שרשור תרגום שירים

dafnaleh

New member
תודה, אך

bell זה פעמון belly זה בטן צחקוקי בטן, כך אני מרשה לעצמי להניח, הם gigglings כאלה, או צחקוקים שגורמים לך לאחוז בבטן מרוב צחוק. אין כזה ביטוי בעברית, אז עשיתי אותו לאחד כזה.

agent Y

New member
אהה סבבה

אני כמו לכלוך יש שמתבגרים ויש שנהיים צעירים (הרי אי אפשר לכתוב 'מצטערים'...) חי כדי לאהוב ונותן טון טוב מנדנד לאישה היא האחת אני כמו לכלוך אני כמו לכלוך אני כמו לכלוך אני כמו לכלוך הארץ נעשתה מלכלוך/אבק ויערות ואני הייתי מים אילו יכולתי חי בחלום בתוך הזרם שלך חי בחלום יש שנעשה איטי ועמוס מידי (עומס-יתר) חייב להתגלגל הלאה כשאת אמרת בואי נפתח (את הרוסכן של...)(לובה:פותח זה ריץ'ריץ'...) ובואי נפרוש/נגלה (את מה שיש בתוך ^ בקיצור...) מכתב למי שיותר טוב יאללה לדרך (לשלוח אותו...) חלל עשוי מהכל ואני הייתי אש שאני מביא חי בחלום באביב שלך חי בחלום ------------------ ומהתחלה... ------------------

טעות ביוזר...../images/Emo13.gif

עולם מקביל עמוק בתוך העולם המקביל נעשה קשה יותר ויותר להגיד מה בא קודם מתחת למים איפה שמחשבות יכולות לנשום בקלות הרחק נעשת/נוצרת בים בדיוק כמוני (יחי הגולשים!בים לא בנט...) ישו, אני רשע אני מלך קליפורניה (בצדק...
אני נשבע שזה בכל מקום זה ה-כ-ל בוהה ישר לתוך השמיים או בחיי... מערכת סולרית שמתאימה בתוך עיניך מיקרוקוסמוס היית יכול למות אך אתה לעולם לא מת קורי עכביש תעיף מבט בכוכבים בראשך שדות של חלל ילד --------- פזמון 2x --------- שינויים פיזיים שנולדו בתוך ליבך מבדרים התפרצות עצבים(סדנא לעצבים
ממולץ...) מה שעושה אותנו דומים יבורך ליבך ילדה/בחורה (ילדונת..?) להרוג את הלחץ כמו בגשם (---kill the pressure it's raining on) בחורות עסיסיות (הומוריסטיות) כשאת/ה שומע/ת את השיר המוכר אני איתך ---------- פזמון2x --------- אררררררררררררררררררר ייייייייייייהההההההההההההההה...[חיקוי של אנטוני צורח (אבל צורח יפה...)]

dafnaleh

New member
lu!

תרגום מצויין מלבד לשני דברים: 1. salty cheeks! לחיים מלוחות! (מרוב דמעות, אני מניחה), בחורות= chicks. cheeks= לחיים. Salty= מלוח. 2. "להרוג את הלחץ כמו בגשם"- למה "כמו בגשם"? אני בעד: "הרוג את הלחץ, יורד גשם על לחיים מלוחות".----> kill the pressure it's raining ON salty cheeks.

רקמת הצלקת

רקמת צלקת שהלוואי והיית רואה סרקזם מאסטר יודע-הכל סגרי את עיניך ואני אנשק אותך כי עם בחורות שאני אחלוק עם בחורות שאני אחלוק זהו נוף בודד עם בחורות שאני אחלוק זהו נוף בודד........ ---------- סולו... ---------- דוחפת אותי לנגד הקיר צעירה קנטקית בחזיית פוש-אפ הכל נופל על כולי ללקק את ליבך ולטעום את בריאותך כי עם בחורות שאני אחלוק זה נוף בודד דם נערה בתא שירותים נערה דרומית בדיבור/עם מבטא איטי(לא יוצא התרגום...:| נפנוף לשלום לאמא ואבא כי עם בחורות שאני אחלוק זה נוף בודד 2x דיבור רך עם לסת שבורה צעד החוצה אבל בלי לריב/להתקוטט הסתיו מתוק אנו קוראים לזה שלכת אני אעשה אותו לירח אם אהיה חייב לזחול עם בחורות שאני אחלוק זהו נוף בודד...... ------------------------------------------- סולו מדהים של ג'ון אני חייבת להגיד...
------------------------------------------- ----------------- חזרה לבית ראשון... ------------------

hellrazor1

New member
בסקאר טיש

במקום סרקזם מאסטר יודע הכל עדיף ציניות, מר יודע הכל

תיקונים, ברשותך...

רקמת צלקת התרגום שלך: "עם בחורות שאני אחלוק זהו נוף בודד" הצעת תיקון: "עם הציפורים (זה ציפורים
) אחלוק את הנוף הבודד הזה" התרגום שלך: "דם נערה בתא שירותים" הצעת תיקון: "איבוד דם בתא שירותים" התרגום שלך: "אני אעשה אותו לירח אם אהיה חייב לזחול" הצעת תיקון: "אגיע לירח אם אצטרך לזחול" כפפת הקטיפה הזאת התרגום שלך: "לסודותינו המשותפים" הצעת תיקון: אני חושבת שפה זה אמור להיות "למנגינה המשותפת שלנו", אבל אני לא בטוחה. התרגום שלך: "מישהו קרוב שאפשר להביט ישר דרכן" הצעת תיקון: "מישהו קרוב שיכול להביט ישר דרכן" (*מדובר על אותו מישהו קרוב) התרגום שלך: "נכשלתי ואת יודעת שאעשה הכל" -כאן אני לא בטוחה בדיוק איך לתרגם את זה אבל מדובר על נפילה, לא כשלון- התרגום שלך: "כי יש אחת יודע מאיפה אני" הצעת תיקון: "כי יש אחת שיודעת מאיפה אני" הכל בגדר הצעות, תקבלי או תזרקי לפח, איך שבא לך

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

אני מקווה שתראי את זה בכלל, אחרת עבודתי הייתה לשווא

תיקונים שלדעתי

כן צריך לשנות זה מה שאמרת הראשון...השלישי, "כפפת הקטיפה הזאת" התיקון השני,אהמממ וזהו.. לדעתי את השאר לא צריך לשנות...

חרסינה

חרסינה האם את מתבזבזת בתוך עורך האם את מתגעגעת לאהבת קרובייך נסחפת וצפה וגוועת חרסינה האם את מריחה כמו ילדה כשאת מחייכת את יכול לסבול להתחלק עם הילד שלך (?) נסחפת ןצפה וגוועת סהר קטן כל היום סהר קטן חרסינה האם את יכולה לסחוב את הירח ברחמך מישהו אמר שאת גועעת מוקדם מידי נסחפת וצפה וגוועת חרסינה האם את מתבזבזת בעורך האם את מתגעגעת לאהבת קרובייך מנמנת ונמסה וגוססת סהר קטן כל היום סהר קטן....

כפפת הקטיפה הזאת

קרוב לעורי (אני מכירה את ההרגשה הזאת...) אני נופל פנימה מישהו שהיה... יושב ליד הטלפון אני עזוב בשטח אחר ג'ון אמור לחיות מעל הגיהנום רצוני בסדר/טוב... אף אחד לא מחכה בשבילי שאכשל רצוני יכול להפליג, כה (לא כן,כה-Yaeh...) זה כזה בזבוז להיות מבוזבז מלכתחילה אני רוצה לטעום את הטעם של להיות פנים מול פנים עם חן עדין/המוני למדטות (לעשות מידיטציה) על החלום הכי חם וכשאני הולך לבד אני מקשיב לסודותינו המשותפים עיניך הסולריות הן כמו שום דבר שראיתי אי-פעם מישהו קרוב שאפשר להביט ישר דרכן נכשלתי ואת יודעת שאעשה הכל אעשה בשבילך מפליג לעבר השמש כי יש אחת יודע מאיפה אני אכפת לי ממך באמת שכן באמת שכן בואי תתקרבי עכשיו שתוכלי לשכב ישר לצידי יושב לבד בשמש כותב לך מכתב מתגבר על עצמי --------------- !!!!!!!!!!!!!!! --------------- עיניך הסולריות הן כמו שום דבר שראיתי אי-פעם מישהו קרוב שנעשה בשבילך נכשלתי ואת יודעת שאעשה הכל אעשה בשבילך קרוב לעורי מישהו שהיה אני נופל פנימה אסונות הם רק עוד כוכב שנופל בחצר שלי ג'ון אמור לחיות מעל הגיהנום רצוני טוב להשתוקק להיות עם מישהו לספר לו (ש)אני אוהב את הריח שלך

dafnaleh

New member
עשית לי חשק

יכלתי לשקר חייב להיות משהו במה שאני מרגיש שהיא לא רוצה שארגיש הבהיות שלה בי חותכות אותי לי לא אכפת, אתה רואה, אז מה אם אני מדמם? ובכן, לא אוכל לשנות את רגשותי, פניי לא יראו לעולם את מה שלא אמיתי. לא נראה שלהר יש את הצורך לדבר מבט החולק כל כך הרבה ימים ההרגשה המתוקה ביותר שיש לי ממך- הדברים שאמרתי לך הם נכונים. לא אוכל לשנות את רגשותי, פניי לעולם לא יראו את מה שלא אמיתי. יכלתי לשקר, אני כל כך טיפש, עיני לא היו יכולות מעולם מעולם מעולם לשמור על הרוגע שלהם הראתי לה ואמרתי לה איך היא התקיפה אותי אבל נדפקתי עכשיו אבל עכשיו היא עזבה, כן, היא הלכה מכאן שיר מלא נשמה, שלא יישאר. אתה רואה, היא מתחבאה כי היא מפחדת, אבל לי לא אכפת אני לא אחסוך את עצמי ממנה. יכלתי לשקר, אני כל כך טיפש, עיני לא היו יכולות מעולם מעולם מעולם לשמור על הרוגע שלהם הראתי לה ואמרתי לה איך היא התקיפה אותי אבל נדפקתי עכשיו נדפקתי.

למעלה