CMV- Country Music Videos
|

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifDon't!../images/Emo44.gif

יצא בדצמבר 2004 הקליפ שהה 15 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום 24 בנימה אישית – אחד הקליפים האהובים עלי – ואחד השירים האהובים עלי. תקשיבו למילים שלו – הוא פשוט מדהים. יש תמונה שהיא יושבת באמצע החדר עם השמלה האדומה – זה היה השולחן עבודה שלי תקופה ארוכה. (אני לא מצליחה למצוא אותה כרגע. כשאהיה בבית אחפש) בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
בובז!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

השיר מושלם ושאניה נראית מעולה בכל הוריאציות.

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifI Ain't No Quitter../images/Emo44.gif

יצא במאי 2005 הקליפ האחרון שהיא שחררה עד כה הקליפ שהה 14 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום 45 (שזה אומר שזה הקליפ הכי כושל שלה) בנימה אישית – אני מאוד אוהבת את הקליפ ואת השיר. אני אוהבת את הקליפים שנראה ששאניה נהנתה לעשות אותם היא נראת ממש משוחררת.. ואני חושבת שלא נעשה מספיק פרסום לקליפ ולכן הוא לא הצליח. בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
היא מהממת בקליפ הזה

אוהבת את הסטייל שלה פה היא כזו סקסית אבל השיר הזה אחד הפחות טובים שלה בעיניי.

LeAnnDylan

Well-known member
זו ההזדמנות שלי להודות

שאני בכלל לא מכירה את הקליפים שלה. כאילו יש את הממש מוכרים שכל הזמן שודרו בטלוויזיה אז יצא לי לראות כמה פעמים אבל בתור אחת שלא צופה בקליפים, אצל שאניה זה לא שונה לכן אעשה לי עכשיו שעת צפיה וארשום את התרשמותי. ולפני הכל -
ענקית על ההשקעה!
שמחה שזה העביר לך את המשמרת בנעימים!

LeAnnDylan

Well-known member
יואו לקחו לי כמעט שעתיים לסיים הכל :|

היה מהנה אבל
תודה רבה על ההשקעה
שאניה
הבובז של שאניה

LeAnnDylan

Well-known member
מתי קרי אמרה שהיא לא אוהבת אותה?../images/Emo12.gif

וכן יש לי את הטקס הזה על המחשב צפיתי בקטע הבובז שלה כמה פעמים בעבר.

תודה על ההשקעה../images/Emo140.gif../images/Emo47.gif../images/Emo236.gif

אבל סתם שתדעי שבCMV אמיתי יש שאלות חופרות בסוף
אני דורשת שאלות חופרות!

blah blah story

New member
../images/Emo35.gifשאלות../images/Emo35.gif

שאלות: 1) מהו הקליפ האהוב עליך ולמה? 2) מהו הקליפ השנוא עליך ולמה? 3) האם יש שיר מסויים של אותו אמן המגיע לו קליפ? אם כן, על מה הקליפ צריך להיות? 4) מהו הקליפ הכי לא קשור לשיר? 5) באיזה קליפ האמן נראה הכי טוב בו? 6) באיזה קליפ האמן נראה הכי גרוע בו? 7) האם יש קליפ שהייתם מעדיפים לוותר עליו? 8) האם הקליפים של האמן הם מוצלחים( לפחות רובם)?( אפשר לדבר על יצירתיות, לבוש, לוקיישנים ובלה בלה) 9) (רלוונטי לאמן) האם אתם אוהבים את הקליפים שלקוחים מ\כוללים את הופעות בלייב\ מעריצים\ מאחורי הקלעים?

LeAnnDylan

Well-known member
למה זה היה טוב רווית? ../images/Emo69.gif

1) מהו הקליפ האהוב עליך ולמה? No One Needs to Know ו- Don't Be Stupid כי לפעמים הפשטות עובדת. 2) מהו הקליפ השנוא עליך ולמה? You Win My Love באמת צריך להסביר למה? 3) האם יש שיר מסויים של אותו אמן המגיע לו קליפ? אם כן, על מה הקליפ צריך להיות? Nah! 4) מהו הקליפ הכי לא קשור לשיר? רוב הקליפים שלה לא קשורים לחיים אבל אממ The Woman in Me? 5) באיזה קליפ האמן נראה הכי טוב בו? Forever and for Always, Don't ו- Home Ain't Where His Heart Is 6) באיזה קליפ האמן נראה הכי גרוע בו? ‫(If You're Not in It for Love) I'm Outta Here‬ , You Win My Love ו- Up 7) האם יש קליפ שהייתם מעדיפים לוותר עליו? למה לוותר גם כשהיא כונפה היא מהממת. 8) האם הקליפים של האמן הם מוצלחים( לפחות רובם)?( אפשר לדבר על יצירתיות, לבוש, לוקיישנים ובלה בלה) בטח מוצלחים. מהממים
9) (רלוונטי לאמן) האם אתם אוהבים את הקליפים שלקוחים מ\כוללים את הופעות בלייב\ מעריצים\ מאחורי הקלעים? יש רק שנים והם בסדר איי גס. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Guncrazy

New member
עונה

1) מהו הקליפ האהוב עליך ולמה? Ka-Ching! 2) מהו הקליפ השנוא עליך ולמה? למה שנאת חינם? 3) האם יש שיר מסויים של אותו אמן המגיע לו קליפ? אם כן, על מה הקליפ צריך להיות? I Ain't Goin Down 4) מהו הקליפ הכי לא קשור לשיר? ‫(If You're Not in It for Love) I'm Outta Here‬ 5) באיזה קליפ האמן נראה הכי טוב בו? Forever and For Always 6) באיזה קליפ האמן נראה הכי גרוע בו? זה עם הנקודת סינדי קרופורד 7) האם יש קליפ שהייתם מעדיפים לוותר עליו? למה לוותר? אין לה מספיק בעיניי. 8) האם הקליפים של האמן הם מוצלחים( לפחות רובם)?( אפשר לדבר על יצירתיות, לבוש, לוקיישנים ובלה בלה) בטח. מה לא יצירתי באופנה גרוזינית? 9) (רלוונטי לאמן) האם אתם אוהבים את הקליפים שלקוחים מ\כוללים את הופעות בלייב\ מעריצים\ מאחורי הקלעים? וודאי. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Guncrazy

New member
וואו איזו השקעה!!

כל הכבוד לך
שאניה מהממת! אני בניגוד לדילן מכירה את הקליפים שלה אז אני לא באמת צריכה לשרוף שעתיים מהחיים שלי כדי לצפות בהם בפעם הראשונה אבל יהיה נחמד להכניס את כולם לרשימת השמעה ביוטיוב ולנגן אותן במהלך היום.

למעלה