../images/Emo179.gifשכונתי הקטנטנה-פרק 3../images/Emo179.gif
שובל מוציא את חגורתו, זורק אותה על הריצפה ומכה אותה עם החגורה. הדר בוכה בחדרה הקטן בשקט,מפחדת ששובל ישמע אותה. "אתה תשלם בסוף, מתי תבין שאני לא אשמה?!מתי?!" אביטל נכנסת לחדר המנהל, לספר מי אחראי למעשה.
גרגורי המנהל:"אני שמח שבאת, שבי"
אביטל:"טוב אז ניגש ישר לעניין"
גרגורי המנהל:"כן,בבקשה"
אביטל:"זאת הייתי אני. אני אמרתי לחברה שיעשו את זה"
גרגורי המנהל:"את?נו בטח מה אני מתפלא בכלל. ממך אפשר לצפות לכל דבר!"
אביטל:"אז מה העונש שלי?"
גרגורי המנהל:"בגלל שבאת וסיפרת לי את האמת הפעם אני יוותר לך, אבל בפעם הבאה תענשי בחומרה!" אביטל מודה לו והולכת.
למחרת
החברה יושבים על המדרגות הכניסה של ביה"ס.
רונן:"איזה באסה צריך ללכת לנקות את השירותים" מלנה וסיוון עוברת,שומעות וצוחקות
מלנה:"אמרתי לכם, או לא?"
סיוון:"יאללה אחת שתיים לנקות" אומרות סיוון ומלנה והולכות. גדי ומלנה מסתכלים אחד על השני באהבה. החברה הולכים לשירותים ומתחילים לנקות.
אביטל:"יואוו איזה באסה, ממש אין לי כוח"
רונן:פחות תתלונני יותר תספיקי" ואז באה מרילי.
מרילי:"אם אתם רוצים אני יכולה לעזור לכם"
גדי:"התפוח נופל רחוק מהעץ." כולם צוחקים.
מרילי:"אז במה אני יכולה לעזור?"
ניסו|סהדגש|:"במה שאת רוצה.ממש תודה" ניסו משפריץ מים על הדר, הדר מחזירה לו,הוא מתקופף והיא פוגעת בגדי, והם משפריצים אחד על השני, משחקים וצוחקים. אוהד|סהדגש|:"מה זה צריך להיות?!איזה יופי אתם מנקים! תנקו הכל מחדש ומיד!" אוהד צועק עליהם והולך. רונן|סהדגש|:"כמה שאני שונא אותו" מרילי|סהדגש|: חברה אל תתבאסו, אם אתם רוצים אני יגמור פה בלי שאף אחד ידע, ואתם תלכו תהנו." ניסו:"באמת?!" מרילי:"באמת!" "תודהההההה" כולם מודים לה,מחבקים אותה והולכים. מרילי:"איי איזה חברה טובים. חבל שאחיינית שלי לא לומדת מהם. איי, איזה בלגן." הם קובעים להיפגש בערב וללכת לים לשחיה לילית. הדר:"טוב אז נפגש בגינה, במקום הקבוע ונלך לים?" עומר:"כן,יכול להיות נחמד" אביטל:"אז מה אתם אומרים שניפגש בשעה 9?" רונן:"קבענו" כל אחד חוזר לביתו. שובל:"אני הולך ואני יחזור די מאוחר, תתנהגי יפה, אחרת את כבר יודעת!" הדר:"טוב" הוא יוצא. הדר שמחה מאוד, היא מתקשרת לאביטל והן קובעות להיפגש אצל הדר בעוד חצי שעה.
בפרק הבא
:
"לא ידעתי שאתה שר ומנגן כל יפה"
"בסוף את תהיה שלי!"
"מה זה?!מי עשה לך את זה?!"
אתן?!מה אתן עושות כאן?"
מקווה שאהבתם את הפרקואני מחכה לתגובות...