אל תשכחי אותי
אני אוקיינוס בחדר השינה שלך גורם לך להרגיש חמה גורם לך לרצות לתפוס מחדש (RE-ASSUME/ לא ממשיודעת איך לתרגם את זה...) עכשיו אנחנו יודעים הכל בוודאות אני אולם ריקודים (?) מלוכלך שובר-קצב גורם לשלג ליפול מעל למתחתי כף רגלך (?) לא לבד, אני אהיה שם אמרי לי מתי אתרוצה ללכת אני מעבדת מתמטיקה ששוקמת ראשונה תורידי הכל ותכנסי/תצעדי(בדרך) למונית הממהרת יש אהבה שיודעת את הדרך (אני בספק) אני הקשת בתוך תא הכלא שלך כל הזכרונות כל דבר שאי פעם הרחת לא לבד, אני אהיה שם אמרי לי מתי את רוצה ללכת -דרכים צדדיות נופלות עוד הכל יתגלה ידדתי/ידידי -אל תשכחי אותי אני לא יכול להסתיר זאת בואי שוב תציתי מחדש אני טבוע בדם וטיפש (לא בטוחה...) שתי רגלים שפשטת (להתפשט בקיצור...) בתוך מחסן הכלים עכשיו אנחנו יודעים הכל בוודאות אני יכול להראות לך לשדה הפתוח תתגברי על יותר (ויותר) יהיה תמיד גלוי לא לבד, אני אהיה שם אמרי לי מתי את רוצה ללכת
------<פזמון>---------
<חיקוי לקישוטים שאנטוני עשה בחוברת...) (ואת זה אני הכי אוהבת) אני כתם הדם על שרוול החולצה שלך להתמוטט/ליפול ועוד באים להאמין (גם את זה אין לי מושג איך לתרגם...) עכשיו אנחנו יודעים הכל בוודאות לגרום לשיער לעמוד (לסמור) על זרועך לימדו אותך איך לרקוד בתוך החווה המוזרה(?) לא לבד, אני אהיה שם אמרי לי מתי את רוצה ללכת (עוד הכל יתגלה ידדתי...)