CMV- Country Music Videos
|

blah blah story

New member
../images/Emo79.gifCMV- Country Music Videos../images/Emo79.gif|../images/Emo150.gif

כמו שהבטחתי - להלן הקליפים של שאניה. תהנו (ד"א - התחלתי לאסוף את כל החומר על הקליפים בשעה 22:30 וסיימתי ב 2:45 - לפחות העברתי את המשמרת בנעימים
)

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifWhat Made You Say That../images/Emo44.gif

הסינגל הראשון של שאניה – מהדיסק הראשון (הרשמי) שלה. צולם במיאמי ביץ ויצא בפברואר 1993 השיר הגיע לכותרות בזכות הקליפ החושפני שבו רואים את הטבור של שאניה. הקליפ שהה 18 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום 55 בנימה אישית – אומנם זה השיר והקליפ שתפס את עינו של מאט – ואני מודה לו על זה אבל לדעתי זה אחד השירים החלשים שלה והקליפ בכלל משעמם. מזל שהפופיק שלה עניין את מאט – אחרת היא לא הייתה שורדת. בקיצור
(רק בגלל שרואים לה את הפופיק
)

LeAnnDylan

Well-known member
רגע רגע

לא טענת איפשהו למטה שאת כל השירים שלה היא כתבה יחד עם מאט? אם רק אחרי שהקליפ הזה צולם הוא שם לב אליה זה אומר שאת השירים באלבום הזה היא כתבה בלעדיו. לא?
אגב מדהים איך תקופה יכולה לכער אישה כל כך יפה
והשיר עצמו לא נוראי אני מחבבת אותו (בהתחשב בעובדה שזו בערך הפעם השניה שאני מקשיבה לו
)

blah blah story

New member
אז ככה.

הדיסק הראשון שהיא הוציאה שנקרא shania twain הוא היחידי שהיא לא כתבה את השירים בו. כלומר, היא השתתפה בכתיבה אבל היו אנשים "מנוסים" יותר שהחליטו בסופו של דבר. חב' התקליטים שלה לא נתנו לה להתערב והחליטו את הכל לכן הדיסק הזה הוא יותר הקול שלה מאשר המילים שלה. היא תמיד אומרת שהיא שנאה את הכתיבה המשותפת עם אנשים זרים כי היא רגילה לכתוב בקצב ובמוזה שלה ולא כשהושיבו אותה בחדר והכריחו אותה לכתוב. לאחר שהדיסק יצא מאט ראה את הקליפ של what made you say that והחליט שהוא חייב להכיר את הגברת ופנה אליה בתור מפיק מוזיקלי. הם כתבו שירים ביחד בטלפון וכתוצאה דיברו המון בטלפון גם על דברים אישיים. בסופו של דבר הוא בא לאחד הדברים האלה של המעריצים ופגש אותה שם...והשאר היסטוריה.

LeAnnDylan

Well-known member
וזו הייתה ערימת קשקוש שהייתי חיה טוב יותר

בלעדיה. לפעמים אני מצטערת שאני שואלת שאלות... סתםכפרה. תודה רבה על התשובה, השכלתי.

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifDance with the One That Brought You

יצא במאי 1993 בוים ע"י שון פן הקליפ שהה 11 שבועות במצעד בילבורד והגיע עד מקום 55 בנימה אישית – אחד השירים והקליפים האהובים עלי. שאניה נראת מדהים בקליפ והחיוכים שלה שווים מליון דולר. ואהבתי את הסיפור בקליפ של התקופות השונות. בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
אני חושבת שבתור קליפ תקופתי

הוא חביב פלוס. עכשיו כשאני צופה בו בעיני מודרניות הוא נוראי בעיניי והשמנמן הזה אמור להיות הרקדן החתיך? הל נואו!!!

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifWhose Bed Have Your Boots Been Under?

יצא בינואר 1995 בוים ע"י ג'ון דרק הקליפ שהה 20 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום 11 בנימה אישית – הקליפ הזה מצחיק אותי. איך לעזאזל הם הצליחו להתעלם ממנה?! היא אשכרה שוכבת להם על השולחן ורוקדת על הבר!! ולדעתי היא נראת בו מדהים.
בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
אני ממש אוהבת את הסטייל שלה בקליפ הזה

אני ממש אוהבת איך שהיא נראית פה לא רק ביחס לתקופה אלא בכללי. לדעתי היא צריכה לחזור למראה הכפרי יותר, הוא ממש מחמיא לה.

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifAny Man of Mine../images/Emo44.gif

יצא באפריל 1995 צולם בחווה של בו דרק ובוים ע"י בעלה ג'ון דרק הקליפ זכה בקליפ השנה בטקס הקאנטרי של קנדה ושל אירופה. הקליפ שהה 20 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום ראשון שם שהה במשך שבועיים – והפך להיות הסינגל הראשון שהגיע למקום הראשון. משהו שגיליתי עכשיו – מסתבר שעשו פרודיה לשיר הזה – קורע מצחוק
http://www.youtube.com/watch?v=QCz_SBS86gg בנימה אישית – השיר והקליפ הראשון של שאניה ששמעתי וראיתי זה הקליפ שגרם לי להתאהב בשאניה – אז איך אני יכולה להגיד עליו משהו רע? אני עדיין זוכרת איך ראיתי את הקליפ ב VH1 והתלהבתי – ולא ידעתי איך אני מוצאת מידע על הזמרת הזו (מי בכלל ידע להגות את השם שלה) אני חושבת שהטלוויזיה הייתה פתוחה על הערוץ במשך ימים ארוכים רק בשביל לתפוס עוד פעם את הקליפ. (מזכירה לכם שזה לפני עידן האינטרנט) בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
הקליפ פראדויה FAIL../images/Emo6.gif

יש בו כמה קטעים משעשעים אבל בגדול הוא דיי ליים. הקליפ של שאניה לעומת זאת
זה אחד השירים שלה שאני הכי אוהבת. הקליפ עצמו לא מתוחכם במיוחד אבל היא נראית בו נהדר אז מה צריך יותר מזה? אגב הקטע שכתבת מי בכלל ידע להגות את שמה
זה מזכיר לי שבהתחלה הייתי צריכה לריב עם כל אלה שהיו קוראים לה שנייה (על משקל טניה) ולהסביר להם שלא הוגים את זה ככה
חוץ מזה שיש לה וואן פיס אוף אסס

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifThe Woman in Me../images/Emo44.gif

יצא באוגוסט 1995 צולם בקהיר הקליפ שהה 20 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום 14 בנימה אישית – קליפ ככה ככה הקליפ לא קשור לשיר בכלל. ולא כ"כ אהבתי את הבגד של שאניה – בעיקר את התחתונים הלבנות בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
תחתונים הם לבנים לא לבנות...

מה היא קשורה קהיר |מעקםאף| השיר עצמו שיר טוב אבל לדעתי שיר בחיים לא היה אמור לצאת כסינגל. אגב מה יש לא לאהוב בבגד שלה? בסך הכל שמלה לבנה פשוטה.

blah blah story

New member
(If You're Not in It for Love) I'm Outta Here

יצא בנובמבר 1995 הקליפ זכה בוידאו השנה בטקס קאנטרי של קנדה בשנת 1996 הקליפ שהה 20 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום ראשון. בנימה אישית – אחד הקליפים האהובים עלי! אני כ"כ אוהבת את ההרגשה שהוא משרה ונראה שהם נהנו לצלם אותו. (מה גם שאני ממש אוהבת את מה שהיא לובשת ) ס-ק-ס-י-ת בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
מה יש לאהוב בקליפ הזה?

הוא מזעזע והיא נראית מזעזע
יואו זאתי עם האוברול ג'ינס שרק צד אחד סגור לה מזכיר לי אותי בניינטיז. הייתי הולכת רק עם אוברולים ותמיד סוגרת רק צד אחד. זה היה מגה שיק אז
איזה מכוער זה אלוהים

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifYou Win My Love../images/Emo44.gif

יצא בינואר 1996 כמו שכתבתי בשרשור אחר – השיר היחידי בדיסקים שלה (חוץ מהראשון כמובן) שהיא לא השתתפה בכתיבה את השיר כתב מאט כשיר אהבה לשאניה. הקליפ שהה 20 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום ראשון. בנימה אישית – אני לא כ"כ אוהבת את השיר הזה. (לפני שידעתי שמאט כתב אותו) אבל אני יותר לא אוהבת את הקליפ – היא נראת בו כמו זונת צמרת ועוד תקעו לה את הנקודת חן המפגרת הזאת. בקיצור

למעלה