CMV- Country Music Videos
|

blah blah story

New member
מה?? כשהקליפ יצא הם היו להיט

זה כ"כ הסגנון שלי (גם היום) אבל בלי הנעלים שהיא לובשת

LeAnnDylan

Well-known member
איכס

טוב שלא רואים לה את צוואר הרחם עם הגזרה הנוראית הזו. אם בפעם הבאה שניפגש תלבשי משהו כזה אני עוש אחורה פנה. לא מכירה אותך בכלל |חומה| נעלים אגב אנחנו נועלים לא לובשים
אם כי עפ"י האקדמיה ללשון ניתן לומר על כל פריט לבוש "לובשים" גם על גרביים ונעליים אבל בעברית מודרנית זה פשוט נשמע עילג.

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifKa-Ching! ../images/Emo44.gif

יצא בפברואר 2003 הקליפ יצא באירופה בלבד ולא יצא באופן רישמי בארה"ב מסתבר שגם לקליפ הזה יש מס' גירסאות – אני מכירה רק אחת. בקליפים האחרים היא לובשת שמלה בצבע שמתאים לדיסק (היא הוציאה את UP בשלושה דיסקים – כחול, ירוק ואדום – כל אחד מתאים לג'אנר מוזיקה אחר) בגלל שלא יצא בארה"ב לא שהה כלל ב-בילבורד. (אבל היה מאוד מצליח באירופה) בנימה אישית – אני מאוד אוהבת את השיר ואת הקליפ – אבל למה שמו את הנחש בסוף
הוא מפחיד! (זה כמו ששמו את העקרב בשיר של the corrs) בקיצור
(רק בגלל הנחש!!!)

LeAnnDylan

Well-known member
יו איך אהבתי את העקרב בשיר של הקורס!!

וזה מצחיק כי זה היה בדיוק חודש אחרי שעקץ אותי עקרב וזה הדבר הכי כואב בעולם!!!! אני מתה על קליפ הזה של שאניה
השיר מעולה והקליפ גם!

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifForever and for Always../images/Emo44.gif

יצא באפריל 2003 הקליפ הכי מצליח שלה באירופה החולצה שהיא לובשת בקליפ – בכלל לא חולצה אלא סתם חתיכת בד שהמעצבת חיברה לגוף של שאניה ברגע האחרון הקליפ זה בהרבה פרסים. הקליפ שהה 26 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום רביעי בנימה אישית – לדעתי זה השיר הכי רומנטי שלה. הקליפ מהמם ומספר את הסיפור של השיר ושאניה נראת מדהים
בקיצור

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifThank You Baby!../images/Emo44.gif

יצא ביולי 2003 הקליפ יצא רק באירופה ולא יצא באופן רשמי בארה"ב בגלל שלא יצא בארה"ב לא שהה כלל ב-בילבורד בנימה אישית – קליפ מאוד מיוחד – השיר פחות. בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
מה?! השיר מהמם!../images/Emo99.gif

דווקא הקליפ עצמו לא מענין במיוחד. שאניה נראית מעולה אבל הקליפ סתמי.

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifWhen You Kiss Me../images/Emo44.gif

יצא באוקטובר 2003 הקליפ יצא רק באירופה ולא יצא באופן רשמי בארה"ב הקליפ צולם באותו הזמן עם Forever and for Always לקליפ יש 2 גירסאות – אחד רגיל ואחד צולם ב One-Take שאניה אמרה כבר במס' ראיונות שזה השיר שהיא הכי אוהבת מהאלבום UP בגלל שלא יצא בארה"ב לא שהה כלל ב-בילבורד בנימה אישית - אני אוהבת את הגרסה של One-Take אבל גם הרגילה מהממת. ב One-Take נראה כאילו הם לא ביימו אותה והיא פשוט זרמה עם השיר. בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
אני דווקא מעדיפה את הגרסה הרגילה

בוואן טייק היא יפה יותר אבל זה משעמם.

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifShe's Not Just a Pretty Face../images/Emo44.gif

יצא באוקטובר 2003 הקליפ הוא בעצם קטע מתוך ההופעה הגדולה שלה בשיקגו (ומי שלא ראה את ההופעה – זה MUST !!! ) הקליפ שהה 20 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום תשיעי בנימה אישית – אני זוכרת כמה הפורום היה מאוכזב כשהקליפ יצא – אז עדיין נשאר לי הטעם המר. בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
בכלל לא הבנתי למה היא הוציאה את זה כסינגל

היו לה שירים כאלה מהממים באלבום. הרבה יותר מזה.

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifIt Only Hurts When I'm Breathing

יצא בפברואר 2004 הקליפ הוא בעצם קטע מתוך ההופעה הגדולה שלה הקליפ שהה 20 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום 18 בנימה אישית – אני בכלל לא ידעתי שהיא שחררה את השיר הזה כסינגל. זה אחד השירים האהובים עלי שלה – המילים שלו פשוט גאונות לשמה. בקיצור

blah blah story

New member
../images/Emo44.gifParty for Two../images/Emo44.gif

יצא בספטמבר 2004 הקליפ צולם ביומולדת 39 של שאניה לקליפ ולשיר 2 גרסאות אחד עם הזמר Billy Currington – זמר קאנטרי והשני עם הזמר Mark McGrath – זמר פופ/רוק (והסולן של להקת שוגר-ריי) זו הפעם הראשונה ששאניה מופיעה בדואט. הקליפ שהה 20 שבועות במצעד של בילבורד– הגיע עד מקום שבע בנימה אישית – אני אוהבת רק את הגרסה של מארק. הבילי הזה מזעזע – אין לו כריזמה בכלל! ונראה שעם מארק היה לה יותר כיף. ואני זוכרת שגם ממש חכינו לקליפ הזה והפעם לא התאכזבנו. רק לא מובן לי מי יגיד לשאניה שהוא לא רוצה לבוא למסיבה שלה!!!! בקיצור

LeAnnDylan

Well-known member
אני גם מעדיפה את הגרסה עם מארק

בכלל הוא כזה הורס
השיר מזה כיף. ושאניה לבושה מזעזע כמו שאני אוהבת
אבל גם הרסה עם בילי חמודה. אני אוהבת אותו הוא מזכיר לי את דיירקס בנטלי.

למעלה