם!!! אז עכשיו לג'קו... אם באמת נכנסת וקראת את ההודעות,אתה מדהים ואין עוד כמוך בארץ... שרק תצליח ואני מקווה לראות אותך בעוד אלפי הזדמנויות שיגיעו ב"ה... הדיסק באפריל זה כמו חלום שעומד להתגשם בשבילך,ובשביל כולנו... אוהבת אותך המון!!! בננות שבת שלום קבלו את אהבתי!!!

reviital

New member
אילת היפה, איזה חמוד לראות שיש לי

כאן בפורום עוד דברים משותפים עם עוד בנות... "אהובי השני רן דנקר" יש לך טעם טוב, יקירתי!

Karina85

New member
החוויות...

אח החוויות... קיבלתי אדרנלין לכל הסופ"ש
קבלו באיחור אופנתי. נתחיל בזה שמסיבות שלא כל כך היו תלויות בי הגעתי בסביבות 1 או 1 וחצי... שעה שבה היו כל כך הרבה אנשים שרצו להכנס למועדון, שהסיכוי להכנס נראה רחוק מתמיד. אני לא אלאה אתכן, העיקר שנכנסתי (ושוב תודה לאל) ותודה לכולן על המאמצים מתוקות!
ותודה לסלקטורית. קיצר... אני נכנסת כולי נושמת לרווחה עוד אגלי זיעה על מצחי מהמתח... חחח ואז ראיתי את אילת וחברתה שתיהן הכי מקסימות בעולם!!! כשנכנסתי כולן היו בשיא המינגלינג אז לא כולן שמו לב בכלל שנכנסתי... רציתי לפגוש את עדי אבל היא היתה מרוחה על הבר... הצגתי את עצמי בפני חלק מבנות הפורום... אתן כולכן מקסימות! קיצר ככה עבר לו הזמן ואז ג'קו עבר ליד בנות הפורום... ואני הייתי מצדו השני של הבר... ראיתי את אילתוש מתעלפת חחח!!! וכולן בהיסטריה, אני מהר ביקשתי סמירנוף מהברמנית ונופפתי על עצמי על מנת לקבל קצת אויר... כולן התגודדו ליד הדלת, משום מה לא הלכתי, אולי כי לא באמת ידעתי שמכניסים אתכן!!! יא ברות מזל! חחח אך ההמשך פיצה על כך. בקיצור ג'קו מגיע, אני אילת ואביטל ניצבנו צמוד לבמה בשור ההראשונה כמובן, ג'קו עובר לידי, אני אומרת לו "בהצלחה, ג'קו", הוא אומר לי תודה... בשלב זה ההכרה שלי התערערה מעט חחח!!! הוא התארגן בצד, אני ניסיתי לצלם כמה שתפסתי ... ואז הוא עלה לבמה, אני הרגשתי את הרגליים שלי מאבדות מכוחן מרוב התרגשות חחח פתאום קלטתי שאחרי כל האהבה הוירטולית סוף סוף אני רואה אותו מופיע... ואחרי כל הבלאגן... והייתי ממש מאושרת. קיצר הוא שר, אתן כבר יודעות, ניצוצות, ג'קו שרף את כל הבמה, היינו איתו לחלוטין, תוך כדי שהוא מסתכל עלינו מדי פעם, מחייך וכו'... הוא היה קצת המום מכמות ההיסטריה, ואמר "אני רואה שכל הפורום בא!" חחח... וכמה שהוא כריזמתי, אדיר, באמת פרפורמר מטורף, אין דברים כאלה!!! (נכון אילת?) זהו, ככה הוא שר ואני לא רציתי שיגמר, בנרדם על החולות נדמה לי הוא כזה כמעט ירד על הברכיים, ואני הייתי בדיוק לקו שלו מה שיצר מצב שהפנים שלו היו כמעט בדיוק מויל ויכולתי לצפות בפלא מקרוב, כמה שהוא נתן את עצמו זה לא נורמאלי... טוב, ג'קו יורד מהבמה, אני בתמימותי חשבתי שזהו, ואז ראיתי שמלא בנות נגשות אליו... מהר שעטתי לאזור, אמרתי לו שהוא היה מדהים וכו', לא זוכרת כל כך, הצטלמתי איתו, מי שצילמה לא צילמה טוב ואנחנו כזה אומרים אחד לשני - "זה צילם?!" וצוחקים, ואני כזה ג'קו אל תעשה לי את זה אני חייבת תמונה... חחח והצטלמנו שוב, הוא היה ממש חמוד ולבבי, אחר כך אמרתי לו ג'קו שיהיה לך הכי טוב בעולם מכל הלב, והתנצלתי על הפלאשים (ג'קו אם אתה קורא - אתה פשוט מדהים!!!) הוא חייך וצחק... אני אומרת לכן הוא מקסים. אחרי שהוא הלך, אני באתי לאילת ואביטל שישבו על המדרגות של הבמה, התיישבתי הראיתי להן חלק מהתמונות ומיותר לציין שהתקשיתי לנשום/לדבר/לקום... וזהו, אחר כך בחוץ דיברנו קצת עם ורד, שגם היא מקסימה ומדהימה, באמת נראית לי נשמה טובה, אז ורד אם את קוראת ישר כוח ואת מקסימה! וזהו כך הסתיים לו ערב בלתי נשכח, ויש לציין שבאוטו של אילת בחזרה שרנו גשם ו... ירד גשם. לסיום, היום נר שמיני של חנוכה, חג שמח לכולנו, שהאור ילווה את כולנו תמיד. אושר, אהבה, שלווה, בריאות והגשמה עצמית. אוהבת מאוד!!!

kapit5

New member
../images/Emo13.gifתאור מרגש

נחמד לקרוא על אותו ארוע מתואר כל פעם מזווית ראיה שונה.

kapit5

New member
../images/Emo13.gifניפגשנו בסוף הערב

כשעמדנו בחוץ ודיברנו עם ורד.אני לא יודעת אם את זוכרת .

Karina85

New member
אני זוכרת...

אבל אני לא סגורה מי מהן הייתה את. את יכולה לשלוח לי במסר תיאור קצר שלך??? אני מתה לדעת מי את!!!

a d i d a s 2 1

New member
נילוששש כפרה עליך חחח

באמת יש לך כפית קסמים... מה המצב? את באה שבוע הבא?? איך היתה הנסיעה הביתה?

kapit5

New member
../images/Emo6.gif הנסיעה היתה חלומית

ריחפתי כל הדרך הביתה,הייתי עירנית על טורים,למרות שהגענו הביתה ב-5:30 הרגשתי שאני על טורבו.נירדמתי ב-6 לשעתיים,עפתי ללימודים ועד עכשיו לא נחתי דקה.

a d i d a s 2 1

New member
תאמיני לי כל הכבוד לבעלך!!!

ואני מצטערת שבקושי יצא לי לדבר איתך.... שומדבר שהיה בשליטה שלי! :)

kapit5

New member
../images/Emo25.gifתודה אני אעביר לו את המסר

אל תיצטערי מכיוון שיהיו לנו עוד הרבה הופעות ולכן עוד הרבה מיפגשים כך שנוכל להכיר קצת יותר .גם אני שתיתי והתמסטלתי מזל שעד שג'קו עלה להופיע רוב אדי האלכוהול התפוגגו כך שהייתי מפוקסת על הבחור.

a d i d a s 2 1

New member
אני אל הייתי מפוקסת בכלל...

אם בהופעה שלו אני דברתי על המאבטח...תביני לבד... את באה שבוע הבא?

למעלה