שרשור תרגום שירים

עם אף אחד

אטום את חופייך הרחבים עם אף אחד ביניהם את מגישה את המחוון הדהוי שלך את יודעת שמישהו קרה (לא משהו) ואת לא אמורה להזין את הדברים האלה אבל בואי נלך לה לה לה... מפיג את לילותיך את דוהה ללבן את משכיבה אותי כשאני הולך לחנות/מחסן צער זה אני, אני לא עצמי יותר נגני את האושר(העילאי) הזה עוד פעם אחת אני לא שלך ואני לא שלי העפי סולם/"רכבת" הגרב (????) הרכבת מתה מהנסיעה קומי שמעי את גורלך נטען שוב ----------- רציחות -----------

רגעים בלתי-ניראים

אקסטרא זמן כשאת חושבת שהכל נגמר חיה חיים כשאת צריכה להתגלגל הלאה ולמות (זה עליי...) אני לא מרגיש כאב אני לא נוסע בקו הזה לרחף ולהרגיש את הקרקע מתקרבת אקסטזי הופף כל צעד למייל כשזה הופך ביזבוז/מחליש למה לחכות בשביל חיים יקרים כאב רחב בפיזור כחול לבן כל השבילים מתפצלים חיים הם דרך של פתיחות כל השמות נוסעים עם בעליהם אלה שאין להם חלל זזים מסביב אני רואה רגעים בלתי ניראים בכל עיר כל בכי הוא רגש מודחק השמחות מתוכננות ואז הם מגיעים הם הולכים איתך או בלעדיך

מייצג

אני מייצג פנים של אור אני אקח את מקומך, זה הכל נכון אני לא מהסס הפעם אני רק רואה עד כמה שאני מגיע אני מופיע מחדש עוצר/ מהסס גנבתי את התחום הזה אם אני נינוח/רגוע אתה לעולם לא מגיע לסוף אתה מתנער מתוך עצמך שוב גילוי הפנים שקפאו בקור היי כולכם/כולם ( HEY Y'ALL=HEY YOU ALL) מרים את הגשם בדרך/צורה אחרת היי כולם...

בכפור

נכשלתי לעשות במה שניסיתי (נכשלתי במה שניסיתי לעשות) אני הייתי הקירות האלה וכל מי שמת שומע זמנים אחרים המידייום/דחיפות הזאת לא מוכרת לי ומופיע להיות בלתי מושג ע"י כל מי שהכרתי תראה לי פחדים בלתי ממוקדים בתחפושת תראה לי שאני חייב לחיות כדי למות (זה נכון...) האגם הזה עולה באש זה היה כל חלום בשבילי וזה היה כל מאווה אני ער עף באוויר אני חוזר וזה מכסה אותי בחמימות/נוחות הגלים האלה הם הקראיה של הזמן מה שנשלח קדימה אני שלחתי אחורה כמו בכפור (למרות שזה נשמע "לכפור"

רוויה

אני מרגיש שגלגלים מסתובבים אני מרגיש שגלגלים מסתובבים סביב נגן מחדש אנחנו עשינו אותך מה שאתה אנחנו הבאנו אותם במעלה הגבעה אנחנו הבאנו אותם כדי לגלגל אותם למטה בבוקר אור חייב לנקות אותך אני עצוב שהזמן ברח ממני זה דוחף לפני כל היום תזכיר לי מה יכלתי להיות אני מרגיש שאני מאיץ ככל שאני מאט אני הפוקוס של ההורדה אני האחד שתפס מה שהוא איבד וסיבב את זה מסביב

רגעים שחווית(לא בטוחה)

כל מה שמסביבך זה להרגיש ולצפות בך הם משמשים דוגמא לקלף את הצליל ומצאתי כאב שממשיך לבד להיות כאוס מסודר יש לי רקע להבנה צופה בקפיצה הראשית אלו היו הפחדים שלך להיות שם כמו מי שאת מציגה להגיד להתראות הכל שוב ואת תמיד חופשייה עכשיו לא זייפתי את זה אז יכלת להעלם אכפת לי ממה שבזבזתי אני זוכר כל סוף אני מעמיד פנים להיות משהו אני הסתכלתי לזה ישר בעיניים רגעים שהיו לך לנגן סביב עם כי בתוך הפעולות אין זמן שידלתי אותך לצור סיבה אני שומע אותך בתוך החלל דחוף זה לנצָח עכשיו עתיד בלתי יציב נצנוץ התנועה שלך לשבת זה כמו למסגר אגס או לשמור צלילים התנגתי להבין זאת איך שרסיסים יוצרים שיר התרגלתי לעזור לגוף של עבודה שלעולם לא תהיה שקיעה/נפילה של הסוג הכי מבולבל קיבל הרגשות של קפיצה מסביב הסוג הראשון מנגן סביב לנשמות הם נהנים עם כל מ שאת מכירה קשר שנמצא לעולם לא נעשה כל פעם (כש)אנחנו טוענים רגשות שכאנחנו מנגנים

למעלה