CMV- Country Music Videos
|

LeAnnDylan

Well-known member
נו זאת תקופת סינגי קרופורד

לכולן הייתה נקודה אז. גם למדונה. נראה לך ששאניה תוותר על הצ'אנס להיות אחת מהעדר
אגב זו לא הנקודה שהפכה אותה מזעזעת אלא התוחם המזעזע חושים שלה
כפי שכתבתי בפייס, הקליפ נוראי הסטייל מחריד אבל אני מתה על השיר! אחד השירים שלה שאני הכי אוהבת. היא כיפי כזה ותמיד מעלה חיוך.

את סתם שקרנית

את לא אוהבת את השיר רק בגלל מאט. אני לא ידעתי את זה עד לפניי אתמול או שלשום. מתי זה היה
אבל זה לא מפריע לי לאהוב את השיר

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifNo One Needs to Know../images/Emo44.gif

יצא במאי 1996 יש 2 גירסאות לקליפ – אחד עם סצינות מתוך הסרט "טוויסטר" שהוא שיר הנושא שלו ואחד הקליפ בלי סצינות. הקליפ שהה 20 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום ראשון. בנימה אישית – קליפ פשוט ושאניה מהממת בו – בדיוק כמו שאני אוהבת אותה
בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
אחד הקליפים אם לא ה

אני מתה על הקטע בהתחלה שהם יושבים על המרפסת וכאילו מתרגלים את השיר
שאניה נראית מהמם

blah blah story

New member
Home Ain't Where His Heart Is (Anymore)

יצא ביולי 1996 הקליפ שהה 14 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום 28. בנימה אישית – קליפ עצוב אבל עשוי יפה. הקליפ כולו בשחור לבן ולקראת סופו רואים ששאניה ממש קפאה מקור בזמן הצילומים. אני אישית מאוד אוהבת את הקליפ ואת השיר אבל בגלל שהוא עצוב יחסית הוא לא מהבולטים. בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
וואו היא מושלמת פה../images/Emo99.gif

יפה לה שחור ולבן. שתישאר ככה תמיד

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifGod Bless the Child../images/Emo44.gif

יצא באוקטובר 1996 הקליפ שהה 9 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום 48 בנימה אישית – שיר מאוד מרגש. בעיקר עכשיו שאני קוראת את הספר שלה ומגלה כמה הילדות שלה הייתה נוראית – אני מצליחה להבין מאיפה השיר הזה הגיע. אבל עדיין, לא מהקליפים החזקים שלה (ואני חושבת שהוא הכי חלש שלה) בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
אוי זו התקופה של השפתונים החומים../images/Emo5.gif

יאק! גם השיער שלה מחריד פה. ועוד הללויה אחד אני אבעט במישהו. האצבעות ברגליים של יפות.

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifLove Gets Me Every Time../images/Emo44.gif

יצא בספטמבר 1997 הקליפ שהה 20 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום ראשון בנימה אישית – קליפ די שכיח אבל חמוד + היא נראת בו מעולה (כרגיל
) בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
הנעלי בית האדומות../images/Emo6.gif

מהממת
במיוחד עם השמלה האדומה
|אורגזמה|

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifFrom This Moment On../images/Emo44.gif

יצא בספטמבר 1997 הקליפ צולם יום לפני היומולדת שלה ובאחת הפעמים שהיא נכנסה בדלת לתזמורת הם ניגנו לה happy birthday. ובסוף הקליפ רואים את שאניה מנסה לפתוח את הדלת והידית נשארת לה ביד
הקליפ שהה 32 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום ראשון השיר נכתב במקור לראיין אדאמס. זהו השיר היחידי שהיא ומאט התווכחו עליו – הוא רצה שהשיר יהיה שלה והיא רצתה לתת אותו לראיין בטענה שהיא לא מסוגלת לשיר כ"כ גבוה. בסופו של דבר, מאט ניצח
השיר נכתב על ההורים שלה שנהרגו בתאונת דרכים כשהיא הייתה בת 22. בנימה אישית - האמת, כמה שאני אוהבת את השיר – אני לא כ"כ אוהבת את הקליפ הוא דיי משעמם והשמלה שהיא לובשת נוראית עליה. בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
אני חושבת שחוץ מהקטעים בהתחלה שהיא נראית

כמו עפרה חזה היא דווקא נאה בקליפ. כאילו בשביל קליפ אחד. בחיים לא הייתי תומכת בזה שהיא תראה ככה פוראבר. אבל הקליפ משדר תחושה נקיה ורעננה כזו של משהו טהור והמראה שלה עם השיער משוח אחורה בקפידה דווקא הולם את השיר והתחושה שהקליפ מנסה להעביר.

עזבי עפרה חזה

זה עוד נסבל ביחוד בשל העובדה שהוא מסתיר את התוספות השיער המוגזמות והמחרידות שהיו לה שם. טוב שהקוקו שלה לא נראה כמו זין של סוס

LeAnnDylan

Well-known member
זה השיר שלה שחן ואני הכי אוהבות!

תמיד היינו שומעות אותו בדרכים וכל פעם שהיא הייתה שרה דונט בי סטופיד היינו עונות לה במקהלה I WON'T
סתומות
הקליפ כיפי ושאניה נראית מעולה! מתה על השיער שלה ככה

למעלה