CMV- Country Music Videos
|

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifYou're Still the One../images/Emo44.gif

יצא בינואר 1998 הקליפ כולו בשחור לבן הוא הקליפ הראשון ששודר בערוצים שאינם רק קאנטרי. השיר זכה בהמון פרסים אבל החשוב מבניהם – שני גראמי. הקליפ שהה 24 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום ראשון בנימה אישית – איך אפשר שלא לאהוב את השיר או את הקליפ. שאניה במיטבה! ושיר אהבה נצחי בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא שחור לבן זה שחור כחול

כנראה הם מעריצים את אינטר מילאן
אין באמת מה להוסיף, ללא ספק מדובר באחד השירים הכי טובים אבר. שאניה אבל לא יפה בקליפ.

blah blah story

New member
../images/Emo44.gif When../images/Emo44.gif

יצא באוגוסט 1998 הקליפ יצא רק באירופה וקנדה ולא בארה"ב בגלל שלא יצא בארה"ב לא שהה כלל ב-בילבורד. בנימה אישית – אני מאוד אוהבת את השיר (בעיקר באוטו בקולי קולות
) אבל לא אוהבת את הקליפ בכלל – הוא מוזר ומעצבן בעיניים. בקיצור

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifThat Don't Impress Me Much../images/Emo44.gif

יצא בדצמבר 1998 ה-קליפ הכי מוכר של שאניה. הקליפ זכה בהמון פרסים הקליפ שהה 20 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום שמיני בנימה אישית – אני לא אוהבת את העובדה שהשיר הזה מייצג את שאניה אבל עדיף זה מאשר כלום. בכל מקרה, לדעתי הקליפ בעצמו מיוחד לאותה תקופה אבל מה שהיא לובשת נוראי והשיער שלה זוועתי. בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
עד המקום השמיני ../images/Emo12.gif

את רוצה להגיד לי שהוא לא הגיע למקום הראשון? אפילו בישראל הוא הגיע למקום הראשון בשלושה מצעדים
למרות ששאניה בחרה מראה שונה מאוד שלא ממש מייצג אותה אני חושבת שהיא מהממת בקליפ! נשפך ממנה סקס אפיל בכמויות ולי בניגוד אליך לא מפריע שזה השיר שמייצג אותה. השיר מעולה והקליפ קול כזה. והחליפה? טייגר ראר
וכמובן הדבר הכי חשוב בעולם - בובז!!!

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifMan! I Feel Like a Woman../images/Emo44.gif

יצא במרץ 1999 הקליפ הוא חיקוי של Robert Palmer's "Addicted to Love". רק הפוך (בחורים עם גיטרה במקום בחורות) הקליפ הפך לחלק מהפרסומת של לוריאל פריז הקליפ שהה 20 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום רביעי בנימה אישית – אחד הקליפים המוכרים שלה אבל לדעתי לא אחד הלוהטים. מה שכן – היא מאופרת יפה ונראת מעולה. בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
דעתי בקשר לקליפ חלוקה

בהתחלה שהיא עם הכובע והרשת הזו היא מהממת בעיניי במיוחד בקטעים שהיא זזה ורואים קצת רגליים
ובכלל בכל הקטעים שאחרי זה כשהיא מתפשטת להנאתה
ואז בסוף בקטע שיש לה את התלתל פאה הזה על הלחי בא לי להביא לה כאלה><" מה היא חשה לעצמה?! מחרידה!

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifYou've Got A Way../images/Emo44.gif

יצא במאי 1999 שיר הנושא של הסרט נוטינג היל הקליפ שהה 20 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום 13 בנימה אישית – עד לפני שנה – לא סבלתי את השיר הזה! כן כן...אני לא אהבתי שיר של שאניה ולפני שנה ארון קלי שר את השיר הזה וגרם לי להתאהב בו. http://www.youtube.com/watch?v=69XOqYvn2a8 אני עדיין שונאת את הקליפ – היא נראת בו כמו ברבי לא יפה והשיער שלה נראה פאה. בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
ארון קלי../images/Emo6.gif

שנאתי את ההופעה שלו ודווקא ממש אהבתי אותו! היחידים שאהבתי את ההופעות שלהם היו קריסטל, שיבון וקייסי. הקליפ עצמו לא נוראי מידי. מתאים לשבועות דווקא
השיער שלה נראה פאתי רק בקטעים מאוד ספציפים מאוד בקליפ.

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifI'm Gonna Getcha Good!../images/Emo44.gif

יצא באוקטובר 2002 צולם בלונדון הקליפ זכה בהרבה פרסים. לקליפ יצאו 6 גירסאות שונות – אני אישית ראיתי רק אחת. הקליפ שהה 20 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום שביעי בנימה אישית – כמה התרגשתי כשהשיר הזה יצא. כבר הכרתי את כל האלבום בע"פ וחיכינו (הפורום ואני) יצא הקליפ – אז כמובן שבעיני הוא היה גאוני. עכשיו כשאני מסתכלת עליו – הוא ככה ככה – חמוד אבל לא יותר מזה – אבל היא נראת בו מדהים!
בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
תמיד בקליפ הזה היא הזכירה לי את נועה תישבי

שזה מוזר כי נועה בעיניי מהממת (הכי מהממת בעולם למעשה) ושאניה גם מהממת ובקליפ הזה שאניה מזעזעת.

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifUP!../images/Emo44.gif

יצא בינואר 2003 גם לקליפ הזה יש מס' גרסאות כל האביזרים בקליפ שייכים לשאניה. הקליפ שהה 20 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום 12 בנימה אישית – אני לא מבינה איך הקליפ הזה לא הצליח יותר. אחד השירים השמחים והמעודדים שלה EVER. באמת שלא מובן לי. בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
כי היא מזעזעת בקליפ!!

המכנסיים האלה שהיא לובשת נוראיים!!

למעלה