שרשור תרגום שירים

Vdrums

New member
יאללה גם אני ../images/Emo13.gif

אפון אני אפון קטן אוהב את השמיים והעצים אני נמלה פיצפונת בודקת את זה ואת ההוא אני כלום... אז אין לך דבר להחביא ואני פציפיסט אני יכול לז$%^ אותך או, כן אני קטן לך תז@#^& חור של תחת חתיכת זין הומופובי (redneck זה כנראה איזה ביטוי מסוים) אתה גדול קשוח ומאצ'ו אתה יכול לכסח לי ת'צורה נו אז מה?

hellrazor1

New member
redneck

הם האמריקאים הדרומיים שהיו גזעניים בעיקר כלפיי כושים אבל גם נגד הומואים

dafnaleh

New member
הם בדרך כלל טיפשים,

ונקראים "רדנק" כי הם שוהים כל היום בשמש (בהיותם איכרים) והעורף שלהם אדום בשל כך.

dafnaleh

New member
אתה תמיד שר

אתה תמיד שר אתה תמיד שר אתה תמיד שר אותו דבר אתה תמיד שר אתה תמיד שר אתה תמיד שר אותו דבר אתה תמיד שר אתה תמיד שר אתה תמיד שר אותו דבר אתה תמיד שר אתה תמיד שר אתה תמיד שר אותו דבר אתה תמיד שר אתה תמיד שר אתה תמיד שר אותו דבר אתה תמיד שר אתה תמיד שר אתה תמיד שר אותו דבר

יכולתי למות בשבילך/למענך../images/Emo23.gif

משהו בתוך הקלפים אני יודע שנכון לא רוצה לחיות חיים של מישהו אחר זה מה שאני רוצה להיות וזה מה שאני נותן לך כי הוצאתי את זה לחופשי היא מחייכת בזמן שאני עושה את התקופה שלי (כמו לשבת בכלא.. נראה לי...לא היה לי רעיון אחר לתרגום...) יכלותי למות בשבילך הו, החיים שאני בוחר/מקדיש אני כאן כדי להיות המתווך היחיד בשבילך לספר לך על המבטים שהעיניים האלו ראו להפוך את זה לתנועה יפה שאני לא לא אוכל להזיק/להתעלל את יודעת שאני משתמש בחושי בשביל את יכולה לראות ש זה בכל מקום אני לקחתי הכל ואז מצאתי דרך לשתף בואי לבד ולכי לבד איתי משוטטת איתי יו זה הכל בחינם יכולתי למות בשבילך מה ש את רוצה לעשות הו החיים האלו שאני בוחר/מקדיש בואי שוב ותגידי לי לאן את רוצה ללכת כמה שזה משמעותי בשבילי להיות איתך לבד סגרי את הדלת ואף אחד לא צריך לדעת איך אנחנו ----------- בואי... ----------- -------------------- יכלתי למות בשבילך... --------------------

אל תשכחי אותי

אני אוקיינוס בחדר השינה שלך גורם לך להרגיש חמה גורם לך לרצות לתפוס מחדש (RE-ASSUME/ לא ממשיודעת איך לתרגם את זה...) עכשיו אנחנו יודעים הכל בוודאות אני אולם ריקודים (?) מלוכלך שובר-קצב גורם לשלג ליפול מעל למתחתי כף רגלך (?) לא לבד, אני אהיה שם אמרי לי מתי אתרוצה ללכת אני מעבדת מתמטיקה ששוקמת ראשונה תורידי הכל ותכנסי/תצעדי(בדרך) למונית הממהרת יש אהבה שיודעת את הדרך (אני בספק) אני הקשת בתוך תא הכלא שלך כל הזכרונות כל דבר שאי פעם הרחת לא לבד, אני אהיה שם אמרי לי מתי את רוצה ללכת -דרכים צדדיות נופלות עוד הכל יתגלה ידדתי/ידידי -אל תשכחי אותי אני לא יכול להסתיר זאת בואי שוב תציתי מחדש אני טבוע בדם וטיפש (לא בטוחה...) שתי רגלים שפשטת (להתפשט בקיצור...) בתוך מחסן הכלים עכשיו אנחנו יודעים הכל בוודאות אני יכול להראות לך לשדה הפתוח תתגברי על יותר (ויותר) יהיה תמיד גלוי לא לבד, אני אהיה שם אמרי לי מתי את רוצה ללכת
------<פזמון>---------
<חיקוי לקישוטים שאנטוני עשה בחוברת...) (ואת זה אני הכי אוהבת) אני כתם הדם על שרוול החולצה שלך להתמוטט/ליפול ועוד באים להאמין (גם את זה אין לי מושג איך לתרגם...) עכשיו אנחנו יודעים הכל בוודאות לגרום לשיער לעמוד (לסמור) על זרועך לימדו אותך איך לרקוד בתוך החווה המוזרה(?) לא לבד, אני אהיה שם אמרי לי מתי את רוצה ללכת (עוד הכל יתגלה ידדתי...)

הולך פנימה

אתה לא זורק את החיים שלך הולך פנימה אתה צריך לדעת מי שומר עליך ומי חוץ ממך חי בתוך גופך כשאתה מאט כשאתה הולך לא משנה כי יגיע זמן שהזמן יוצא דרך החלון ואתה לומד לצאת מתוך פוקוס אני אתה ואם הכל מתגלה זה אמור להיות אווו......... אתה לא זורק את הזמן שלך שב בשקט אני בשרשרת של זכרונות זה רצוני והייתי חייב לבטל כמה דמויות מהעבר שלי ואני יודע שמישהו אחרי יחזור ישר בחזרה אני לא מספר מחזה יפה (משובב נפש..) יש לי את הלילה הזה להסיר מדבק (UNGLUE) אני הרחקתי את המלחמה הזאת ע"י דברים שלא הייתה סיבה לעשותם אווווו......

מישהו

מישהו חכה לעוף איתי (אני...) מישהו אומר להתראות כל פעם שהיא אומרת שלום כי שניהםמחוברים עם מישהו אני מרחף למטה בזרם האוויר הזה אני מחרף וזה כל חלום שלעולם לא היה לי ואני כה שמח ועצוב כי שניהם מחוברים אלי כשלעולם לא הייתי גוף בכל בית יש מסגרת לכל דבר אמיתי יש שכל/מׂח אנחנו מדברים מחוץ לזה אבל אני שקלתי את זה מחדש ואני משוכנע (ש)בכל מקום שאני מסתכל יש פנים כל אחד שחי במקום בדיוק כאן כל עולם (נפרד) בכל פעם שמציירים קו עכשיו מחזיקים ומסובבים את האינסוף מישהו לוקח אותי בכל מקום שם בחוץ

העונה הראשונה

תנו להעמדת הפנים לחלוף ולעונה הזאת להיות הראשונה הצללים נהיו אנחנו אז אנחנו מכוונים אז זה פה ושם בין כאן ושם נהיה החלל שלך כל יום זה קוטל כשהזמן הופך למקום (מישהו חוץ ממני הבין...?) אורות מתחילים להיות שם לדבר על כל הרגשות שלו בשביל הירח (לאור הירח) אפילו שהשקר קוטל אותו בהילה הזאת רוע מסביב להילה הזאת רוע זה מתנהל ע"י רוע אתה מעורב עכשיו באקו שלי אתה מתגבר על הפצעים בעצם אנשים בשגגתם תעבור דרך (משהו) ותמשיך הלאה עזוב את תא המחשבה הבודדת הזאת להמשיך לרחף על סדר/תרגול אני אמשיך לחכות לעצמי להיות צנוע, לקחת את זה בדרך האישית כמוני בקול (רם) אפילו שמחכים תא החלל שמחזיק אותי

לפרק חלל

אני לא יכול לחכות אני לא יכול לחכות שהזמן יתפרק השתמש בזה לאופנוע אתה תסתובב ישר מחוץ לנק' המבט אתה לעולם לא תהיה איפה שתהיה אתה חוזר למירוץ חסרי הפנים לפרק חלל לפרק חלל כדי ללכת ממקום למקום לחלום שאת/ה מת/ה זה מוציא אותך מדעתך הקירות השחורים שך החלל לוקחים אותי כל הדרך

רחוק ובכל מקום

אני כן חולם אותך תרשי לי להאמין בך שאני הוא האמיתי אני רואה אותך נושמת מחתחת למים רואה את שני הצדדים של הדלת לא התכוונתי שתבני מה שקנית אני רחוק ובכל מקום כדי להספיק כל חיים מלאים במה שיהיה יהיה... אם רצוני שלי הוא ממני איך אני אקח נק' מבט אחרת איך אני אשתה את כל החוף אני מברך אותך וטורק את הדלת בפנים את באה בכל הדרכים זה לפני הרבה, הרבה זמן, (ש) זה לוקח מקום (ואז מתחיל הליווי השמיימי והמלאכי....) אני עונה על השאלות עכשיו למה כי אני היחיד שנושא תשובות לאבות שלהם שנושא שמיים אפורים לשמש אנ לא המסילה אני עוזב הכל לאוויר מעביר תנועת כביש מהיר רק שוכב שם.... שאי אותי מפה בואי בכל הדרכים שני הצדדים של הדלת הדלת הסגורה והפתוחה

להשאר

אני הומה כשאני הולך (ממקום כלשהו...) אני חי כאן כדי לחלחל דרך השיר הזה
היי לה.... אני לא יכול להמשיך אני אבוד אני אהיה שם מודלק ומכובה הי לה.... וכשאת מגיעה לנק' הזאת את חומה/קיר (חומה
-סיוון...) וכשאת נראית מדממת את מקבלת שיחה הו בבקשה קח אותנו טעינו אנחנו חיים עכשיו כדי להחיות מקם את צעדי סלול את דרכי באותה הדרך כמו באותם הצלילים בקלטת וכשאת מציירת קו הוא הולך לאן שאת רוצה וכשהצללים צועדים לפניך הם מתחילים ומפסיקים עם העשירים האלה אנחנו הולכים והולכים נתנו לזמן הזה כל מה שקיבלנו אנחנו מנגנים ככה כי ככה אנחנו מרגישים זה משמעותי בשבילי כשהעמדת פנים נעשית אמיתית

נזרקת

נישאת דרך הדרך הזו כ"כ רחוק לבד ימים דבוקים לעצמם למה ששגוי ובקרוב הגבעות יבלו אוצנו תכניות יחלפו על פניה (ה)אדמה שעל הקירות פרושה/מסודרת אני יודע שכואב לך סדרה/שרשרת/רצף בשביל הסיבה של להשאר למטה זה מתיש אותך/גומר אותך נזרקת מאהבה שוב חלומותייך כולם הסתיימו

למעלה