שרשור תרגום שירים

אורי8881

New member
around the world

מתחיל מבית שני נולד בצפון ומבטיח לשעשע אותך כי אני פה בבירתה של פנסילבניה ניסיתי לא לנג'ס אבל אני חייב להזהיר אותך מהבנות הז/נות מקליפורניה מותק מאלאבמה אומרת הללויה אלהוים טוב מותק הלוואי שהקרתי אותך פזמון אני יודע}2 שזה בטוח החיים טובים מסביב לעולם אני יודע}2 שזה אתה אמרתה שלום ואז אמרתי גם תחזרי מותק כי אני רוצה לומר הייתי מסביב לעולם בחזרה מבומביי בור אהבה ערמומי עוגה על הפרצוף שלך גרים בפנים וגם בחוץ במזוודה גדולה דרך בונופיד תיכנס ל*** שלי יכולתי ביערות ויסקונסין "תאירו את העוגה" זה כינוי שהיא מנשקת אותי עושים זאת בסיסיליה פזמון אני יודע}2 שזה בטוח החיים טובים מסביב לעולם אני יודע}2 שזה אתה אמרתה שלום ואז אמרתי גם לאן אתה רוצה ללכת מי אתה רוצה להיות מה אתה רוצה לעשות רק תבוא איתי ראיתי את אלוהים וראיתי את המעיין אתה והבנות שלי נישב בהרים השוויצרים אני או שלי או אני וחבר או חופשיר יותר מציפור כי אנחנו "עושים רוק" אה או מסביב לעולם אני מרגיש צייתן קח אישה כי החיים יפים פזמון אני יודע}2 שזה בטוח !@#$!@#%^%&)*&(*&((*&)( אני יודע}2 שזה אתה !@#$!@#%^%&)*&(*&((*&)( מלכת רוסיה על תסבלי אני יודע שדיממת מספיק הייתי מסביב לעולם והרגשתי את האבתך אמרת שלום ואז אמרתי גם

אורי8881

New member
גורל דהוי(fortune faded) בלעדי!!!

אומרים שבשח-מט צריך להרוג את המלכה ואז עושים זאת או אי? דו יו?(לא יודע איך לתרגם את זה) דבר מצחיק מלך שיכול להרוג אחרים ועכשיו כל פעם שאני משחרר עמדה.... לקחת עיר בשערה הבלגן שעשית מועמד או אי? דו יו? עכשיו אתה יכול להרוג בקרוב תרגיש שאתה נשאר יותר מידי ועכשיו כל פעם שאני משחרר עמדה.... פזמון כל כך אלוהי... גיהנום של מעלית באותו זמן,גורלי הדהוי לא משנה,התוצאה של הפשע היא גורל דהוי פינת הטיפול עוד בידי ובזה לא התחשבת או אי? דו יו? ראיתי הכול נופל ועכשיו הזמן להעתיק אותו ועכשיו כל פעם שאני משחרר עמדה.... פזמון כל כך אלוהי... גיהנום של מעלית באותו זמן,גורלי הדהוי לא משנה,התוצאה של הפשע היא גורל דהוי אלוהים,אני יכול להיות חסין קליעים...... פזמון כל כך אלוהי... גיהנום של מעלית באותו זמן,גורלי הדהוי לא משנה,התוצאה של הפשע היא גורל דהוי כל כך אלוהי... גיהנום של מעלית באותו זמן,גורלי הדהוי לא משנה,התוצאה של הפשע היא גורל דהוי סוף

אורי8881

New member
תן את זה(give it away)

מה שיש לי תביא לאימא שלך מה שיש לי תביא לאבא שלך מה שיש לי תביא לאחותך ואז תרקוד ריקוד קטן ותשתה גם קצת מים מה שיש לי תכניס את זה אליך מה שיש לי תכניס את זה אליך מה שיש לי תכניס את זה אליך תכרוך עם ההרגשה על תעצור תמשיך מדמיין שאני לא רוצה להיות קמצן אתה בטח תיהיה החכם דם צעירים הוא "הפתעת" האהבה למה כולם רוצים לשמור זאת כמו קיסר פזמון תן את זה,תן את זה,תן את זה עכשיו תן את זה,תן את זה,תן את זה עכשיו תן את זה,תן את זה,תן את זה עכשיו אני לא יכול להגיד עם אני הדמות המרכזית או העני אנשים להוטים קטנים מים הסכנה תשמור על רובך כדי לאסוף את המיעוט לא מתלעב מחומר נוסף האבה חופשיה תואהב אותי תגיד הו כן!!! אני שוחר אומנות זולה אבל על רק אני יודע לא קצת אין לי זמן לחזירון שבכלא תיהיה חכם למטה עם שבוי המלחמה אף פעם לא היה זמן טוב יותר מעכשיו בוב מארלי משורר וגם נביא בוב מארלי לימד אותי לסגור את זה בוב מארלי הלך כמו שהוא דיבר אני טוב לב אתה לא רואה שאני תופס את זה פזמון תן את זה,תן את זה,תן את זה עכשיו תן את זה,תן את זה,תן את זה עכשיו תן את זה,תן את זה,תן את זה עכשיו אני לא יכול להגיד עם אני הדמות המרכזית או העני מזל שלי שאני שוחה בכשרון שלי רוקד על החיים עם זרירות בוא ושתשתה מהפוריות שלי בורך עם דלי המזל הנייד שלי אימא שלי,אני אוהב אותה כי היא אוהבת אותי עבר זמן רב ממתי שיהיה רחצה מרגיש טוב שאח שלי מחבק אותי שותה מהמיץ של האהבה הצעירה שלי מטרט ומושך אותי. יש נהר שנוצר להיות נותן אשמור אותך חם ולא יתן לך לרעוד הלב הזה לא הולך לעולם לנבול קדימה כולם זה הזמן למסור מה שיש לי תביא לאימא שלך מה שיש לי תביא לאבא שלך מה שיש לי תביא לאחותך ואז תרקוד ריקוד קטן ותשתה גם קצת מים מה שיש לי תכניס את זה אליך מה שיש לי תכניס את זה אליך מה שיש לי תכניס את זה אליך תכרוך עם ההרגשה על תעצור תמשיך מדמיין שאני לא רוצה להיות קמצן אתה בטח תיהיה החכם דם צעירים הוא "הפתעת" האהבה למה כולם רוצים לשמור זאת כמו קיסר פזמון תן את זה,תן את זה,תן את זה עכשיו}23 סוף

אורי8881

New member
otherside!!!

כמה זמן כמה זמן אני יגלוש מפריד את הצד שלי אני לא אני לא מאמין שזה רע חתך בגרוןזה כל מה ש... שמעתי את קולך דרך תמונה חשבתי שזה בא מהעבר מתי שתידע שאתה יכול לחזור אני חייב לקחת הכול לצד השני מאה שנים זה מה שאליו התכוונתי בית קברות שבו אני מתחתן עם הים דברים מוזרים לעולם לא ישנו את מחשבתי אני חייב לקחת הכול לצד השני אני חייב לקחת הכול לצד השני לקחת הכול לקחת הכול כמה זמן כמה זמן אני יגלוש מפריד את הצד שלי אני לא אני לא מאמין שזה רע חתך בגרוןזה כל מה ש... שפכתי את חיי לתוך כוס חד פעמית המאפרה מלאה ואני יורק את המעיים שלי היא(המאפרה) רוצה לדעת אם אני עדיין זונה אני חייב לקחת הכול לצד השני כוכבת מתחילה אדומה במיטתי מועמד להזדווג עם הנשמה המדממת להפעיל ואז למשוף את החוט אני חייב לקחת הכול לצד השני לקחת הכול לקחת הכול כמה זמן כמה זמן אני יגלוש מפריד את הצד שלי אני לא אני לא מאמין שזה רע חתך בגרוןזה כל מה ש... תדליק אותי כך אותי למסלול הקשה תשרוף אותי,שים אותי על הצד השני אני יצעק ויספר זאת זה לא חבריי אני אקרע את זה אקרע את זה ואז זה יווצר מחדש כמה זמן כמה זמן אני יגלוש מפריד את הצד שלי אני לא אני לא מאמין שזה רע חתך בגרוןזה כל מה ש... כמה זמן,אני לא מאמין שזה רע חתך בגרון זה כל מה ש... סוף

hellrazor1

New member
לשבור את הילדה

אני גבר חתוך מהידיעה(אין לי מושג) בקושי יש חברים באים והולכים היא הייתה ילדה רכה אך מנוכרת אנו היינו שניים חיינו התארגנו מחדש מרגיש כל כך טוב ביום ההוא הרגשת אהבה ביום ההוא מתפתל ומסתובב רגשותיך נשרפים אתה שובר את הילדה היא לא התכוונה לעשות לך שום דבר רע חושב שאתה כל כך חכם אך כעט אתה חייב להיפרד אתה שובר את הילדה הוא לא אוהב אף אחת אחרת גודלתי בידי אבי ילדת היום הוא היה הגבר זאת הייתה הדרך היא הייתה ילדה שנשארה לבד מרגישה צורך להפוך אותי לביתה אני לא יודע מה, מתי ולמה? דמדומים של האהבה הגיעו פזמון כפול שתיים המילים של השיר הזה רק מחזקות את המשיכה שלי לשיר פשוט שיר נהדר

country joe

New member
תגיד...

קודם כל כל הכבוד... אבל עשית את זה משמיעה נכון? יש פול טעויות אחי...

גיל מ

New member
higher ground - מטרה נעלה!

מטרה נעלה!!! אנשים ממשיכים ללמוד חיילים ממשיכים להילחם העולם ממשיך להסתובב כי זה לא יקח זמן רב (לא בטוח לגבי המשפט הזה) כוחות ממשיכים לשכב כשבינתיים אנשיך ממשיכים למות העולם ממשיך להסתובב כי זה לא יקח זמן רב אני כל-כך שמח שהוא נתן לי לנסות שוב כי בפעם האחרונה שהייתי על כדור הארץ חייתי בחטא אני כל-כך שמח שאני יודע יותר ממה שידעתי אז להמשיך לנסות עד שאשיג את המטרה הנעלה מורים ממשיכים ללמד מטיפים ממשיכים להטיף העולם ממשיך להסתובב כי זה לא יקח זמן רב או לא אוהבים ממשיכים לאהוב כשבינתיים מאמינים ממשיכים להאמין ישנוניים פשוט הפסיקו לישון כי זה לא יקח זמן רב אני כל-כך שמח שהוא נתן לי לנסות שוב כי בפעם האחרונה שהייתי על כדור הארץ חייתי בחטא אני כל-כך שמח שאני יודע יותר ממה שידעתי אז להמשיך לנסות עד שאשיג את המטרה הנעלה את הדיבור לא היה לי כח !!!

אורי8881

New member
שכחתי..

לא הוספתי ת'פזמון בסוף ו: 1.עבר זמן רב ממתי שהיא רחצה אותי 2.אני שוחר אומנות זולה אבל על רוק אני יודע לא קצת זהו ביי הבא בתור...... otherside

hellrazor1

New member
אה ועוד משהו

זה תירגומים אישיים לא השתמשתי בתוכנות שונות ומה זה בבילון?

אורי8881

New member
נחמד גיל

אבל מה עם שלי תתחילו לכתוב גיל זה היה פ33ה אני עשיתי את מסביב לעולם וגורל דהוי עכשיו אני עושה סקר לדבר הבא: 1.otherside 2.suck my kiss 3.save the populiation(בלעדי לי) 4.soul to sqeeze 5.give it away(יצא שווה)

לגבי התירגומים שלך

אחי רואים שאתה מתרגם את זה מהבבילון זה יוצא חסר משמעות וצריכים לתרגם את זה חזרה באנגלית כדי להבין את זה אל תתרגם מילה במילה......

אורי8881

New member
....

עשיתי את זה עם בבילון(תוכנת תירגום) וזה היה קשה מה הטעויות?

אורי8881

New member
אבל...

הם מתכוונים למלכת רוסיה תאמיני לי אני יודע חוץ מזה יש מיליוני אימאות ברוסיה נשמה

למעלה